Gå til Indhold

Skørping

Hvor ligger Skørping?

Skørping ligger i den østlige del af Himmerland, og byen er smukt placeret i den nordlige ende af Rold Skov. Der bor ca. 3.000 indbyggere, og det er den næststørste by i Rebild kommune efter Støvring.

Der er ca. 30 minutters kørsel fra Skørping til Aalborg, og derfor vælger mange at bosætte sig i byen, mens de arbejder i Aalborg. Derudover er der en fast togforbindelse fra stationen, så man hurtigt kan transportere sig både nord og syd med offentlig transport.
Naturen i Skørping

Skørping er særligt kendt for at ligge i nogle af Danmarks mest naturskønne omgivelser. Byen er omgivet af Rold Skov på alle sider og ligger med meget kort afstand til både Rebild Bakker, Den Jyske Skovhave og Lille Blåkilde. Dermed er der rig mulighed for smukke gåture og cykelture i nærområdet.


Særligt mountainbike er populært i området, hvor Rold Skov har flere glimrende ruter, så faciliteterne er i orden. Byens motto er "Byen i skoven", hvilket må siges at være passende.

Bolig i Skørping

Byen er præget af villaområder og ikke særlig mange lejligheder, og derfor vil det være nemmest at anskaffe sig en villa, hvis man ønsker at flytte til byen.

Kvadratmeterprisen i Rebild Kommune er gennemsnitligt under 11.000 m2, hvilket klart er i den lave ende af landsgennemsnittet. Dog er priserne i Skørping by højere end gennemsnittet, da området er populært.

Skørping er ikke præget af almene boliger, men der findes dog afdelinger med disse, som Himmerland Boligforening udlejer. Her er der fire afdelinger, man kan skrive sig op til, såfremt man er medlem. Det kan du blive lige her:

BLIV MEDLEM


Handelsliv i Skørping

Selvom Skørping ikke er en stor by, er der fine muligheder for at handle. Der er flere dagligvareforretninger, og derudover findes der en pæn andel af specialforretninger. Hvad enten du skal bruge nyt tøj, en splinterny cykel (særligt mountainbike), blomster, møbler eller andet, så finder du det nemt i Skørping. Hvis du skal forkæle ganen, er der både en bager i byen og gårdbutik med slagter tæt ved.

Den helt store shoppingoplevelse kan det nok ikke blive til, men med en kort togtur til Aalborg eller en tur i bilen til Skalborg, så er det ikke det store problem.

Ledig bolig i Skørping

Såfremt vi skulle få en ledig bolig i Skørping, opdaterer vi hjemmesiden øjeblikkeligt. Oversigten finder du altid her: 

 
© abhim.dk
 
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger