Gå til Indhold

Find en lejlighed i Aalborg hos Himmerland Boligforening

Lej en lejlighed i Aalborg

 

Der er mange gode grunde til at leje en lejlighed i Aalborg. Mange af byens lejlighedsområder befinder sig tæt på Aalborg centrum og er derfor ofte kun en cykeltur væk. Inde i centrum finder du masser af kulturliv, gode shopping muligheder og masser af caféer og restauranter. Derudover er Aalborg også velkendt for sin festgade Jomfru Ane Gade, som også befinder sig i centrum af byen.

Hos Himmerland Boligforening har vi lejligheder flere forskellige steder i Aalborg. Vores boliger rangerer i alle størrelser. Vi har boliger til alle, uanset om du er til det pulserende byliv eller hellere vil lidt væk fra bylivets støj. 

Hvis du er på udkig efter en lejlighed i Aalborg, er det værd at vide lidt om de forskellige kvarterer Aalborg har at byde på. Himmerland Boligforening har boliger i stort set alle områder. For at kunne blive skrevet op til en bolig skal du være medlem at Himmerland Boligforening. 


Fordele ved boligforeninger
Der er mange fordele ved at leje en lejlighed gennem en almen boligforening. En af de helt store fordele er, at du altid er sikret billige og attraktive boliger i Nordjyllands største boligforening. 
Som medlem af en almen boligforening er der ingen, der skal tjene på huslejen, og det betyder, at du som lejer, er sikret en husleje, der er fair og forbliver det. Udover en fair husleje, er du altid sikret god service af en af vores mange dygtige viceværter.

Når du melder dig ind i Himmerland Boligforening, bliver du automatisk medlem af Klub Himmerland, hvor der gælder en række medlemsfordele. 

Se alle fordelene her 

Hvis ikke drømmeboligen befinder sig i Aalborg, har du også mulighed for at søge boliger i både Skørping, Svenstrup eller Mariager. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste hjem. 
Lejligheder i forskellige områder
Aalborg er inddelt i flere forskellige områder. Hvis du er tilflytter eller overvejer ny bolig, kan det være rart at vide lidt om de forskellige kvarterer, så du kan finde frem til, hvad der passer til dig og dine behov.

Vestbyen
Som navnet nok antyder er Vestbyen en del af det vestlige Aalborg og har et bredt udvalg af lejligheder. Kvarteret er et gammelt arbejderkvarter og har derfor en helt særlig stemning, som kun findes i Vestbyen. Det er et populært sted for unge og små familier at bosætte sig, da udbuddet af dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og bus- og togforbindelser til resten af Aalborg og Nordjylland, er stort.

Øgadekvarteret
Når du leder efter lejlighed i Aalborg, kan du ikke undgå at falde over Øgadekvarteret bedre kendt som Øgaden. Øgadekvarteret er et populært område at bosætte sig i, da du i dette kvarter finder både det urbane miljø, men samtidig bor nær Øgadekvarterets omdrejningspunkt - Østre Anlæg. Østre Anlæg er en hyggelig naturoase midt i kvarteret og med gåafstand til centrum.

Eternitten
Eternitten er et forholdsvis nyt område, som ligger lidt længere fra centrum i et gammelt industrielt område. Det er også den industrielle stemning, der præger området og gør det så specielt, da gamle siloer og andre bygninger stadigvæk står. Området er blevet et moderne sted at bo med sit urbane udtryk og diversitet i boliger og kontorbygninger. Så, hvis du søger en lejlighed i Aalborg, som er lidt udenfor centrum og i nyere byggerier, så er Eternitten et godt bud.

Vejgaard
Kun tre kilometer fra Aalborg centrum finder du området Vejgaard. Vejgaard ligger lidt længere uden for det pulserende byliv i Aalborg Centrum, men har sit eget handletorv, hvor du finder butikker og indkøbsmuligheder. Det er et godt sted for både familie og studieliv, da det ligger tættere på motorvejskørsel og universitetet.

Aalborg Øst
Ønsker du at komme længere væk fra bylivets støj? Vil du ud til hvor naturskønne omgivelser er tættere på, så er en lejlighed i Aalborg Øst den oplagte mulighed for dig. I Aalborg Øst er udvalget af bolig mere varierende, da du her både finder rækkehuse og lejligheder. Derudover er der ved nogle af afdelingerne blevet tilladt at holde husdyr.

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger