Gå til Indhold

Nyheder 2022

Efter grønt lys i By- og Landskabsudvalget i Aalborg Kommune er realiseringen af Himmerland Boligforenings projekt med udsigt over Lindenborg Ådal ganske tæt på realisering. Forudsat at byrådet foretager den endelige godkendelse, vil byggeriet kunne gå i gang omkring efterårsferien i år med forventet indflytning et års tid senere.

læs mere
Der er næppe mange borgere i dette land - uanset om de bor til leje eller i ejerbolig - der ikke er smerteligt klar over, at priserne på el og varme stiger voldsomt i denne tid.

læs mere
Med en nyoprettet stilling som vicedirektør har Himmerland Boligforening valgt at udvide ledelsen med en erfaren branchespecialist. Der er tale om 42-årige Claus Bjørton, som tiltræder den 16. januar 2023.

læs mere
Landsbyggefonden og nyhedsmediet Byrummonitor har indstiftet Blandet By Prisen, som bliver uddelt for første gang i år - og blandt de nominerede er Himmerland Boligforening for renoveringsprojektet Kildeparken 2020 samt omdannelsen af det østlige Aalborg. Prisen overrækkes den 21. november i JP/Politikens Hus og foruden Himmerland Boligforening er Slagteriet og Musicon, begge i Roskilde, nomineret.

læs mere
For nylig viste en undersøgelse, at boliger til fornuftige priser er noget af det, der rangerer allerhøjest, når borgerne skal sætte ord på, hvad der gør Aalborg til en attraktiv by at bo i.

læs mere
Med Aalborg Byråds godkendelse af planerne i hus kan Himmerland Boligforening efter et temmelig langt tilløb nu endeligt sætte gang i renoveringen af afdelingen Damstræde, der ligger med direkte forbindelse til AAU Campus i det østlige Aalborg.

læs mere
Der mangler arbejdskraft i byggeriet - og der bliver uddannet for få unge til at dække fremtidens behov for faglærte. Det er baggrunden for, at Bygherreforeningen og Himmerland Boligforening har underskrevet en samarbejdsaftale, hvor de i fællesskab tager ansvar for, at der kommer flere lærlinge på byggepladserne.

læs mere
Inden for de seneste 11 år er Aalborg Kommunes arkitekturpris 10 gange gået til et projekt fra Himmerland Boligforening - og nu sker det én gang til.

læs mere
29. september 2022

Den Grønne Linje

Himmerland er vi opmærksomme på de stigende energiudgifter, især på el, i Danmark, og vi vil også opleve effekter af de stigende priser - både inde i boligerne hos alle beboere men også i vores fællesarealer, som beboerne er med til at betale for driften af.

læs mere
Opførelsen af Himmerland Boligforenings 30 nye boliger på kanten af Mariager Fjord er nu så langt fremme, at der er blevet indrettet en fremvisningslejlighed. Den kan første gang ses i uge 40, når der bliver holdt åbent hus-arrangement for interesserede på venteliste.

læs mere
Hos Himmerland Boligforening har vi en mere end 75 år gammel tradition for frivillighed. De fleste tænker næppe over det i det daglige, men almene boligforeninger hviler på et stærkt demokratisk fundament, hvor det er beboerne, der bestemmer, hvordan deres boligforening skal udvikle sig.

læs mere
Danmarks Statistik offentliggør hver måned det såkaldte nettoprisindeks, som kort fortalt giver et billede af udviklingen i de faktiske forbrugerpriser friholdt for ændringer i afgifter og tilskud.

læs mere
Vi står klar til endnu en weekend med ÅBENT HUS på Kunsthal Spritten! Her kan du tage i kig ind i fremtidens kunsthal og opleve digital kunst i verdensklasse.
Det er gratis og åbent for alle.

læs mere
Den seneste tid har Center for Samskabelse under Himmerland Boligforening gennemført praksisnære undervisningsforløb og maritime workshops under overskriften 'TraineeLab 9220: Tall Ships Races'

læs mere
Himmerland Boligforening har netop skrevet under som deltager i Klimaalliancen - et nyt samarbejde mellem virksomheder, organisationer, foreninger, institutioner og Aalborg Kommune om at opnå en 70% reduktion af drivhusgasudledningen i 2030 og i et længere perspektiv at være klimaneutral senest i 2050.

læs mere
Himmerland Boligforening er netop blevet offentliggjort som vinder af The European Responsible
Housing Awards 2022, der belønner aktører, som gør en særlig indsats inden for byudviklingsprojekter.
Himmerland Boligforening modtager prisen for omdannelsen af Kildeparken samt den overordnede
omdannelse af det østlige Aalborg foran projekter i Barcelona, Milano og Bologna.

læs mere
Det bliver hele tiden muligt at genanvende mere og mere af vores affald, så længe vi alle sorterer det korrekt. Derfor skal vi nu sortere vores mad- og drikkekartoner, da de indeholder papirfibre af høj og ensartet kvalitet og har et stort genanvendelsespotentiale.

læs mere
Længe har vi været glade i den almene boligsektor. Vi har både nationalt og lokalt nydt politisk opbakning. Vi har kunnet bygge gode lejeboliger til fornuftige udlejningspriser. Og der har været fin efterspørgsel efter vores udbud af boliger. Men jeg skal da lige love for, at panderne er blevet rynkede den seneste tid - både hos den almene sektor generelt og hos os i Himmerland Boligforening.

læs mere
I samarbejde med Aalborg Universitet har Himmerland Boligforening taget initiativ til et netværk, der skal være med til at præge dagsordenen for fremtidens bæredygtige byboliger.

læs mere
Himmerland Boligforening er netop blevet offentliggjort som en af finalisterne til The European Responsible Housing Awards 2022, som hvert tredje år belønner aktører, der gør en særlig indsats inden for sociale boligprojekter

læs mere
Beboerne i Sundparken i det østlige Aalborg har i adskillige år været flittige til at dele, bytte og låne ting af hinanden. Denne gode tendens har Himmerland Boligforening gerne villet bygge videre på - og det er nu blevet en realitet.

"I forbindelse med opførelsen af den store bygning til Lidl, som indgår som en central del af Tornhøjgårdparken, har vi indtænkt et lokale øremærket til en lokal byttebørs", fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Det nye initiativ, der meget passende har fået navnet Byttebørsen, drives af dygtige og engagerede frivillige fra Sundparken. De står for at modtage og udlevere gode og brugbare ting og sager, som kommer til Byttebørsen.

læs mere
At bygge alment er ikke "kun" et spørgsmål om at sikre et tilstrækkeligt udbud af gode, betalelige lejeboliger.

læs mere
I et årti er Renoverprisen blevet givet til Danmarks bedste renoveringsprojekter - og igen i år er Himmerland Boligforening blandt de indstillede bygherrer.

læs mere
Det var uden tvivl for en meget stor del af befolkningen et betragteligt åg, der forsvandt fra hverdagen, da statsministeren forleden på endnu et coronapressemøde kunne offentliggøre et næsten øjeblikkeligt farvel til langt de fleste restriktioner.

læs mere
Et flertal på Christiansborg indgik i november 2020 en aftale om akut indsats mod en lang vinters ensomhed og isolation blandt de mest udsatte grupper i samfundet. Som en del af denne aftale modtog BL - Danmarks Almene Boliger en sum til fordeling til projekter henvendt til beboere i almene boligområder - og det førte til Himmerland Boligforenings projekt Aktive Fællesskaber.

læs mere
26. januar 2022

Spadestik til 450 mio. kr

16. februar 2022 tager Himmerland Boligforening det første spadestik til en gennemgribende renovering af endnu en afdeling i Søheltekvarteret i det vestlige Aalborg.

læs mere
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger