Gå til Indhold

Byggegilde for børnehave på Blåkildevej

retur
Onsdag 26. oktober 2016 holdt Himmerland Boligforening byggegilde - en sammensmeltning af første spadestik og rejsegilde - for den nye børnehave på Blåkildevej. Familie- og beskæftigelsesrådmand Mai-Britt Iversen og organisationsformand Ib Fruensgaard holdt tale om børnehaven og takkede håndværkerne for den gode indsats.

Traditionen tro var der pølser, men denne gang suppleret med kagemand, idet børnehavens børn var inviteret til for første gang at opleve deres nye rammer, der står klar til indflytning 1. december 2016. Børnene har fra første parket været vidner til den store ombygning, for de har de seneste måneder kunnet følge med i blandt andet de store gravemaskiner arbejde.

Se film fra Byggegildet her.

- Den eksisterende børnehave fra Blåkildevej er pt. genhuset internt i afdelingen, nemlig i de sidste to gårdhuse, der står tilbage, idet de resterende er færdigrenoverede eller under renovering. Børnehavens oprindelige lokaler er som et led i den omfattende renovering af afdelingen blevet ombygget til nye boliger, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Børnehaven, der bliver til i et samarbejde mellem Aalborg Kommune, KPF Arkitekter, hovedentreprenør Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S og Himmerland Boligforening, får en central placering i Kildeparken og kan blandt andet nyde en fantastisk udsigt ud over boligområdet og det østlige Aalborg. Børnehavens kapacitet er 66 børn og 10 pædagoger.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger