Gå til Indhold

Stanford mødte Aalborg

retur
Med morgenmøde den 24. februar 2014 med ca. 130 forskellige interessenter i Aalborg Øst  og  den efterfølgende workshop omkring udviklingen af apps til fremme af positiv adfærd, fik Stanford University sat sit tydelige aftryk i bydelen.

De sociale medier er i dagens samfund den perfekte platform til at udvikle, måle og ændre til positiv adfærd, noget som Stanford, Aalborg Universitet, COWI A/S og Himmerland Boligforening er gået sammen om at prøve at udvikle.

Mark Nelson og Margarita Quihuis fra Peace Innovation Lab, Stanford University, gav med deres oplæg og erfaringer med udvikling af værktøjer til at fremme positiv adfærd og netværk i problemfyldte områder grundlaget til workshoppen.

Se deres oplæg her.

Omkring 30 frivillige, kommunalt ansatte, Nordjyllands Politi og andre aktører i Aalborg Øst deltog i workshoppen for at give konkrete input og ønsker til hvordan de gerne vil udvikle Aalborg Øst og den opfattelse mange har af bydelen.

De to dages workshop generede mere end 20 konkrete - men vidt forskellige - ideer til apps, som kan testes i Aalborg Øst, men i princippet gøre gavn i alle by- og boligområder.

Vi håber snart at kunne fremlægge flere resultater, erfaringer og refleksioner af besøget fra USA og workshoppen på hjemmesiden.

Himmerland, COWI A/S og AAU arbejder nu videre med en model, der skal realisere nogle af ideerne.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger