Gå til Indhold

Himmerland Boligforening i kamp mod social dumpning

retur
Himmerland Boligforening har indføjet en række klausuler i vores aftaler i forbindelse med renoveringer og nybyggerier som omhandler f.eks. sociale klausuler, lærlinge klausuler og brug af ID-kort.

For direktør i Boligforeningen Himmerland Ole Nielsen kan det kun betale sig at være ekstra opmærksom på social dumping:
- Vi har ikke i vores regi set eksempler på, at social dumping kan betale sig. De priser, vi har fået på byggeriet på Blåkildevej, er ikke højere end andre steder, siger han og forklarer, at de som boligforening ser det som en selvfølge, at man indfører de mange klausuler:

- Vi er en del af den offentlige sektor, og vi har kun en interesse i, at tingene foregår ordentligt. Der er rigtig mange af håndens folk, der bor hos os. Så vi er ganske enkelt ikke interesseret i, at der er nogle af dem, der ikke kan finde et arbejde samtidig med, at der går folk rundt på vores byggeplads, der ikke er på overenskomst, siger Ole Nielsen.

3F vil op til valget have politikere og erhvervslivet til at forpligte sig til at gøre noget for at stoppe social dumping i Danmark under sloganet "Dumpingfrit Danmark".

Derfor søsætter fagforbundet mandag sin valgkampagne i Aalborg, hvor Boligforeningen Himmerland skal vise det gode eksempel frem for arbejdsgivere og politikere.
- Jeg har aldrig forstået, hvorfor arbejdsgiverne ikke har købt ind på vores kampagner omkring social dumping. For der er en række håndværksmestre, der i den grad er udsat for ualmindelig unfair konkurrence, når de skal ud og byde på entrepriser, fordi der er nogle arbejdsgivere, der vælger at udnytte, og i en lang række tilfælde sågar at misbruge, regler for løn og arbejdsvilkår, siger Per Christensen, formand i 3F. 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger