Gå til Indhold

2017 bliver også et byggeår

retur

Hvis nogen skulle være i tvivl, vidner de mange kraner over byggepladser rundt omkring i kommunen om, at Aalborg i disse år er inde i en rivende udvikling.


Det er bestemt også billedet hos Himmerland Boligforening, hvor fokus i det forgangne år ikke mindst har været på de store renoveringsprojekter på Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej i det østlige Aalborg.

For os bliver 2017 også et byggeår, for så kommer der for alvor gang i tredje og sidste etape af det samlede projekt "Kildeparken 2020", der skal gøre flere end 1.000 boliger klar til fremtiden. I samme bydel tager vi hul på udbygningen af bydelscentret omkring Tornhøjgård - og vi forventer at opføre yderligere 100 ungdomsboliger ganske tæt på universitetet.

Vi glæder os også meget til at kunne komme videre med en utroligt spændende ny helhedsplan for det østlige Aalborg, som vil åbne for en række spændende nye initiativer. Dem forventer vi at kunne fortælle meget mere om allerede i februar.

Start txt...Vi har i flere år arbejdet på tilrettelæggelse af omfattende renoveringsprojekter for mange af vores boliger i Vestbyen og i årets første måned vil det blive synligt, at der også kommer til at ske en masse her. Vi lægger ud med afdelingen på Henning Smiths Vej og Poul Buås Vej, hvor godt 200 boliger med over 70 år på bagen skal have den store tur. Senere på året håber vi at kunne tage fat på beboerprocessen i de øvrige afdelinger i Søheltekvarteret.

2017 bliver efter alt at dømme også året, hvor vi kommer til at bygge nyt i Vestbyen, nærmere betegnet på den tidligere spritfabriksgrund, hvor vi sammen med A. Enggaard A/S udvikler et spændende ungdomsboligprojekt.

Andre af årets nybyggerier bliver for vores vedkommende DLG Tower på havnefronten i Aalborg og 30-40 seniorboliger i Sankelmarksgade. Og i Svenstrup vil vi som en del af et større renoveringsprojekt opføre flere end 20 enfamilieshuse.

Heldigvis er der trods de mange renoverings- og nybygningsprojekter kræfter til overs til at medvirke til fortsat udvikling på en række andre områder, som ikke handler om noget så konkret som mursten og betonelementer.

Således forventer vi i 2017 at styrke vores gode samarbejde med Aalborg Universitet yderligere, ligesom vi ser frem til et endnu tættere samspil med så forskellige partnere som ErhvervsNetværk 9220 og Realdania, sammen med hvem vi arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø.

 

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 8:00 - 16:00

Fredag kl. 8:00 - 14:00


Se alle vores afdelinger
Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger