Gå til Indhold

Nyheder 2021

Det er en kold tid, men nu får 320 børn i Aalborg Øst chancen for at få varmen. For på fredag den 12. november er der "Foreningstour" i Aalborg Øst. Der får børnene et tilbud om at løbe en 3 km løberute mellem Herningvej og Tornhøj skole, og oven i det, får de et godt tilbud om at komme tilbage i ti forskellige aktive fællesskaber i foreningsidrætten, som nu alle er på banen igen efter coronanedlukningen.

læs mere
I sommeren 2020 skrev vi om risikoen for, at tusinder af unge som konsekvens af coronakrisen kunne komme til at stå med en faglig uddannelse uden det praktiske ben.

læs mere
Hos Himmerland Boligforening er der glæde over, at Aalborg Kommunes komité for bygningspræmiering ved årets prisuddeling har valgt et præmiere hele tre af boligforeningens projekter.

læs mere
Ved budgetforhandlingerne i Aalborg Kommune besluttede et komfortabelt flertal af byrådets medlemmer at styrke etableringen af almene boliger.

læs mere
Normalt omfatter et rejsegilde et enkelt byggeri, men mandag 11. oktober 2021 tager Himmerland Boligforening hele fire afdelinger i ét hug.

læs mere
Egentlig var en renovering af Himmerland Boligforenings afdeling Damstræde i det østlige Aalborg sat på venteliste, men nu har coronakrisen spillet positivt ind. Det er nemlig på nationalt plan blevet besluttet at fremrykke en lang række renoveringsprojekter - og blandt dem er netop Damstræde.

læs mere
.Tirsdag 16. november 2021 skal vi atter til valgurnerne - dels for at vælge byråd for de kommende fire år.


læs mere
Himmerland Boligforening har allerede i en årrække haft et stærkt miljøfokus. Det kom klar til udtryk, da man som den første boligorganisation valgte at indgå i et strategisk partnerskab med Aalborg Kommunes miljø- og energiforvaltning og Aalborg Forsyning om grøn omstilling.

læs mere
Himmerland Boligforening har de senere år gennemført en række omfattende renoveringer af afdelinger, blandt i det østlige og det vestlige Aalborg. Det kan naturligvis ses både ude og inde - og nu er der dokumentation for, at også den enkelte afdelings driftsøkonomi har fordel af et renoveringsprojekt.

læs mere
En af Himmerland Boligforenings første afdelinger blev opført i 1947 i Himmerlandsgade, Vendsysselgade, Østre Allé og Læsøgade i den østlige del af det centrale Aalborg. Dengang og fire-fem årtier frem boede her ikke mindst familier, hvor mindst ét familiemedlem var beskæftiget på bydelens store virksomheder Aalborg Værft eller Dansk Eternit-Fabrik

læs mere
Allan Kuhn kaster sig over et nyt spændende job, denne gang mere på hjemmebane i Aalborg.

læs mere
Vi har med betydelig undren læst Nordjyskes artikel 18. juli 2021 om stigende priser på studieboliger i Aalborg. Skal man tro overskriften, kan de nye studerende, der kommer til byen efter sommerferien, se frem til "markant højere husleje"

læs mere
Himmerland Boligforening sætter sig nu også i spidsen for etablering af blandede boliger i Mariager - nærmere betegnet på en grund midt mellem veterantogets station og saltcentret lige ud til fjorden.

læs mere
Er der én ting, rigtigt mange har lært af coronaprøvelserne, er det at fællesskab og evnen til at stå sammen er særdeles vigtig. Formentlig vigtigere end nogensinde.

læs mere
For få dage siden oplyste By- og Landskabsforvaltningen, at Aalborg Kommune det seneste år har fået 2.412 flere indbyggere. Det er over dobbelt så mange som forventet, hvilket får forvaltningens direktør Anders Fokdal til at understrege behovet for opførelsen af nye boliger de kommende år.

læs mere
Himmerland Boligforening har fastsat 2021-huslejen for beboerne i de flere end 7.000 boliger, der indgår i organisationens afdelinger i og omkring Aalborg samt i Svenstrup, Skørping og Mariager.

læs mere
Himmerland Boligforening har allerede fire afdelinger på centrale adresser i Skørping - og nu bliver grunden lagt til den femte.

læs mere
I november 2020 besluttede et politisk flertal en akut indsats mod ensomhed og isolation. En del af disse midler uddeles af BL Danmarks Almene Boliger - og nu kommer en portion af dem til Aalborg.

læs mere
I 2013 tog en gruppe nordjyske erhvervsfolk initiativ til foreningen Gestus Nord, der har til formål at yde indsatser, hvor der er særligt behov. Det begyndte med håndsrækninger til børnefamilier, der har mindst og mangler mest, men siden er det blevet til meget mere.

En af de virksomheder, der har involveret sig i Gestus Nord, er Himmerland Boligforening. Det er blandt andet sket gennem den succesfulde ordning Mentor Gestus, hvor fokus mere langsigtet er at sikre opvækstvilkår for børn og unge, der understøtter deres muligheder for at bryde en negativ social arv gennem uddannelse og beskæftigelse.

læs mere
Aalborg har gennem det seneste årti udviklet sig til en af landets førende studiebyer. Det kan der siges rigtig mange positive ting om - lige fra de studerendes indflydelse på uddannelsesstedernes udvikling og opførelsen af et stort og godt udbud af ungdomsboliger til det liv, de studerende på så mange og forskelligartede måder tilfører kommunen. Det gælder både i detailhandlen, restaurationslivet og foreningerne - og de mange steder i erhvervslivet, hvor der er studiejobs.

læs mere
Denne gang drejer det sig om nybyggeri i Fjellerad - nærmere betegnet otte almene boliger, der skal opføres i form af fire dobbelthuse. Disse huse kommer til at indgå i en større udstykning, der består af i alt 16 fritliggende ejerboliger, så igen hylder vi princippet om blandede boliger

læs mere
Da Ejendomsmæglernes Fond og Himmerland Boligforening for et par år siden forenede kræfterne om gennemførelse af et omfattende renoverings- og nybyggeriprojekt i hjertet af Aalborg, var det ud fra en forhåbning om, at der ville være god interesse for kombinationen af ejer- og lejeboliger.

læs mere
For godt 100 år siden udviklede landsbyen St. Restrup sydvest for Aalborg sig til et mønstereksempel på et tæt forbundet samfund bestående af en lang række nyetablerede husmandssteder. Står det til Himmerland Boligforening og en lokal initiativgruppe, skal St. Restrup i fremtiden gentænke måden at bo på landet.

læs mere
Mange husker givetvis, da der overalt i blandt andet det indre Aalborg var mindre erhvervsdrivende med et butikslokale i forbindelse med deres bolig. Ismejeriet, den lille købmandsbutik, frisøren, cykelsmeden. Står det til Himmerland Boligforening, er det et fænomen, der ganske snart får en renæssance.

læs mere
8. januar 2021

Noget kun bedre nyt år

Godt nytår! Og jeg fristes til at tilføje: Forhåbentlig ganske snart også "noget kun bedre nyt år" end det, vi har oplevet de seneste mange måneder.

læs mere
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger