Gå til Indhold

Boliger i Aalborg og omegn

I Himmerland Boligforening har vi over 7.000 lejeboliger, så vi har noget til enhver smag. Vi har gjort boligsøgningen enkel for dig, så du frit kan vælge ud fra dine søgekriterier.

Se vores store udvalg her. Og husk at for at komme i betragtning skal du være medlem af Himmerland Boligforening.


Leder du efter en ny bolig her og nu?
Vi har nyrenoverede lækre boliger klar til overtagelse.

 

Find en lejebolig i Aalborg og omegn


Find lejligheder i Aalborg

I Aalborg finder du masser af muligheder for at bo helt tæt på det pulserende byliv eller bare lidt væk fra midtbyen, hvor der er ro og skøn natur.

Som Aalborgs største udbyder af lejeboliger tilbyder vi et stort udvalg af skønne lejligheder i både centrum, Vestbyen, Vejgaard eller Aalborg Øst.

Vælger du en lejlighed i Aalborgs midtby, er du aldrig langt fra Aalborgs store udvalg af butikker og restauranter eller fra den skønne havnefront med grønne områder og et dejligt havnebad.

Vil du gerne kunne nyde godt af midtbyens store udvalg, men samtidig foretrækker at have ro og natur i nærheden, så anbefaler vi at se mod den østlige del af byen. Her er du omringet af skøn natur. I Vestbyen er du også blot en kort gåtur eller cykeltur fra midtbyen, mens omgivelserne er mere rolige.

Uanset hvilken del af Aalborg du vælger at bo i, får du masser af fordele og mere for pengene hos Himmerland Boligforening.

Læs mere om Aalborg og de forskellige kvarterer her:

Om Aalborg

Find en lejebolig i SvenstrupFind lejeboliger i Svenstrup


I Svenstrup har du masser af muligheder for at finde en skøn lejebolig i rolige og familievenlige omgivelser, mens du stadig er tæt på eksempelvis Aalborg Storcenter og ligeledes Aalborg midtby.

Når du bor i Svenstrup, kommer du ikke til at mangle noget. Her er flere dagligvareforretninger, små butikker og hyggelige spisesteder - og så er der naturligvis de grønne områder og naturen. Alt sammen inden for gåafstand.

Med en lejebolig i Svenstrup får du masser af fordele og mere for pengene hos Himmerland Boligforening.

Læs mere om Svenstrup her:

Om Svenstrup

Find en lejebolig i Skørping


Find lejeboliger i Skørping

Skørping ligger i den nordlige ende af Rold Skov og er særlig kendt for sin smukke natur. Her er alt hvad hjertet begærer for familier, der nyder en tur i det fri.

Med en lejebolig i Skørping har du et fint udvalg af dagligvareforretninger og flere små specialbutikker indenfor gåafstand.

Skørping er en stationsby, og med en centralt placeret togstation ligger Aalborgs store udvalg af butikker kun en kort togtur væk.

Med en lejebolig i Skørping får du masser af fordele og mere for pengene hos Himmerland Boligforening.

Læs mere om Skørping her:

Om Skørping

Find en lejebolig i Mariager


Find lejeboliger i Skørping

Mariager, der også er kendt som rosernes by, har en charmerende og historisk bymidte, hvor vejene er lavet af brosten og bindingsværkhusene vidner om en forhistorie, der er værd at opleve. Øgenavnet 'Rosernes by' refererer til den smukke Rosenhaven samt facaderne i midtbyen, som er præget af roser i massevis.

Med en lejebolig i Mariager får du oplevelser du sent vil glemme. I Mariager kan du blandt andet opleve Mariager Saltcenter, sejle en tur med Svanen eller besøge Hohøj, der er Skandinaviens største gravhøj.

Vælger du en lejebolig i Mariager får du hurtigt øje på købstadens mange muligheder. Her er der ikke langt til dagligvarebutikkerne Rema1000 og SuperBrugsen - det er også muligt at købe lokalt ved byens bager eller slagter. På gågaden møder du butikker med specialvarer, hvor der er rig mulighed for at få stillet shoppinglysten.

Læs mere om Mariager her:

Om MariagerAt bo hos Himmerland Boligforening giver dig mere tid til alt det, der virkelig betyder noget. Tid til alt det andet.Vi har boliger i Aalborg, Svenstrup, Skørping og Mariager. Vores brede udvalg med over 7.000 boliger gør, at vi har noget til enhver smag - hvad enten du ønsker en lejlighed i Aalborg eller et rækkehus i Svenstrup.

Husk! For at få en bolig skal du være medlem og stå på venteliste.

Bliv medlem

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger