Gå til Indhold

Club Nord: Skal du ikke med på Nibe Festival 2016 - eller vind en bondegårdsferie for hele familien

retur
Sådan lyder et par af de nyeste tilbud fra Club Nord.

Club Nord har fået fingrene i 12 billetter til et specielt VIP-arrangement på festivalens afslutningsdag lørdag den 2. juli 2016. Hvis du er en af de heldige medlemmer, som køber billet til arrangementet, kan du se frem til en dag fyldt med VIP-stemning, rundvisning, musik, mad og drikke, som en del af din billet.
VIP-arrangementet starter kl. 10.30, hvor vi mødes ved Check in 2 (Skalvej).
Her samles vi op af festivalens arrangører i to golfvogne, hvorefter vi køres hen til backstages-området, hvor rundvisningen starter. Ved Check in får vi udleveret gæsteadgangskort, så vi har adgang til backstages.

Fra kl. 11-12 vil der være rundvisning i backstage-området, hvor vi til slut får lov at tage 'junglestien' frem til Store Scene. Herefter slutter rundvisningen i VIP-loungen, hvor der serveres den lækreste brunchmenu fra Weber Grilleriet, som byder på alt, hvad der kan friste maven. Der vil ligeledes være både kaffe, øl, vand, vin, juice m.v. til rådighed i brunchen. ALT mad og drikke er selvfølgelig inkluderet i billetten. Efter brunchen vil der være fri adgang til festivalens musik resten af lørdagen, hvor programmet blandt andet byder på Rasmus Seebach og Suspekt.
Med i prisen er også en kupon til en gratis øl i TV2 Nords bar på Junglestien - Fjernsynsfabrikken! Der glæder TV2 Nord sig til at byde jer velkommen.
Pris:650,- inkl. lørdagsbillet, brunch, rundvisning m.m. værdi ca. 1075,-
Fra Club Nord håber vi på, at kunne give jer en skøn dag fyldt med festivalstemning og VIP-fornemmelse i samarbejde med Nibe Festival!
Max 2 per. Club Nord medlem - sælges efter først til mølle princippet.
Send os en e-mail med bestilling: kabe@tv2nord.dk


Vind en bondegårdsferie for hele familien!
Lige nu kan du vinde en uges idyllisk bondegårdsferie for hele familien i uge 26 eller 27.
Svar på spørgsmålet og deltag i lodtrækningen om en spændende uges bondegårdsferie i højsæsonen, for en familie op til 5 personer som har en værdi á 6.500,-.
Ugen er fyldt med lærerige oplevelser, hyggelige stunder og fælles grillaftener.
Bliv dus med alle de traditionelle bondegårdsdyr, som børnene elsker at besøge og kæle for. Hver dag laves der unikke aktiviteter kun for gæsterne på bondegårdsferie. Din lejlighed har eget køkken, bad, toilet og fri internet! Der er IKKE inkluderet måltider i opholdet.

Svar på spørgsmålet INDEN onsdag den 1. juni, hvor der trækkes lod, blandt de rigtige besvarelser: Hvor meget spyt kan en ko producere i døgnet? Send svaret til clubnord@tv2nord.dk
A: 10 - 50 liter
B: 50 - 100 liter
C: 100 - 200 liter
Er du i tvivl? Så hent inspiration på http://nymarksminde.dk/

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger