Gå til Indhold

Integration på repræsentantskabsmødet

retur
Torsdag den 12. november 2015 var det tid til det faste efterårsmøde for repræsentantskabet i Himmerland Boligforening. Her vedtages bl.a. budgettet for det kommende år.

Til mødet inviteres også spændende foredragsholdere om et aktuelt emne.
I år var det tv-værten, journalisten og forfatter-in-spe Abdel Aziz Mahmoud, der ved at bruge sin egen opvækst som eksempel, prøver at skabe debat om integration og holdningerne til udlændinge i Danmark.

Man kender vel Abdel Aziz Mahoud bedst som journalisten, tv-værten og redaktøren på DR, som kunne formidle tingene uden at give sine egne meninger til kende. Siden han i 2014 blev udviklingsredaktør på Nordisk Film TV har han prøvet at sætte en dagsorden i udlændinge- og integrationsdebatten og skabe viden om danskere med arabisk og muslimsk baggrund.

I foredraget, og hans kommende bog, fortæller han i øjenhøjde som sin egen families rejse fra Libanon til et asylcenter i Danmark, sin opvækst som førstegenerationsflygtninge og hvordan det var at skulle integrere sig.

Han gør op med myndighedernes styring af integrationen, og fokuserer netop på at integrationen foregår mellem mennesker - både dem som skal integrerer sig og forholdet til dem, som omgiver dem, lærere, arbejdsgivere og naboer.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger