Gå til Indhold
kildeparken2020

Nyheder fra Himmerland Boligforening

De seneste tre-fire årtier har Aalborg for alvor taget et kvantespring fra håndens til åndens arbejde. De store industrivirksomheder er borte - uanset om der var tale om værfter, spritfabrikker eller tobaksfabrikker. I stedet har vi fået et universitet, som i den grad sætter et markant præg på mange dele af livet i byen, kommunen og Nordjylland i bredere forstand. .

læs mere
Kilde:
Efter grønt lys i By- og Landskabsudvalget i Aalborg Kommune er realiseringen af Himmerland Boligforenings projekt med udsigt over Lindenborg Ådal ganske tæt på realisering. Forudsat at byrådet foretager den endelige godkendelse, vil byggeriet kunne gå i gang omkring efterårsferien i år med forventet indflytning et års tid senere.

læs mere
Kilde:
Himmerland Boligforening har indgået rammeaftale med seks rådgivere for perioden 2023-2027.

"Vi er glade for at have både velkendte samarbejdspartnere og nye virksomheder med om bord som vores rådgivere for den fireårige periode. For og Brix & Kamp A/S, COWI A/S og Norconsult A/S er der tale om genvalg, mens de nye er DAI A/S, ERIK arkitekter A/S og P+P arkitekter a/s", fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

læs mere
Kilde:
"At rejse er at leve". De fleste kender dette udtryk, som forfatteren - og den periodisk meget
rejsende - H.C. Andersen har udødeliggjort. Og var vi det ikke allerede, er danskerne det
seneste par a°r i sandhed blevet et rejsende folkefærd. Faktisk i en grad sa° ??lyselskaber,
lufthavne og destinationer til stadighed melder om, at gamle rekorder er faldet.

læs mere
Kilde:
Himmerland Boligforening og Aalborg Øst-transformationen modtager nu hæder fra den absolut øverste hylde. Boligforeningen og den internationalt anerkendte Aalborg-model vandt i går aftes den officielle EU-pris "The New European Bauhaus Prizes", som hylder projekter, der skaber positive forandringer og bedre livsvilkår gennem strategisk byplanlægning og socialøkonomiske indsatser.

læs mere
Kilde:
For et par måneder siden kunne Himmerland Boligforenings nyeste afdeling på kanten af Mariager Fjord byde velkommen til de første beboere - og Nordjyllands største boligforening har mod på mere alment byggeri i kommunen.

læs mere
Kilde:
Aalborg er på mange måder en bemærkelsesværdig by. Det gælder for eksempel på boligområdet, hvor det er den eneste store by i Danmark uden ghettoer. Forklaringen ligger i det, der er blevet kendt viden om som Aalborg-modellen, hvor boligforening, lokalt erhvervsliv og kommune i tæt samspil har formået at vende udviklingen i det østlige Aalborg.

læs mere
Kilde:
Himmerland Boligforening modtager nu endnu en gang hæder fra øverste hylde. Boligforeningen og den internationalt anerkendte Aalborg-model er nomineret til den officielle EU-pris "The New European Bauhaus Prizes", som hylder projekter, der skaber positive forandringer og bedre livsvilkår gennem strategisk byplanlægning og socialøkonomiske indsatser.

læs mere
Kilde:
Himmerland Boligforening har efter et udbud fundet de rådgivere, der skal hjælpe med at realisere de første almene boliger i udviklingsområdet Sofiendal Enge beliggende i det sydlige Hasseris. Der er tale om et blandet projekt i samarbejde med en privat investor.

læs mere
Kilde:
Som bygherre har Himmerland Boligforening en forpligtelse til at sikre liv mellem husene.

læs mere
Kilde:
Siden 2016 har Himmerland Boligforening arbejdet aktivt med en ambitiøs bæredygtighedspolitik med fokus på især energi, renovering af eksisterende byggeri og biodiversitet. Nu bliver der sat endnu mere ambitiøse og krævende mål for at mindske CO2-aftrykket ved nybyggeri - og det kommer til at ske gennem projektet Green Hub House.

læs mere
Kilde:
Himmerland Boligforening er på vej med et nyt byggeri, der bliver den første almene boligafdeling i udviklingsomra°det Sofiendal Enge i det sydlige Hasseris.

læs mere
Kilde:
.Himmerland Boligforening har netop fået Realdanias opbakning til et 12 måneder langt projekt, der skal bidrage til at mange tusinde flere, der kan og vil dyrke idræt, faktisk også kommer til det.

læs mere
Kilde:
For et par dage siden offentliggjorde Spar Nord en foruroligende analyse baseret på data fra Danmarks Statistik. Den fastslår, at hvis forholdet mellem antallet af beboere og boliger skal forblive det samme som i dag, vil der i de fire største danske byer mangle omkring 36.000 boliger i 2030. Alene for Aalborgs vedkommende forventes tallet at være cirka 5.800 boliger.

læs mere
Kilde:
Hos Himmerland Boligforening har man den grundholdning, at enhver virksomhed med evnen til at uddanne fremtidens arbejdskraft også har forpligtelsen til at gøre det.

læs mere
Kilde:
19. januar 2023

Nyt år - nye boliger

"Regeringen ønsker et blandet boligmarked, hvor flere kan eje deres egen bolig, og hvor der er et blandet udbud af ejerboliger, almene boliger, andelsboliger og privat udlejning. Blandede by- og boligområder giver de bedste forudsætninger for den sammenhængskraft, Danmark er karakterisereret ved."

læs mere
Kilde:
Efter to års byggeri er Himmerland Boligforenings nyeste afdeling på havnen i Mariager klar til at tage imod de første beboere 1. marts 2023.

læs mere
Kilde:
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger