Gå til Indhold

Østifterne sætter strøm til ladcykel

retur

El-ladcyklen kan være med til at øge mobiliteten i forhold til både arbejde, hverdagens gøremål og familieaktiviteter.


Efter at have modtaget et tilskud på 20.000 kr. fra Østifterne, har Himmerland Boligforening investeret i den første el-ladcykel, der nu kommer beboere i det østlige Aalborg til gode.


- Vi har blandt beboerne i det østlige Aalborg haft succes med el-delebilsordningen og det giver god mening at udvide med foreløbig én el-ladcykel. Det vil især komme de beboere, der ikke har bil og måske heller ikke økonomi til at benytte vores el-delebilsordning, til gode, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.


Han imødeser, at el-ladcyklen kan være med til at øge mobiliteten i forhold til både arbejde, hverdagens gøremål og familieaktiviteter.


- For flere år tilbage tog vi som en af landets første boligorganisationer initiativ til en delebilsordning, som i dag er udbredt til adskillige af vores afdelinger rundt om i Aalborg og Svenstrup. Nu gælder det så den første el-ladcykel og hvis også dette tilbud bliver en succes blandt beboerne, vil vi gerne udbrede ordningen - ikke blot med el-ladcykler, men også med el-cykler generelt.


Jesper Møller, der er en af de nordjyske delegerede hos Østifterne, siger om donationen:


- I vores perspektiv handler det blandt andet om, at vi med pengene til el-ladcyklen er med til at understøtte bydelsindsatserne inden for sundhed og bæredygtighed. Det sidste både i et miljømæssigt, et socialt og et økonomisk perspektiv, siger Jesper Møller, der er delegeret hos Østifterne.


Østifterne, der oprindelig var et gensidigt forsikringsselskab, har i dag som formål at yde støtte til skadeforebyggende aktiviteter, uddannelse samt humanitære støtte- og hjælpeaktiviteter. Desuden indgår det i Østifternes virke at støtte almennyttige formål.


 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger