Gå til Indhold
Se alle boliger
Se ledige boliger
Bliv medlem
Kommende boliger
1920_rot_forside
Min bolig
Åbningstider
Klub Himmerland
Nyhedsbrev
Min varmemester
Derfor HimmerlandFind en lejebolig i Aalborg og omegn


Over 7.500 boliger at vælge mellem.
Hos os får du mere for pengene - vi har listet nogen af fordelene herunder

Anciennitet


Som medlem af Himmerland Boligforening optjener du anciennitet til vores boliger. Du kan være aktivt boligsøgende fra start, men du kan også være passivt medlem, hvor du udelukkende optjener anciennitet uden at blive tilbudt boliger. Så uanset om du skal bruge en bolig her og nu eller på sigt, så er det en god idé at blive medlem.

Muligheder


Ved os har du råderet. Det vil sige, at du har ret til at forandre og forbedre din bolig. Ønsker du et nyt køkken, badeværelse eller at opgradere haven med en terrasse, så skriver du blot en ansøgning til os, og så tager vi en snak om dine ønsker - du vil blive overrasket over hvor højt til loftet, der er.

Klub Himmerland


Vi har samlet over 60 tilbud og konkurrencer i vores Klub Himmerland. Som medlem eller beboer bliver du automatisk tilmeldt Klub Himmerland, og du kan downloade vores app ganske gratis - så kan du hurtigt komme i gang med at få mere for pengene, når du spiser ude eller shopper i Aalborg.

Ønsker du at bo i Aalborg?

Hvis du er træt af den bolig du har nu, eller har brug for at finde
en ny, er Himmerland Boligforening stedet

I tilfælde af skade udenfor normal arbejdstid som ikke kan vente
- kontakt Skadeservice på tlf. 22 28 20 24


Himmerland75

Følg jubilæumshjemmesiden hvor nuværende og tidligere beboere hjælper os med at sætte ord på den udvikling, vi har gennemgået gennem trekvart århundrede

abhim.dk/75

 

Himmerland Boligforening er en af Jyllands største almene boligorganisationer med cirka 7.500 lejemål fordelt på familieboliger, ungdomsboliger og seniorboliger.Find en lejebolig i dag

Om Himmerland Boligforening
Himmerland Boligforening er en demokratisk forening. Den øverste bestyrelse vælges af beboerne i et repræsentantskab, hvilket vil sige, at du har mulighed for at have medindflydelse på de beslutninger, der træffes i foreningen.


Der bor 12-15.000 i vores lejeboliger i og omkring Aalborg, i Skørping og i Mariager. På denne hjemmeside kan du læse meget mere om hvilken type boliger, vi kan tilbyde dig. Du kan naturligvis også søge efter en ny lejebolig.


Er du træt af den bolig, du har nu - eller har du brug for at finde en ny - så kom til Himmerland Boligforening.


Kontakt os

hvis du ikke finder den information, du søger. 

Demokrati
Himmerland Boligforening er en demokratisk forening. Den øverste bestyrelse vælges af beboerne, hvilket vil sige, at du har mulighed for at have medindflydelse på de beslutninger, der træffes i foreningen.

Bæredygtighed i foreningen
Himmerland Boligforening har et mål om at bidrage til den grønne omstilling af det danske samfund. Derfor har repræsentantskabet i 2016 vedtaget en bæredygtighedspolitik. Det betyder blandt andet, at vi skal sikre, at alle vores renoveringer og driftsomlægninger er fordelagtige både miljømæssigt, socialt og økonomisk.

Socialt ansvar
Social bæredygtighed vægtes højt hos Himmerland Boligforening og vores vision er, at skabe livskvalitet og plads til alle. Det betyder, at alle - uanset alder, etnicitet og indkomst - kan bo og være en del af et fællesskab hos Himmerland Boligforening.

Økonomisk bæredygtighed
Vi ønsker at skabe tidssvarende boliger, hvor der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det betyder, at vi dagligt arbejder på at have en sund økonomisk udvikling og skabe værdi for foreningens beboere samt kommunen ud fra de pågældende økonomiske vilkår.


Hvorfor Himmerland Boligforening?

Mulighed for medbestemmelse
Et nøgleord i Himmerland Boligforening er medbestemmelse. Det indebærer, at det er beboerne, der så vidt muligt bestemmer over den afdeling, de er en del af. Hver afdeling er en selvstændig enhed bestående af egen bestyrelse, og det er beboerne og afdelingsbestyrelserne, der vælger de personer, der skal være en del af foreningens repræsentantskab.

Gode og trygge hjem
Hos Himmerland Boligforening ønsker vi at sikre beboerne gode og trygge rammer i deres hjem. Det er vores opgave at følge med i, hvordan ønsker og behov på boligmarkedet udvikler sig.

Service i foreningen
Vi vægter service højt, og vi har fokus på at servicere alle vores beboere på bedst mulig vis. Vi har mere end 60 ejendomsfunktionærer, eller viceværter, som mange stadig kalder dem - og de står altid klar til at hjælpe dig.

Fokus på dialog
Dialog er et nøgleord der vægtes højt hos Himmerland Boligforening. Dialog i foreningen dækker over mindst tre forhold: Den nære forbindelse mellem Himmerland Boligforenings kontor og medarbejderne, kontakten mellem administrationen og beboerne og til sidst samspillet med samfundet, der omgiver os.
Mangfoldighed
og socialt ansvar er naboer


- det har været med til at ændre opfattelsen af det østlige Aalborg og vende en negativ udvikling. I dag ser vi, at aalborgensere, der sælger parcelhuset, finder vej til vores boliger.

Himmerland Boligforening hylder forskelligheden og tager gerne de første skridt, når der skal tænkes nyt i det almene boligbyggeri. Vi har stor erfaring i at huse mange typer mennesker med vidt forskellig baggrund - uanset om det gælder uddannelse, beskæftigelse, etnisk oprindelse, religion eller social status.

Læs om vores målsætning

  

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
This site is powered by WebEditor! © abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger