Gå til Indhold

Oplevelser fra hverdagens trummerum

retur
Igen i år kunne 12 børnefamilier fra Sundparken tage af sted til Rønbjerg feriecenter, takket være støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond.

Der var mange forventningsfulde børn med i bussen og det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme af sted. Alle havde hørt om den nye legeplads på centeret.

Der var familier som havde været med før, og nogle nye familier.
Dette bidrog yderligere til en høj forventningsspænding i bussen...og skuffede blev de ikke. 

Det blev til 6 oplevelsesrige dage i Rønbjerg. Dejligt at der var så mange familier sammen afsted, således at forældrene kunne skiftes til at holde opsyn i badeland og legeland, mens andre kunne slappe af, tale sammen, lave mad eller finde på noget andet med den resterende børneflok.

Med mange børn i forskellig alder, var der mange andre spændende ting, der skulle nås; fange krabber og gennemføre krabbevædeløb, fange rejer samt anrette og smage dem, lege fange- og gemmeleg eller bare gå en tur i den smukke natur.

Vejret var rigtigt dejligt, så sælsafari blev der også plads til. Desværre var der ikke så mange sæler i horisonten, men sejlturen var behagelig uden de store bølger.

Takket være støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond kunne ferien gennemføres. I alt 22 børnefamilier fra Sundparken har fået støtte til ferieoplevelsen i år.  Ydermere har vi fået tilskud fra Socialministeriet, således at de deltagende familier på fællesferien i Rønbjerg kan fortsætte samværet og udbygge dette gennem yderligere fælles opleveler og aktiviteter af forskellig art indtil næste sommerferie.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger