Gå til Indhold

Nyheder 2023

I dag er meget anderledes, for nu har vi boliger i hele Aalborg, i Mariager, i Skørping og snart også i Støvring. Men fra første færd havde Himmerland Boligforening faktisk ikke overvældende meget med Himmerland at gøre. I hvert fald ikke som landsdel betragtet. Oprindelsen til den geografiske del af navnet var derimod det faktum, at vores første afdeling skulle opføres i Himmerlandsgade - i området mellem de store arbejdspladser Aalborg Værft og Dansk Eternit-Fabrik.

læs mere
Nordjylland mangler blod. Derfor har Bloddonorerne Aalborg indgået en partnerskabsaftale med Himmerland Boligforening, så regionens største boligorganisation kan være med til at sikre friskt blod til hospitalerne.

læs mere
6. november 2023

Tingene skal passe sammen

Også når det gælder boligmarkedet, er det vigtigt, at tingene passer sammen. Og som situationen er i Aalborg i øjeblikket, er det ikke tilfældet.

læs mere
I 2016 vedtog Himmerland Boligforening en bæredygtighedspolitik med fokus på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Et af kardinalpunkterne var målsætningen om at reducere varmeforbrug og bygningsrelateret el i bygningsmassen med 30% frem mod 2030. Dette er lykkedes - otte år før tid.

læs mere
Vi blev meget begejstrede, da børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye for nylig præsenterede regeringens overvejelser om fremtidens folkeskole. Især glæder det os, at der lægges op til et tættere samarbejde mellem skolen og det omgivende samfund.

læs mere
Plus Boligs afdeling på Riishøjsvej i Vejgaard står foran en nødvendig renovering. I den forbindelse har Plus Bolig og Himmerland Boligforening indgået aftale om, at Himmerland varetager projektledelsen som byggeforretningsfører.

læs mere
Fra 1. oktober er Kim Olesen ny økonomichef i Himmerland Boligforening. Der er tale om et velkendt ansigt, da Kim hidtil har været ansat som økonomikonsulent i Himmerland.

læs mere
De fleste er nok klar over, at der for et par uger siden kom nye - foreløbige - ejendomsvurde-ringer. Det har fået mange op i det røde felt over helt horrible værdiansættelser, mens andre i deres stille sind blot har glædet sig over, at tingene fortsat ser ganske fornuftige ud.

læs mere
De seneste tre-fire årtier har Aalborg for alvor taget et kvantespring fra håndens til åndens arbejde. De store industrivirksomheder er borte - uanset om der var tale om værfter, spritfabrikker eller tobaksfabrikker. I stedet har vi fået et universitet, som i den grad sætter et markant præg på mange dele af livet i byen, kommunen og Nordjylland i bredere forstand. .

læs mere
Himmerland Boligforening har indgået rammeaftale med seks rådgivere for perioden 2023-2027.

"Vi er glade for at have både velkendte samarbejdspartnere og nye virksomheder med om bord som vores rådgivere for den fireårige periode. For og Brix & Kamp A/S, COWI A/S og Norconsult A/S er der tale om genvalg, mens de nye er DAI A/S, ERIK arkitekter A/S og P+P arkitekter a/s", fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

læs mere
"At rejse er at leve". De fleste kender dette udtryk, som forfatteren - og den periodisk meget
rejsende - H.C. Andersen har udødeliggjort. Og var vi det ikke allerede, er danskerne det
seneste par a°r i sandhed blevet et rejsende folkefærd. Faktisk i en grad sa° ??lyselskaber,
lufthavne og destinationer til stadighed melder om, at gamle rekorder er faldet.

læs mere
Himmerland Boligforening og Aalborg Øst-transformationen modtager nu hæder fra den absolut øverste hylde. Boligforeningen og den internationalt anerkendte Aalborg-model vandt i går aftes den officielle EU-pris "The New European Bauhaus Prizes", som hylder projekter, der skaber positive forandringer og bedre livsvilkår gennem strategisk byplanlægning og socialøkonomiske indsatser.

læs mere
For et par måneder siden kunne Himmerland Boligforenings nyeste afdeling på kanten af Mariager Fjord byde velkommen til de første beboere - og Nordjyllands største boligforening har mod på mere alment byggeri i kommunen.

læs mere
Aalborg er på mange måder en bemærkelsesværdig by. Det gælder for eksempel på boligområdet, hvor det er den eneste store by i Danmark uden ghettoer. Forklaringen ligger i det, der er blevet kendt viden om som Aalborg-modellen, hvor boligforening, lokalt erhvervsliv og kommune i tæt samspil har formået at vende udviklingen i det østlige Aalborg.

læs mere
Himmerland Boligforening modtager nu endnu en gang hæder fra øverste hylde. Boligforeningen og den internationalt anerkendte Aalborg-model er nomineret til den officielle EU-pris "The New European Bauhaus Prizes", som hylder projekter, der skaber positive forandringer og bedre livsvilkår gennem strategisk byplanlægning og socialøkonomiske indsatser.

læs mere
Himmerland Boligforening har efter et udbud fundet de rådgivere, der skal hjælpe med at realisere de første almene boliger i udviklingsområdet Sofiendal Enge beliggende i det sydlige Hasseris. Der er tale om et blandet projekt i samarbejde med en privat investor.

læs mere
.Var der én ting, vi lærte i coronatiden, var det at finde sammen om det positive i hverdagen. Det kunne ikke mindst opleves i de almene boligforeninger. Og netop derfor har BL, der er interesse- og brancheorganisation for de almene boligorganisationer, taget initiativ til en folkefestival, der besøger fem byer landet over.

læs mere
Som bygherre har Himmerland Boligforening en forpligtelse til at sikre liv mellem husene.

læs mere
Siden 2016 har Himmerland Boligforening arbejdet aktivt med en ambitiøs bæredygtighedspolitik med fokus på især energi, renovering af eksisterende byggeri og biodiversitet. Nu bliver der sat endnu mere ambitiøse og krævende mål for at mindske CO2-aftrykket ved nybyggeri - og det kommer til at ske gennem projektet Green Hub House.

læs mere
Himmerland Boligforening er på vej med et nyt byggeri, der bliver den første almene boligafdeling i udviklingsomra°det Sofiendal Enge i det sydlige Hasseris.

læs mere
.Himmerland Boligforening har netop fået Realdanias opbakning til et 12 måneder langt projekt, der skal bidrage til at mange tusinde flere, der kan og vil dyrke idræt, faktisk også kommer til det.

læs mere
For et par dage siden offentliggjorde Spar Nord en foruroligende analyse baseret på data fra Danmarks Statistik. Den fastslår, at hvis forholdet mellem antallet af beboere og boliger skal forblive det samme som i dag, vil der i de fire største danske byer mangle omkring 36.000 boliger i 2030. Alene for Aalborgs vedkommende forventes tallet at være cirka 5.800 boliger.

læs mere
Hos Himmerland Boligforening har man den grundholdning, at enhver virksomhed med evnen til at uddanne fremtidens arbejdskraft også har forpligtelsen til at gøre det.

læs mere
19. januar 2023

Nyt år - nye boliger

"Regeringen ønsker et blandet boligmarked, hvor flere kan eje deres egen bolig, og hvor der er et blandet udbud af ejerboliger, almene boliger, andelsboliger og privat udlejning. Blandede by- og boligområder giver de bedste forudsætninger for den sammenhængskraft, Danmark er karakterisereret ved."

læs mere
Efter to års byggeri er Himmerland Boligforenings nyeste afdeling på havnen i Mariager klar til at tage imod de første beboere 1. marts 2023.

læs mere
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger