Gå til Indhold

Himmerland Boligforening sender beboere på sommerlejr

retur

I alt 27 familier fra Sundparken og Kildeparken i det østlige Aalborg har været på sommerlejr hos Ønskeland ved Brovst. Med bevillinger fra Arbejdsmarkedets Feriefond og Socialstyrelsen arrangerede de boligsociale medarbejdere i Himmerland Boligforening, Rikke Engelbrecht og Jannie Brogaard, en god oplevelse for i alt 97 beboere fordelt på ugerne 30 og 31.

Ønskeland er en non-profit organisation, som skaber rammerne for forandring og fællesskab for sårbare børn og familier, og de vægter værdier som sundhed, bevægelse og natur meget højt. Det vigtigste er dog, at de børn og unge, der besøger Ønskeland, får en god oplevelse med hjem.

"Det var vigtigt for Jannie og jeg at opholdet gav alle familier udfordringer hver dag, hvor de havde mulighed for at rykke personlige grænser og danne nye fællesskaber" udtaler Rikke Engelbrecht, som er beboerkonsulent i Sundparken.For at familierne havde mulighed for at udfordre sig sammen og personligt, var der blandt andet arrangeret daglige aktiviteter såsom; svømmehal, fitness for børn og voksne med Rikke som instruktør, fælles yoga med særskilt børnehold og klatring i naturens træer med klatreinstruktør.


De boligsociale medarbejdere og familierne satte gang i bordtennisturneringer, billardaften, brætspil for hele familien og airhockeymaskinen blev ligeledes brugt for fuld udblæsning. Derudover havde de også med stor succes gang i børnenes kreative udfoldelser med at male på sten, lave mosaik, perler, tegne, klippe og klistre.


Familierne har været rigtig glade for at være afsted, og mange nye venskaber er blevet til. Efter sommerlejren vil der være opfølgende aktiviteter indtil juni 2019 for de deltagende familier, hvor de får rig mulighed for at pleje deres nye venskaber.
Det vil ligeledes være de boligsociale medarbejdere, som er ansvarlig for de opfølgende aktiviteter, og de ser meget frem til give familierne nye udfordringer og oplevelser sammen.


"De opfølgende aktiviteter vil være en blanding af nye oplevelser og familieaftner. Her vil der blive erfaringsudvekslet mellem forældrene og en oplægsopholder omkring relevante emner som mad, førstehjælp og børns sproglige udvikling"

udtaler Jannie Brogaard som er konsulent hos Center for Samskabelse.
Både Rikke og Jannie har stor ros til overs for Ønskeland, som har givet familierne en vigtig succesoplevelse.


Vi er utrolig glade for de oplevelser, som Ønskelands rammer og visioner gjorde det muligt for os at give familierne. Alle børnene har på 4 dage oplevet nye succeser med at begive sig ud i udfordringer så som: svømning, højder, fitness, fordybelse i kreative aktiviteter og at undvære en god og stabil netværksforbindelse."


Ønskeland i Brovst har den seneste tid fået en masse positiv opmærksomhed, da de er blevet valgt til Hele Nordjyllands Håndsrækning, som er en donation fra AaB og Spar Nord Fonden.


 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger