Gå til Indhold

Himmerland dyrker talenterne

retur

Inden for få år vil en del af Himmerland Boligforenings varmemestre nå pensionsalderen. Det er baggrunden for et omfattende uddannelsesforløb, der skal gøre yngre medarbejdere klar til at træde til, når de ældre vælger at forlade virksomheden.


- I første omgang har vi tilrettelagt en mentoruddannelse, der skal sikre, at vores erfarne medarbejdere har de bedste forudsætninger for at give deres omfattende viden videre. Vi har meget nybyggeri og mange renoveringer i gang i disse år og sammenholdt med udsigten til, at en del varmemestre inden så voldsomt længe når pensionsalderen, skal vi have nye varmemestre. Dem vil vi gerne finde blandt vores gode yngre medarbejdere, som vi skal have motiveret til at tage et lederjob - og i den proces har vi brug for, at en række udvalgte talenter hver især får en mentor, som kan støtte dem i deres udviklingsproces, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.


Han siger videre, at det er alle boligforeningens varmemestre og inspektører, der gennemgår et mentorforløb over to en halv dag.

- Efterfølgende gennemfører vi en talentuddannelse, som er målrettet en række yngre medarbejdere, som vi ser et særligt potentiale i. De kommer blandt andet igennem et internatforløb, hvor de får en indføring i funktionen som leder og kommunikation med medarbejdere og beboere, ligesom de får en række værktøjer, der kan være med til at skabe arbejdsglæde og ejerskab. Derefter følger en serie workshops, hvor der blandt meget andet er fokus på forandringsledelse, planlægning og prioritering af tid, udviklingsmål og konflikthåndtering, fortæller Ole Nielsen.

Talentuddannelsen rummer også træningsdage, hvor deltagerne i hold løser opgaver inspireret af hverdagen i boligforeningen. Undervejs i forløbet er der i flere omgange individuel coaching af hver enkelt deltager.


Ifølge Ole Nielsen er målet, at Himmerland Boligforening i løbet af 2018 får gjort mindst et par håndfulde yngre medarbejdere klar til at træde til, når de ældre varmemestre går af.

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger