Gå til Indhold

Vi hjælper hinanden

retur
Ingen i Nordjylland er formentlig i tvivl om, at syv af regionens elleve kommuner i disse uger har været ramt af en omfattende nedlukning, der skulle dæmme op for yderligere spredning af coronavirus. Reelt var hele Nordjylland dog berørt, for eksempelvis er der omkring 27.000 personer, der pendler mellem Aalborg og en af de syv kommuner. Også mellem en række andre lukkede eller ikke-lukkede nordjyske kommuner er der en betydelig pendling og samhandel, som ikke kan undgå at lide under den aktuelle situation. Dermed er det ingen overdrivelse at tale om, at nedlukningen i realiteten berørte langt størsteparten af regionen.

Så meget desto mere er det helt afgørende, at vi alle hjælper hinanden med at komme igennem tiden, når vi oplever restriktioner

Hos Himmerland Boligforening måtte vi som konsekvens af de nye retningslinjer måttet sende 15 medarbejdere hjem, ligesom vi orienterede vores leverandører om, at de skulle hjemsende deres personale, hvis der var tale om medarbejdere, der kom fra en af de lukkede kommuner. Til gengæld for dette krav viste vi fra vores side samfundssind over for de berørte leverandører - blandt andet på vores byggepladser - ved i videst muligt omfang at undgå dagsbøder og andre sanktioner, så det ikke ville få økonomiske konsekvenser for dem, at de uforvarende var ude af stand til at passe deres forpligtelser over for os.

Samfundssind er også noget, vi oplever hos beboerne i Himmerland Boligforening. Selvom det ikke kan undgås, at restriktioner har indvirkning på deres hverdag, møder vi fuld forståelse for vores dispositioner, hvilket selvsagt gør det hele meget nemmere for os.

Trods coronarestriktioner drejer hjulene videre hos Himmerland Boligforening. For eksempel fremviser vi stadig boliger - naturligvis med behørig afstand til de besøgende - ligesom vores medarbejdere hver dag yder en stor indsats for at få det hele til at hænge sammen. Også selvom de på det seneste har manglet et betydeligt antal af deres kolleger 

Kort sagt er alle med på at hjælpe hinanden. Vi håber og tror, at det også er tilfældet i resten af Nordjylland, så vi sammen kommer igennem nedlukninger og deres konsekvenser.


 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger