Gå til Indhold

Jubilæum markeres med kæmpekoncert

retur

Start txt...
I slutningen af marts 2019 rundede Himmerland Boligforening de 75 år, men først nu tager man for alvor hul på markeringen af jubilæet.


- Torsdag 4. juli indbyder vi samarbejdspartnere, kolleger, afdelingsbestyrelser og venner af organisationen til reception på den norske fuldrigger Statsraad Lehmkuhl. Meget passende er skibet, der deltager i The Tall Ships Race 2019, placeret langs kaj ud for Larsen Waterfront, hvor vi har hovedkontor, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Langt den største markering finder dog sted senere samme dag, når boligforeningen inviterer alle interesserede til en kæmpestor, gratis jubilæumsfest. Dette arrangement, der finder sted i området mellem Larsen Waterfront og Musikkens Hus, byder på tre store koncerter med velkendte navne. Først er det Karl William, der spiller op og herefter skal Djämes Braun på scenen. Halberg & Friends runder den musikalske markering af jubilæet af med hits fra de sidste 40 år.Himmerland Boligforening har dog arbejdet for en helårsmarkering. Derfor har de blandt andet introduceret hjemmesiden www.abhim.dk/75 hvor beboere og medarbejdere sætter ord på de seneste 75 år.- Jubilæet skal ikke ses som en fejring af os. Det er i endnu højere grad en fejring af vores beboere, og derfor har vi valgt at give dem ordet. Vi har allerede fået samlet et stort antal beretninger, og vi modtager gerne mange flere gode, sjove og interessante historier og billeder fra tidligere og nuværende beboere, fortæller Ole Nielsen.Derudover har boligforeningen iværksat et koncept med gåture, der sætter fokus på historien. Konceptet er udviklet sammen med DGI og Aalborg Kommune som en del af Bevæg Dig For Livet kampagnen. Indtil nu har mere end 700 været ude og gå i løbet af de første to måneders arrangementer. Gåturene arrangeres af frivillige beboere, som selv designer ture og påtager sig rollen som gå-ambassadør.

- Gåture er en rigtig god måde at opleve et område på. Vores frivillige gå-ambassadører har nogle fantastiske historier i ærmet, og derfor har gåturene fået en rigtig god modtagelse. Vi satser på at afholde minimum én gåtur hver uge resten af året. Vi håber naturligvis, at gåturene også fortsætter efter jubilæet.

Himmerland Boligforening startede i 1944 med 37.000 kvadratmeter jord i Himmerlandsgade og Læsøgade, og siden da er der sket en del. I dag er der tale om en af de største boligorganisationer i Jylland med over 7.000 lejligheder, rækkehuse og fritliggende huse i Aalborg, Svenstrup, Skørping og Mariager.

Start txt...
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger