Gå til Indhold
kildeparken2020

Nyheder fra Himmerland Boligforening

Inden længe går Himmerland Boligforening i gang med opførelsen af en ny afdeling, der kommer til at rumme de første almene boliger i den sydlige del af Aalborg-bydelen Hasseris.

læs mere
Kilde:
I år vil tre forskellige ruter bringe dig gennem de mange fine områder Nørresundby. Du vælger selv, om du helst vil løbe eller gå, og vi har designet tre forskellige ruter.

læs mere
Kilde:
Beboerne i Himmerland Boligforenings afdeling på Hvalpsundvej i det østlige Aalborg har netop besluttet, at de godt 160 række- og parcelhuse skal totalrenoveres.

"Vi er rigtigt glade for, at der er markant tilslutning til projektet, der har et budget på 222 mio. kr. Det er selvsagt en stor udgift, men med denne indsats vil det blive muligt at undgå yderligere renoveringsarbejder i en lang årrække og der vil blive sikkerhed med hensyn til afdelingens økonomi", siger direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

læs mere
Kilde:
Umiddelbart efter sommerferien går Himmerland Boligforening i gang med første fase af en totalrenovering af afdelingen Enggården, der ligger midt i Skørping cirka 30 km syd for Aalborg.

læs mere
Kilde:
Sommeren er kommet. Og sammen med den har vi hos Himmerland Boligforening oplevet en veritabel tilstrømning af turister, der alle har haft blikket rettet mod destinationen det østlige Aalborg.

læs mere
Kilde:
Himmerland Boligforening har netop skrevet kontrakt med JORTON som totalentreprenør på to projekter, der skal realiseres i løbet af det kommende års tid.

læs mere
Kilde:
Det vakte glæde hos Aalborg, da KL og BL - henholdsvis kommunernes samlede forhandlingsorganisation og de almene boligers brancheorganisation - lancerede et fælles politisk udspil med fokus på investering i den lokale sundhedsstruktur.

læs mere
Kilde:
I snart 20 år har Aalborg Kommune i tæt samarbejde med landdistriktets aktører arbejdet målrettet med landdistriktsudvikling. De politiske tanker i den retning er senest kommet til udtryk i kommunens landdistriktspolitik fra 2020.

læs mere
Kilde:
Forskere og politikerne er enige om, at ønsker vi en fremtid med færre unge uden ungdomsuddannelse, skal der sættes ind i folkeskolen - og vel at mærke i en folkeskole, der formår også at løfte de fagligt svageste unge.

læs mere
Kilde:
Himmerland Boligforening har netop modtaget besked om, at den filantropiske forening Realdania bevilger 300.000 kr. til udvikling af et mødested i forbindelse med Sundheds- og Kvartershuset i det østlige Aalborg. Bevillingen er givet som en del af Realdanias indsats Steder vi mødes, som skal udvikle nye mødesteder for ældre og derigennem bidrage til at mindske ensomhed.

læs mere
Kilde:
Der er nu noget helt særligt over at betragte ting, der er lykkedes. I denne tid kan det være det helt enkle, som at de påskeliljer, der blev plantet i slutningen af 2023, har vist sig at være sluppet mere end almindeligt levedygtigt igennem sne-, sjap- og regnfyldte vintermåneder og nu for alvor melder om forårets ankomst.

læs mere
Kilde:
I bogen "Kongeord", som udkom ganske kort tid efter at Frederik X besteg tronen, siger vores nye regent, at den første del af hans kongeord, 'Forbundne', er udtryk for, at vi som mennesker holder sammen og har brug for hinanden. Og om anden del af valgsproget - 'Forpligtet' - siger kongen blandt andet, at den kan ses som en naturlig forlængelse af denne forbundenhed og handler om det indbyrdes ansvar:

læs mere
Kilde:
De fleste vil nok give mig ret i, at det var en veritabel bombe, Dronning Margrethe detonerede i sin nytårstale. Den sendte trykbølger i alle mulige retninger - også ind i statsministerens årsskiftetale dagen efter, hvor det forventede fokus på regeringens sundheds- og ældreudspil ganske og aldeles udeblev.

læs mere
Kilde:
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger