Gå til Indhold
kildeparken2020

Nyheder fra Himmerland Boligforening

Længe har vi været glade i den almene boligsektor. Vi har både nationalt og lokalt nydt politisk opbakning. Vi har kunnet bygge gode lejeboliger til fornuftige udlejningspriser. Og der har været fin efterspørgsel efter vores udbud af boliger. Men jeg skal da lige love for, at panderne er blevet rynkede den seneste tid - både hos den almene sektor generelt og hos os i Himmerland Boligforening.

læs mere
Kilde:
I samarbejde med Aalborg Universitet har Himmerland Boligforening taget initiativ til et netværk, der skal være med til at præge dagsordenen for fremtidens bæredygtige byboliger.

læs mere
Kilde:
Himmerland Boligforening er netop blevet offentliggjort som en af finalisterne til The European Responsible Housing Awards 2022, som hvert tredje år belønner aktører, der gør en særlig indsats inden for sociale boligprojekter

læs mere
Kilde:
Beboerne i Sundparken i det østlige Aalborg har i adskillige år været flittige til at dele, bytte og låne ting af hinanden. Denne gode tendens har Himmerland Boligforening gerne villet bygge videre på - og det er nu blevet en realitet.

"I forbindelse med opførelsen af den store bygning til Lidl, som indgår som en central del af Tornhøjgårdparken, har vi indtænkt et lokale øremærket til en lokal byttebørs", fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Det nye initiativ, der meget passende har fået navnet Byttebørsen, drives af dygtige og engagerede frivillige fra Sundparken. De står for at modtage og udlevere gode og brugbare ting og sager, som kommer til Byttebørsen.

læs mere
Kilde:
At bygge alment er ikke "kun" et spørgsmål om at sikre et tilstrækkeligt udbud af gode, betalelige lejeboliger.

læs mere
Kilde:
I et årti er Renoverprisen blevet givet til Danmarks bedste renoveringsprojekter - og igen i år er Himmerland Boligforening blandt de indstillede bygherrer.

læs mere
Kilde:
Det var uden tvivl for en meget stor del af befolkningen et betragteligt åg, der forsvandt fra hverdagen, da statsministeren forleden på endnu et coronapressemøde kunne offentliggøre et næsten øjeblikkeligt farvel til langt de fleste restriktioner.

læs mere
Kilde:
Et flertal på Christiansborg indgik i november 2020 en aftale om akut indsats mod en lang vinters ensomhed og isolation blandt de mest udsatte grupper i samfundet. Som en del af denne aftale modtog BL - Danmarks Almene Boliger en sum til fordeling til projekter henvendt til beboere i almene boligområder - og det førte til Himmerland Boligforenings projekt Aktive Fællesskaber.

læs mere
Kilde:
26. januar 2022

Spadestik til 450 mio. kr

16. februar 2022 tager Himmerland Boligforening det første spadestik til en gennemgribende renovering af endnu en afdeling i Søheltekvarteret i det vestlige Aalborg.

læs mere
Kilde:
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger