Gå til Indhold

Himmerland Boligforening ansætter erfaren vicedirektør

retur
Med en nyoprettet stilling som vicedirektør har Himmerland Boligforening valgt at udvide ledelsen med en erfaren branchespecialist. Der er tale om 42-årige Claus Bjørton, som tiltræder den 16. januar 2023.

Claus Bjørton kommer fra en stilling som kundechef og forretningsfører i KAB, hvor han har haft ansvaret for store byomdannelser på Københavns vestegn. I Himmerland Boligforening får han det overordnede ansvar for forretningsområderne trivsel og udvikling, som står højt på organisationens prioritetsliste. Claus Bjørton er et kendt ansigt i Himmerland, da han i perioden 2007 - 2015 var ansat som specialkonsulent med ansvar for blandt andet udviklingsprojekter. Derfor mener direktør Ole Nielsen også, at både beboere og ansætte kan glæde sig til at byde den nye vicedirektør velkommen:

"Vi er glade og stolte over at kunne sige velkommen hjem til en kapacitet som Claus. Med ham skal vi videreudvikle og styrke vores rolle som strategiske byudviklere med et stærkt fundament i beboerdemokratiet" udtaler Ole Nielsen.

Siden Claus Bjørton startede i KAB har han haft ansvaret for byggeaktiviteter i omegnen af 4 mia. kr. - herunder omfattende saneringer og nedrivninger i en hård ghetto i Høje-Taastrup. Selvom det har været nogle spændende og lærerige år i hovedstaden, ser han frem til at vende tilbage til den by, hvor han føler sig hjemme:

"Himmerland bliver altid nævnt først, når det kommer til almene boligorganisationer i Nordjylland, og det er der gode grunde til. Når vi finder på nyt, holder også københavnerne øje - det kan jeg skrive under på efter syv år i Danmarks største almene boligselskab. Den position har vi i Himmerland brugt 20 år på at opbygge, og den skal udbygges og videreføres" udtaler Claus Bjørton.

Foto: Jonathan Grevsen

Dyder som omhu og beskedenhed mener Claus Bjørton er nøglen til, at det kan lade sig gøre. Almene boliger skal være en integreret del af lokalsamfundet og engagere sig i både små og store dagsordener:

"Boligselskaber er de sidste årtier blevet centrale brikker i det, nogen kalder for sammenhængskraft i samfundet. Det betyder, at vi ikke kan lukke os om os selv, men at vi skal vedstå opgaven med at understøtte de små og større fællesskaber, vi skal gå i partnerskab med foreninger, kommuner og erhvervsliv, så vi skaber basis for trivsel og udvikling blandt medarbejdere, beboere og lokalområder" udtaler Claus Bjørton.

Claus Bjørton er allerede flyttet til Aalborg, hvor han bor med sin søn, og han er klar til at tage fat, når han den 16. januar møder ind på kontoret i Rendsburggade.
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger