Gå til Indhold

Ravnkildevej præsenteret

retur
Himmerland Boligforening har nu løftet sløret for, hvordan afdelingen på Ravnkildevej i det østlige Aalborg kommer til at se ud, når den omfattende renovering af de knap 250 boliger er gennemført.

- De seneste måneder har arkitekt- og ingeniørvirksomheden Kærsgaard & Andersen, Effekt Arkitekter og byudviklings- og rådgivningsfirmaet SLA arbejdet på at omsætte deres vinderprojekt for afdelingens renovering til konkrete planer, facader, indretninger og meget andet. Det er en proces, der tager lang tid, for det kræver mange og grundige overvejelser i afdelingens byggeudvalg, hos rådgiverne og hos vores fagmedarbejdere. Det er i dette forløb, at kunsten er at holde budgettet og samtidig skabe en arkitektonisk flot og funktionel løsning, der bliver rammerne om beboernes hjem i mange år frem. I sagens natur kræver det, at der bliver indgået nogle kompromiser. Nu er vi så langt i processen, at vi kan præsentere, hvordan Ravnkildevej kommer til at se ud, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening. Og han fortsætter:

Se materiale på www.kildeparken2020.dk

- Der er tale om en fornem fysisk renovering og forandring af de eksisterende boligblokke og gårdhavehuse, ligesom den fysiske struktur i friarealerne og adgangsforhold til området indgår i planlægningen. Dermed får vi skabt en levende og mangfoldig bydel, der byder på varierede boligtilbud og gode uderum.

Ole Nielsen forventer, at der kan holdes licitation på projektet i foråret 2016 og at arbejdet på byggepladsen kan gå i gang kort efter. Det er planen, at afdelingen på Ravnkildevej skal være færdigrenoveret efter to år. Renoveringen, der har et budget på omkring 387 mio. kr., indgår i en helhedsplan for de cirka 1.050 boliger på Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej - et projekt, der samlet går under betegnelsen Kildeparken 2020 og har et budget på i omegnen af 1,5 mia. kr. 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger