Gå til Indhold

Club Nord: Konkurrence om billetter til The Greatest Love of All -
Whitney Houston Show

retur
Club Nord vil forkæle sine medlemmer, og derfor har vi sat en konkurrence i gang hvor du har mulighed for, at vinde to billetter til The Greatest Love of All - Whitney Houston Show onsdag den 2. marts 2016 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Kom med en tur down memory lane i den magiske hyldest til det store popikon - Whitney Houston.
Den sydafrikanske sangerinde, Belinda Davids, er valgt som stjernen, der skal udfylde rollen som Whitney Houston i denne fantastiske forestilling.
Belinda Davids har en helt speciel viden om og kærlighed til Whitney Houstons musik, hvilket giver dette show personlighed og nærvær. Oplev bl.a. hendes kraftfulde gengivelser af de elskede sange "How Will I Know", "I Wanna Dance With Somebody" og "I Will Always Love You".

For at deltage i konkurrencen skal man kunne svare rigtigt på følgende spørgsmål, og sende dit svar til clubnord@tv2nord.dk
- Hvad hedder Whitney Houstons debut album, og i hvilket år blev det udgivet?
Vinderen trækkes mandag d. 22. februar kl. 12.00, og får direkte besked.

Et andet særligt tilbud til Club Nords medlemmer:
I samarbejde med Spar Nord har vi fået fingrene i 16 billetter til Wintergarden - Forever Young onsdag den 13. april 2016 kl. 20.00

Berlins succesfulde rockvarietéshow har taget mere end 100.000 entusiastiske tilskuere med på en rejse gennem rockhistorien. Nu er de klar til også at tage nordjyderne med - og billetterne rives væk!
Dygtige artister og musikere gæster Europahallen. Rock-klassikere fra blandt andet The Beatles, Rolling Stones, The Police, Led Zeppelin, Pink Floyd, David Bowie, Nirvana og Metallica spilles live af fremragende musikere, og performes af internationale varietéartister. Der er også lagt op til en spændingsfyldt aften med akrobatik i verdensklasse.

Club Nord har i alt 16 billetter (først til mølle)
Normalpris: 495,-/stk. incl. tapasmenu.
Club Nord pris: 300,-/stk.
Meld dig til arrangementet nu på clubnord@tv2nord.dk


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger