Gå til Indhold

Find en lejlighed i Aalborg hos Himmerland Boligforening

Lej en lejlighed i Aalborg

 

Der er mange gode grunde til at leje en lejlighed i Aalborg. Mange af byens lejlighedsområder befinder sig tæt på Aalborg centrum og er derfor ofte kun en cykeltur væk. Inde i centrum finder du masser af kulturliv, gode shopping muligheder og masser af caféer og restauranter. Derudover er Aalborg også velkendt for sin festgade Jomfru Ane Gade, som også befinder sig i centrum af byen.

Hos Himmerland Boligforening har vi lejligheder flere forskellige steder i Aalborg. Vores boliger rangerer i alle størrelser. Vi har boliger til alle, uanset om du er til det pulserende byliv eller hellere vil lidt væk fra bylivets støj. 

Hvis du er på udkig efter en lejlighed i Aalborg, er det værd at vide lidt om de forskellige kvarterer Aalborg har at byde på. Himmerland Boligforening har boliger i stort set alle områder. For at kunne blive skrevet op til en bolig skal du være medlem at Himmerland Boligforening. 


Fordele ved boligforeninger
Der er mange fordele ved at leje en lejlighed gennem en almen boligforening. En af de helt store fordele er, at du altid er sikret billige og attraktive boliger i Nordjyllands største boligforening. 
Som medlem af en almen boligforening er der ingen, der skal tjene på huslejen, og det betyder, at du som lejer, er sikret en husleje, der er fair og forbliver det. Udover en fair husleje, er du altid sikret god service af en af vores mange dygtige viceværter.

Når du melder dig ind i Himmerland Boligforening, bliver du automatisk medlem af Klub Himmerland, hvor der gælder en række medlemsfordele. 

Se alle fordelene her 

Hvis ikke drømmeboligen befinder sig i Aalborg, har du også mulighed for at søge boliger i både Skørping, Svenstrup eller Mariager. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste hjem. 

Lejligheder i forskellige områder
Aalborg er inddelt i flere forskellige områder. Hvis du er tilflytter eller overvejer ny bolig, kan det være rart at vide lidt om de forskellige kvarterer, så du kan finde frem til, hvad der passer til dig og dine behov.

Aalborg Centrum
I Aalborg bymidte eller Aalborg C er der netop etableret et nyt område på Nytorv centralt i Aalborg, hvilket skal give byrummet en markant karakter. Men det er ikke det eneste, midtbyen har at byde på.

Aalborgs berømte festgade Jomfru Ane Gade er et af byens kendetegn, hvor flere unge hver weekend besøger de forskellige barer og diskoteker. Midtbyens mange restauranter og caféer trækker både beboere og turister til byen, hvilket skaber en spirende atomsfære hele året rundt.

Med en lejlighed i Aalborg C er der ingen fare for, at du går sulten i seng. Der er nemlig et hav af hyggelige caféer og restauranter i byen, så der findes helt sikkert noget for enhver smag. I sommermånederne er der rig mulighed for at slå sig ned udenfor hos en af byens mange caféer og restauranter.

Langs havnefronten kan man både nyde den smukke udsigt og samtidig støde på flere kulturelle og arkitektoniske perler. Her oplever man blandt andet Nordkraft, Utzon Centeret og Musikkens hus. De ikoniske bygninger parallelt med vandesiden skaber de perfekte rammer for en skøn gåtur. Til juletid omdannes Gammeltorv i Midtbyen til et julemarked med alverdens boder. Her bliver der både solgt varme trøjer, gløgg og æbleskiver - alt hvad julehjertet begærer.

I Aalborg er der ikke kun sat fokus på byliv og oplevelser. Byens æstetiske bygninger og gader skaber en særlig stemning og gør byen attraktiv for mange. Hvis du elsker shopping, er der rig mulighed for at få fyldt poserne op. I midtbyen finder du både en Salling, Magasin, Friis Shopping Center og mange andre butikker.

Alt i alt rummer byen mange forskellige typer af byrum. Udover et hav af shoppingmuligheder finder du stemningsfyldte grønttorve og grønne parker med stier, træer og buske. Langs promenaden kan du blandt andet opleve Jomfru Ane Parken, Slotsparken eller Utzonparken. Fra Slotsparken kan du se Aalborg Slot, hvilket er karakteriseret ved dets særlige voldanlæg. Ikke langt herfra ligger en af Aalborg ældste parker, Kilde Parken. En park, som mange benytter sig af dagligt til både solbadning og gåture. Derudover bliver parken brugt til større arrangementer, så som Aalborg Karneval og forskellige koncerter.

Vestbyen
Som navnet nok antyder er Vestbyen en del af det vestlige Aalborg og har et bredt udvalg af lejligheder. Kvarteret er et gammelt arbejderkvarter og har derfor en helt særlig stemning, som kun findes i Vestbyen.

Aalborg Vestby er en hyggelig og autentisk bydel, som blandt andet er kendt for Street Food, Vestre Fjordpark og Skudehavnen. Derfor vælger mange at finde en lejlighed i Aalborg Vestby. Trods bydelens tætte forbindelse med Aalborg Midtby, har Vestbyen sin helt egen charme og karakter.

Denne del af byen rummer mange forskellige boliger, og derfor vælger mange at anskaffe sig en lejlighed i Aalborg Vestby. I Vestbyen er mulighederne mange. Det er dét, der især gør bydelen attraktiv - både for familier, unge og gamle. Togstationen i Vestbyen forbinder bydelen, og gør det nemt at rejse både mod syd og nord. Det martime miljø ved Vestre Bådhavn og Skudehavnen danner rammerne for, at man kan sætte sig ved en af restauranterne eller caféerne og nyde en øl eller kaffe.

I sommermånederne er der mulighed for at tage et dyp i Vestbyens fjordpark, hvilket mange aalborgensere benytter sig af i sommermånederne. Efter nedlukningen af De Danske Spritfabrikker i Vestbyen blev området fredet, og omdannelsen af en ny bydel står nu i højsædet. Cloud City Aalborg, som bydelen kaldes, vil særdeles være præget af kultur, kunst, arkitektur og gastronomi. Derudover kommer Spritten til at huse det nye Aalborg Teater, et luksushotel, et mikrodestilleri, en økologisk chokoladefabrik, torvehal, almene boliger, luksuslejligheder og verdens største glasskulptur kreeret af den internationale anerkendte kunstner Tomás Saraceno. Det nye område skal samtidig skabe mulighed for, at endnu flere nu kan få en lejlighed i Aalborg.

Alt i alt, er vestbyen et populært sted for unge og små familier at bosætte sig, da udbuddet af dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, kultur samt bus- og togforbindelser til resten af Aalborg og Nordjylland, er stort.

Øgadekvarteret
Når du leder efter lejlighed i Aalborg, kan du ikke undgå at falde over Øgadekvarteret bedre kendt som Øgaden. Øgadekvarteret er et populært område at bosætte sig i, da du i dette kvarter finder både det urbane miljø, men samtidig bor nær Øgadekvarterets omdrejningspunkt - Østre Anlæg. Østre Anlæg er en hyggelig naturoase midt i kvarteret og med gåafstand til centrum.

Eternitten
Eternitten er et forholdsvis nyt område, som ligger lidt længere fra centrum i et gammelt industrielt område. Det er også den industrielle stemning, der præger området og gør det så specielt, da gamle siloer og andre bygninger stadigvæk står. Området er blevet et moderne sted at bo med sit urbane udtryk og diversitet i boliger og kontorbygninger. Så, hvis du søger en lejlighed i Aalborg, som er lidt udenfor centrum og i nyere byggerier, så er Eternitten et godt bud.

Vejgaard
Kun tre kilometer fra Aalborg centrum finder du området Vejgaard. Vejgaard ligger lidt længere uden for det pulserende byliv i Aalborg Centrum, men har sit eget handletorv, hvor du finder butikker og indkøbsmuligheder. Det er et godt sted for både familie og studieliv, da det ligger tættere på motorvejskørsel og universitetet.

Aalborg Øst
Der er mange fordele ved at bo i lejlighed i Aalborg. I byens østlige område er der rig mulighed for at besøge naturskønne områder som Kildeparken, Østre anlæg og Sohngårdsholmparken. Her skaber de frodige omgivelser de perfekte rammer for en løbe- eller gåtur. Hvis du søger en mere kulinarisk oplevelse, findes der et hav af forskellige madsteder i Ø-gadekvarteret.

Bor du i en bolig i Aalborg Øst, har du ca. seks kilometer ind til Aalborg centrum, så du kan nemt hoppe på cyklen og tage turen ind til midtbyen. Bydelenes placering medfører også gode forbindelser til motorvejen, hvis du skal begive dig nord eller syd på. Ø-gaden er placeret i forlængelse af midtbyen. Derfor kan du på ingen tid komme fra den ene bydel til den anden.

I Aalborg Øst er udvalget af bolig mere varierende, da du her både finder rækkehuse og lejligheder. Derudover er der ved nogle af afdelingerne blevet tilladt at holde husdyr.

Søger du 2-værelses lejlighed

Søger du 3-værelses lejlighed

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger