Gå til Indhold

Cool East giver Kaffé Fair en hånd

retur
Hovedsponsor Cool East i Aalborg Pirates bakker op om Kaffé Fair og tildeler spillertrøjer og ishockeybilletter til medarbejdere torsdag den 28. januar 2016 kl. 15-17 hos Kaffé Fair i Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej 7 i Aalborg Øst.

Cool East og Kaffé Fair sætter torsdag gang i festen forud for lokalbraget mod Frederikshavn White Hawks om fredagen. Ishockeyfans kan få fingrene i en gratis billet til kampen, hvis de møder op i Kaffé Fair.
De unge medarbejdere i Kaffé Fair kan se frem til at få overrakt trøjer og billetter, men også at opleve ishockeyspillere, træner Jens Nielsen og administrerende direktør Thomas Bjuring fra Aalborg Pirates give en hånd i caféen. 

Himmerland Boligforening er med i samarbejdet Cool East, som er hovedsponsor for Aalborg Pirates.
Se mere om Cool East her.

"Kaffé Fair er en velrenommeret socialøkonomisk virksomhed og et klasse-eksempel på, hvordan de unge medarbejdere oplever personlig og faglig udvikling og overvinder udfordringer i forhold til at klare en uddannelse og et job. De udfører et meningsfuldt arbejde, når de laver og serverer sund mad og drikke til borgere, beboere og gæster i tilknytning til Sundheds- og Kvartershuset. Vi vil gerne give dem et skulderklap og vise, at vi står sammen i Aalborg Øst. Om fredagen hepper vi nemlig i fællesskab på Aalborg Pirates", fortæller adm. direktør Thomas Bjuring. 

Charlotte Kragh er afdelingsleder i Kaffé Fair, og hun ser samarbejdet med Cool East som en god mulighed for at ryste de unge sammen i en social sammenhæng, hvor de kommer ud af de vante rammer: 

"Jeg er sikker på, at de får en god oplevelse. Vores medarbejdere har ikke altid været forvente med ros og opbakning, og derfor ser jeg initiativet Cool East som en dejlig anerkendelse af de unge, som Kaffé Fair i dagligdagen hjælper med at give et kompetenceløft og kærligt skub i den rigtige retning", forklarer Charlotte Kragh.

Rådmand Mai-Britt Iversen fra Aalborg Kommune og salgs- og marketingchef Ole Brøndum fra Aalborg Havn deltager også i begivenheden for at bakke op om initiativet og de unge hos Kaffé Fair. Billetterne til kampen mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks uddeles efter "først-til-kaffemølle-princippet", om man så må sige.  
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger