Gå til Indhold

Forældreakademi skal styrke børns vej gennem livet

retur
Fredag 11. marts 2016 indbyder Forældreakademiet Aalborg Øst til åbent hus, hvor der vil være rig lejlighed til at få et godt indblik i akademiets aktiviteter i løbet af foråret.

- Forældreakademiet tilbyder kurser, workshops og aktiviteter, der alle giver deltagerne værktøjer, som de kan bruge til at styrke deres børns vej gennem både uddannelsessystemet og livet i det hele taget. Forældreakademiets vigtigste opgave er at sikre den næste generation de bedste muligheder for at opnå succes. Dette gøres bedst ved at involvere
forældrene direkte i deres børns hverdagsarenaer uden for hjemmet - for eksempel børnenes institutionsliv - og derved støtte børnenes udvikling af faglige og sociale kompetencer.

Akademiet viser kort sagt forældrene, hvordan de kan styrke forholdet til barnets skole, daginstitution og fritidstilbud - og det giver samtidig mulighed for et både hyggeligt og lærerigt netværk med andre forældre, fortæller projektleder Dorit Wium-Andersen fra Projekt 9220 Aalborg Øst.

Forældreakademiet er udviklet af Projekt 9220 Aalborg Øst i samarbejde med Institut for Integration.

- Sammen opbygger vi et tæt samarbejde med de skoler, daginstitutioner og fritidstilbud, der er i området. Dette partnerskab gør det muligt for os at samle indsatsen for at styrke både børn og forældre. Vi har et særligt fokus på kulturelle udfordringer og ikke mindst på, hvordan de løses, siger Dorit Wium-Andersen.

Åbent hus-arrangementet finder sted fredag 11. marts 2016 kl. 14.30-18.30 i Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej i Aalborg Øst og er gratis for alle interesserede.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger