Gå til Indhold

Find din kommende lejlighed i Aalborg hos Himmerland Boligforening

Er du på udkig efter en lejlighed i Aalborg?

 

At bo til leje i Aalborg rummer et hav af muligheder. Mange af byens attraktive lejlighedsområder er placeret indenfor en overskuelig afstand til Aalborg Centrum, som ofte blot er en cykeltur væk, og alternativt kan byens mange transportmuligheder benyttes. Aalborg Centrum emmer af liv, glæde og god stemning og rummer både masser af kulturliv, gode shoppingmuligheder samt et stort udvalg af caféer og restauranter.

Himmerland Boligforening tilbyder lejligheder i Aalborg i flere forskellige områder i byen, og vi har lejligheder til alle, uanset om man foretrækker det pulserende byliv eller rolige omgivelser. Vores lejligheder i Aalborg rangerer i alle størrelser, så du kan finde en bolig, der lever op til netop dine ønsker og behov. Vi har gjort det muligt for dig at opstille specifikke søgekriterier, så du nemt og overskueligt kan finde en lejlighed i Aalborg, der passer til dig og dine behov.Fordele ved at bo til leje i en almen boligforening
Der er mange fordele forbundet med at bo til leje gennem en almen boligforening. En væsentlig fordel er, at der ikke er nogle, der skal tjene på huslejen. Det betyder også, at du som lejer er sikret en husleje, der er overkommelig og passer til din økonomiske situation. Udover en overkommelig husleje, er du altid sikret god og grundig service fra vores dygtige ejendomsfunktionærer, som altid står klar til at hjælpe dig.

Når du melder dig ind i Himmerland Boligforening, bliver du og din husstand automatisk medlem af Klub Himmerland, hvor der medfølger en række medlemsfordele og tilbud, som opdateres hver uge.

Se alle fordelene her 

Aalborgs forskellige områder
Aalborg rummer flere forskellige afdelinger, som hver især byder på et hav af muligheder. Hvis du er tilflytter eller overvejer at flytte i en lejlighed i Aalborg, kan det være behjælpeligt at vide lidt om de forskellige kvarterer i Aalborg, og hvad de hver især rummer af fordele. På den måde er det nemmere for dig at vurdere hvilket område, der bedst matcher dine ønsker og behov. Hvis du finder en lejlighed i Aalborg, der passer til dine behov, kræver det blot at du er medlem af Himmerland Boligforening for at blive skrevet op til den.

Bliv medlem her


Aalborg Centrum
Med en lejlighed i Aalborg Centrum er du helt tæt på den pulserende by-stemning. Centrum rummer et hav af shoppingmuligheder, stemningsfyldte caféer og restauranter og charmerende gader, som skaber en helt særlig atmosfære. De mange hyggelige områder i Aalborg Centrum kalder på en masse socialt samvær, og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan beskæftige dig med i Aalborg Centrum.

Et af de helt særlige kendetegn for Aalborg Centrum er Aalborg Havnefront. Havnefronten oser af enestående arkitektur, gastronomiske oplevelser og spændende kultur. Alt dette ligger placeret helt ned til vandet, og der er rig mulighed for at nyde den smukke udsigt - både indendørs på en af de hyggelige restauranter eller udendørs på en idyllisk gåtur.

Hvis du er vild med fest og farver, så er Jomfru Ane Gade helt afgjort et sted, der vil falde i din smag. Jomfru Ane Gade byder på et hav af barer og diskoteker. Hvad end du er til en enkelt øl efter arbejde eller den helt store bytur, så er der her god stemning og kolde drikkevarer. I Aalborg Centrum finder du også et væld af spisesteder, så du går aldrig sulten i seng. Du finder nemt et spisested, der falder lige i din smag, både hvad angår maden og prisen.

I sommermånederne oser Aalborg Centrum af liv og glade dage. Fx kan du nyde sommervejret i en af Aalborgs mange parker. Du finder blandt andet Jomfru Ane Parken, Slotsparken og Utzonparken, som alle summer af liv, musik og god stemning, når kalenderen siger sommer. Hvis du ikke har mulighed for at tage på stranden, men trænger til et dyp i bølgen blå, så er Aalborg Havnebad det perfekte alternativ.

Til juletid gennemgår Aalborg Centrum en helt eventyrlig forvandling. Alt fra hyggeligt julelys i gågaderne, udendørs juleboder og det hyggelige julemarked på Gammel Torv med alt, hvad julehjertet begærer.

Aalborg Vestby
Aalborg Vestby eller Vestbyen, som det kaldes lokalt, er et yderst populært sted i Aalborg. Vestbyen er en del af det vestlige Aalborg, og området byder på en helt særlig stemning, som du kun finder i Vestbyen. Denne del af Aalborg byder på mange muligheder, og så er området særligt kendetegnet ved Aalborg Street Food, Vestre Fjordpark og Skudehavnen.

Derudover byder Aalborg Vestby på hyggelige udendørsarealer, gode indkøbsmuligheder, kultur, og hvis du har en svaghed for Take-away, så bliver du ikke skuffet over Vestbyens udvalg. I sommermånederne er Vestre Fjordpark i særdeleshed populært - både blandt unge, ældre og børnefamilier. Her er plads til afslapning, badning og udendørssport, og så ligger Vestre Fjordpark kun et stenkast fra centrum. Hvis sulten skal stilles, så er det værd at besøge Aalborg Street Food. Her finder du streetfoodmarkeder med autentiske smagsoplevelser, og stedet oser af en helt særlig stemning, som er værd af opleve.

Det er helt klart også værd at tage på opdagelse i Vestbyens gader. Bybilledet er nemlig præget af street art-værker, som skaber en særlig stemning. Hvis du trænger til en pause på gåturen, kan du svinge forbi en af Vestbyens hyggelige caféer og nyde en kop kaffe.


Øgadekvarteret

Hvis du er på jagt efter en lejlighed i Aalborg, er det næsten umuligt ikke at støde på Øgadekvarteret - også kaldet Øgaden. Området er yderst populært at bosætte sig i, da området både byder på gode indkøbsmuligheder, et væld af Take-away steder og vigtigst af alt: Østre Anlæg. Østre Anlæg er et af de helt særlige kendetegn ved Øgaden, og om sommeren danner parken de perfekte rammer for socialt samvær og timevis af hygge. Øgaden er samtidig kendetegnet ved de lidt ældre bygninger, som giver området en helt særlig stemning.

Eternitten
Et af de nyere områder, hvor det er attraktivt at kigge efter lejligheder i Aalborg, er Eternitten. Eternitten ligger lidt længere væk fra centrum, men stadigvæk indenfor en overskuelig afstand.

Her får du en helt særlig industriel stemning, og området byder på masser af faciliteter og muligheder, herunder et udvalg af dagligvarebutikker, fitnesscenter og caféer. Hvis du er studerende, er det også nemt at komme til og fra Aalborg Universitet med bus, som ligeledes gør området attraktivt at bosætte sig i.

Vejgaard
Hvis du foretrækker at bo i en lejlighed i Aalborg med kort afstand til den pulserende stemning i centrum, er Vejgaard en oplagt mulighed for dig. Vejgaard ligger kun tre kilometer fra Aalborg Centrum, og det er nemt og hurtigt at komme til og fra centrum med bus eller på cykel. Vejgaard byder fx på et centralt torv, hvor du både finder butikker og indkøbsmuligheder. Derudover ligger Vejgaard både tæt på motorvejstilkørsel og Aalborg Universitet, som gør området attraktivt for både studerende og familier.

Aalborg Øst
Ønsker du at leje en lejlighed i Aalborg, men foretrækker at komme lidt væk fra centrum, så er Aalborgs østlige område en rigtig god mulighed. Aalborg Øst byder gode indkøbsmuligheder, fitnesscentre og naturområder, samtidig med at centrum stadig ligger placeret indenfor en overskuelig afstand.

Har du ikke fundet drømmeboligen i Aalborg?
Hvis ikke du har fundet en lejlighed i Aalborg, der lever op til dine krav og behov, har du også mulighed for at søge lejeboliger i Skørping, Svenstrup og Mariager.

Start din boligsøgning her

Skal vi hjælpe dig med din boligsøgning?
Hos Himmerland Boligforening er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette bolig. Har du spørgsmål til din boligsøgning eller lignende spørgsmål, kan du kontakte os på vores kundeservice på tlf.: 96 31 52 00 eller pr. mail: info@afhim.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste hjem.

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger