Gå til Indhold

COOL EAST ER KLAR TIL FREMTIDENS GENÅBNING

retur


Himmerland Boligforening er med i CSR-partnerskabet Cool East, som er Aalborg Pirates' hovedsponsor. Ved foreningens generalforsamling kunne de se tilbage på to meget forskellige halvår: først masser af aktiviteter og dernæst komplet stilstand. Alligevel er foreningens medlemmer godt tilfredse og ser fremad.


Coronaepidemien fik i foråret sat en effektiv stopklods for Aalborg Pirates' vej mod ishockeyguldet. Det samme var tilfældet for ishockeyklubbens hovedsponsor, Cool East, der faciliterer kulturelle og sportslige aktiviteter i Aalborg Øst med Aalborg Pirates som platform. Ligesom slutspillet blev aflyst, kunne Cool East heller ikke gennemføre de mange planlagte aktiviteter i forbindelse med kampene og uden for isarenaen.

Det var dog alligevel en optimistisk gruppe af medlemsvirksomheder, der ved årets generalforsamling kunne se tilbage på et godt efterår og vinter. Trods coronaepidemien har årets aktivitetskalender budt på bl.a. velgørenhedsindsamlinger, fastelavnsfest, julehjælp, motionsdag, skolearrangementer med mere.
- Vi er meget glade for, at vi nåede at skabe en masse gode oplevelser for børn og voksne i løbet af vinteren og efteråret, inden det hele lukkede ned, siger formand for Cool East, Ole Brøndum.

Grundet aflysningerne er årets sponsorindtægter højere end udgifterne til aktiviteter, og Cool East går derfor ud af regnskabsåret med et overskud på 41.560 kr.

- Hensigten med Cool East er ikke at skabe overskud, men vi har valgt at se positivt på situationen og glæde os over det økonomiske overskud, der giver os mulighed for at lave endnu flere aktiviteter i den kommende sæson. Det ser vi frem til, siger Ole Brøndum.

Opbakning til Cool East fra hele Aalborg
Netop denne type familieaktiviteter er hovedårsagen til, at mange af medlemsvirksomhederne er involverede i Cool East.

- Cool East er et unikt projekt både CSR- og sponsormæssigt. Vi er med i det, fordi det er en enormt spændende måde at tænke CSR og sponsorat på, og det giver mening for os på både det menneskelige og forretningsmæssige plan, siger Bo Bojer, afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel.

Han suppleres af Rune Hyllested, næstformand i Cool East og CEO i STORM Advokatfirma:
- Jeg synes virkelig, at Cool East har bevist sit værd som CSR-projekt og som sponsorat. Den kombination passer rigtig godt til os. Det har været og er fortsat vigtigt for os at tegne et sponsorat, hvor vi kan være med til at gøre en forskel, men hvor vi også får noget tilbage. Og det har Cool East netop levet op til.

Ikke kun medlemmerne af Cool East-gruppen er begejstrede for det originale koncept.
- Vi har mødt stor opbakning fra både aalborgensere og på politisk plan. Samtidig mærker vi en øget interesse fra aalborgensiske virksomheder for at blive en del af projektet, og det gør os ekstra glade, siger Ole Brøndum og fortsætter:

- Det giver selvsagt endnu flere muligheder for os i det kommende år, og selvom aktiviteterne lige nu er sat på pause, er vi i fuld gang med planlægningen af det kommende års aktivitetskalender, så vi er klar, når myndighederne åbner op for større arrangementer igen. 

Se mere på www.cooleast.dk.
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger