Gå til Indhold

Boligforening hjælper Camp Gestus

retur

Foreningen Gestus Nord er sat i verden for at yde en indsats for de svageste i landsdelen - på en anden måde end hvad man traditionelt forbinder med velgørenhed.


- Trods den fortsatte udvikling i den generelle velfærd er der stadig uhyggeligt mange, der har brug for hjælp. Derfor bakker vi meget gerne op om Gestus Nords arbejde og det gør vi blandt andet i form af praktisk indsats, fortæller Ole Nielsen, der er direktør for Himmerland Boligforening:


- Senest har 16 af vores medarbejdere sat en arbejdsdag af til at få Camp Gestus i Nørholm gjort klar til årets sommergæster. Der er tale om en tidligere spejderlejr, som Gestus Nord nu bruger til blandt andet udsatte børns sommerferie.


Mens Gestus Nord sørgede for de nødvendige materialer, leverede de 16 medarbejdere fra Himmerland Boligforening arbejdskraften.


- Inden for få år vil en del af vores varmemestre nå pensionsalderen og derfor har vi iværksat et omfattende uddannelsesforløb, der skal gøre yngre medarbejdere klar til at træde til, når de ældre vælger at forlade virksomheden. Det var 12 yngre medarbejdere fra dette talenthold, der sammen med fire mentorer tog sig af klargøringen af Camp Gestus, fortæller Ole Nielsen. Og han fortsætter:


- Vi har meget nybyggeri og mange renoveringer i gang i disse år og sammenholdt med udsigten til, at en del varmemestre inden så voldsomt længe når pensionsalderen, skal vi have nye varmemestre. Dem vil vi om muligt gerne finde blandt vores gode yngre medarbejdere, som vi skal have motiveret til at tage et lederjob - og i den proces giver vi en række udvalgte talenter en mentor, som kan støtte dem i deres udvikling. Og heldigvis synes både de yngre medarbejdere og mentorerne, at opfriskningen af Camp Gestus gav rigtig god mening.

Blandt Gestus Nords efterhånden mange indsatser kan ud over ophold i Camp Gestus nævnes hjælp til en god konfirmation, julehjælpspakker, skoletaskehjælpspakker, tøjpakker, cykler, julehyggearrangementer og andre arrangementer specielt for børn, advokatbistand og pc-hjælp.

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger