Gå til Indhold

Ny formand for Himmerland Boligforening

retur

Himmerland Boligforening er en demokratisk styret forening, hvor den øverste ledelse -repræsentantskabet - er valgt af beboerne.


Himmerland Boligforening har på sit repræsentantskabsmøde valgt både ny formand og nye bestyrelsesmedlemmer for organisationsbestyrelsen.


"Forud for sin 75-års fødselsdag tidligere i år udtrykte Ib Fruensgaard ønske om at træde tilbage som formand, hvilket vi var kede af at høre, men naturligvis må respektere. Vores organisationsbestyrelse pegede på Tina Ochsendorf, der bor i afdelingen på Sallingsundvej i det østlige Aalborg, som ny formand, hvilket blev enstemmigt vedtaget af repræsentantskabet", fortæller direktør Ole Nielsen.


Derefter skulle repræsentantskabet finde fire bestyrelsesmedlemmer blandt de syv kandidater, der stillede op. Der var genvalg til Sofie Wamberg Broch (Henning Smiths Vej/Poul Buås Vej) og Agnete Funder Nielsen (Kastetvej), mens der var nyvalg til Kristinn Kristinnson (Liselund) og Erik Bossen Simonsen (Hvalpsundvej).

Efterfølgende har organisationsbestyrelsen konstitueret sig med Tina Ochsendorf som ny formand, mens Agnete Funder Nielsen fortsætter som næstformand.


I forbindelse med det årlige repræsentantskabsmøde understreger Ole Nielsen, at Himmerland Boligforening er en demokratisk styret forening, hvor den øverste ledelse -repræsentantskabet - er valgt af beboerne. Det samme gælder for de bestyrelser, der har ansvaret for hver enkelt af de mange afdelinger:"Fordi hver af afdelingerne er selvstændige enheder, er det uhyre vigtigt, at demokratiet fungerer. Beboerne bor jo så at sige hos sig selv, så det er afgørende, at der til stadighed er gode græsrødder, der brænder for deres område og for demokratiet. Jo bedre vi er til at engagere beboerne, desto bedre bliver det at bo hos Himmerland Boligforening."


Ole Nielsen siger videre, at beboerdemokratiet hos Himmerland Boligforening baserer sig på de fire nøgleord medbestemmelse, tryghed, service og dialog:


"Det hænger nøje sammen med, at vi er båret af demokrati og fællesskab, præget af tidssvarende boliger til alle, drevet af kvalitet i forvaltningen og baseret på åbenhed og synlighed. Det er afgørende for os, at der ikke blot er tale om flotte ord. De skal kunne holde i hverdagen - i det daglige samspil med hver eneste beboer og medarbejder i Himmerland Boligforening."


 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger