Gå til Indhold

Svenstrup

Hvor ligger Svenstrup?

Svenstrup ligger i Aalborg Kommune og fungerer som satellitby til netop Aalborg. Svenstrup er vokset de senere år og nu sammenvokset med nabobyen Godthåb til ét samlet byområde.

Svenstrup ligger ca. 10 km syd for Aalborg og grænsende op til bydelen Skalborg, som er kendt for at have gode shopping muligheder med blandt andet Aalborg Storcenter og IKEA. 

Byen er både tæt på storbyliv og natur, og der er ligeledes gode muligheder for offentlig transport. Både tog og bus går med jævne mellemrum, og dermed er det ganske nemt at transportere sig til Aalborg - faktisk er du hurtigere i centrum end flere andre steder i Aalborg by. Derudover er byen tæt på motorvejen og dermed kommer du hurtigt både nord og syd.
Bo i Svenstrup

Kvadratmeterprisen i postnummer 9230 ligger omkring 15.000 kr., hvilket er under gennemsnittet i Aalborg Kommune, og dermed får du mere bolig for pengene her. Det afspejles også ved lejeboliger, hvor lejen typisk er mere attraktiv.

Markedet er domineret af huse og dernæst rækkehuse, da byen ligeledes er præget af børnefamilier. Søger man en lejlighed vil dette være nemmere at finde i Aalborg.

Der er en god blanding af ejerboliger og lejeboliger, hvor Himmerland Boligforening også er repræsenteret. På nuværende tidspunkt er vi ved at renovere og bygge nyt i Svenstrup, hvilket du kan læse mere om her: 

BYGGENYT

Boligforening i Svenstrup

Vi administrerer boligerne i Svenstrup Boligforening. Dermed kan du også blive opnoteret her, hvis du ønsker en bolig i byen. Det er værd at bemærke, at afdelingen er under en omfattende renovering, hvor mængden af huse ligeledes bliver udbygget til 54.

Udover denne afdeling har Himmerland Boligforening forskellige afdelinger herunder: Runddyssen, Hellekisten, Danagården og Luren. Her skal man være medlem af boligforeningen for at komme i betragtning.
Ønsker du at være medlem af Himmerland Boligforening eller Svenstrup Boligforening kan du blive det her: 

BLIV MEDLEM

Shopping i Svenstrup

Der er flere dagligvareforretninger, små butikker og spisesteder i Svenstrup, men byen er dog også præget af at ligge så tæt på Aalborg og særligt Skalborg.

Du mangler dog ikke noget, hvis du bor i Svenstrup, og alt er i gåafstand fra hinanden. Har du mod på en cykeltur ligger Aalborg Storcenter kun 4 km væk.

Er man medlem af Himmerland Boligforening kan man få rabat på flere lokale tilbud gennem Klub Himmerland. Dette kan du læse mere om her: 

SE FORDELE

Ledig bolig i Svenstrup

Såfremt vi skulle få en ledig bolig i Svenstrup, opdaterer vi hjemmesiden øjeblikkeligt. Oversigten finder du altid her: 

BOLIGER
 
© abhim.dk
 
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger