Gå til Indhold

Arkiv 2014

16. december 2014

Himmerland ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår


 
2021 tegner til at blive et skelsættende år. Det nye universitetshospital står klar i Aalborg Øst. Letbanen kører med de første passagerer. Det er allerede et års tid siden Himmerland Boligforening kunne byde de sidste beboere velkommen tilbage til de nu gennemgribende renoverede afdelinger på Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej. Og i Aalborg Vestby er der fuld gang i omfattende forbedringer af flere af boligforeningens afdelinger.

læs mere
 
Når Himmerland Boligforening i 2015 går i gang med den storstilede renovering af afdelingen på Ravnkildevej i det østlige Aalborg, bliver det et konsortium bestående af arkitekt- og ingeniørvirksomheden Kærsgaard & Andersen A/S (Aalborg), EFFEKT Arkitekter ApS (København) og byudviklings- og rådgivningsfirmaet SLA A/S (København), der skal løfte opgaven.

Det blev afgjort, da boligforeningen torsdag sidst på eftermiddagen præsenterede vinderen af en konkurrence, der i sin sidste fase har haft fem deltagere.

læs mere
Med virkning fra 1. januar 2015 overtager Himmerland Boligforening den daglige administration af Skørping Boligselskabs cirka 100 boliger, der er beliggende på fire centrale adresser i Skørping, og Mariager Andelsboligforening med knap 20 boliger to steder i Mariager by.

Noget som naturligt nok også bliver omtalt i de lokale medier.

læs mere
26. november 2014

Beboere har ikke til huslejen

De almene boligselskaber gør meget for at hjælpe beboere som ikke kan klare deres husleje.

Det gøres ekstra svært når bankerne ikke efterlader folk med penge nok til husleje og mad, når de har taget til afbetaling på gæld.


læs mere

Et nyt partnerskab mellem kommune og virksomheder, uddannelses-institutioner, foreninger, organisationer og kommune vil arbejde for at Aalborg bliver mere røgfrit.


læs mere
Torsdag 6. november 2014 tager Himmerland Boligforening endnu en gang i år første spadestik til et byggeprojekt. Der er tale om årets sidste, men samtidig det absolut mest tungtvejende, for nu gælder det Nordjyllands største renoveringsprojekt på denne side af 2020.

læs mere
Ugebladet Hjemmet bragte i nr. 45/2014 en artikel om viceværtparret Bo Mikkelsen og Henrik Schou Pedersen fra Danagården.

læs mere
 
4. november 2014

Himmerland på lands-tv

Himmerland Boligforening optræder oftest i de lokale og regionale medier, men 1. november 2014 fik vi national dækning. Det skete, da DR1 valgte at spørge direktør Ole Nielsen, hvad han mener om, at flere banker kræver en rente på 10-15 % af økonomisk dårligt stillede, der vil låne penge til indskud i deres lejebolig, også selvom de har en lånegaranti fra kommunen.


læs mere
 
24. oktober 2014

Spadestik næsten uden jord

Himmerland Boligforening har netop taget første spadestik til endnu et ungdomsboligbyggeri. I modsætning til de seneste projekter, er der ikke tale om et nyopført hus, men renovering af noget af det ældste bevarede byggeri i det centrale Aalborg.

læs mere
 
I forbindelse med vores store åbningsfest på havnefronten fredag den 19. september 2014, havde Himmerland også en konkurrence om en Apple Macbook Air.

Det var der mange der prøvede lykken på.

læs mere
For tredje år i træk er et af Himmerland Boligforenings nybyggerier blevet hædret med Aalborg Kommunes Arkitekturpris.

Denne gang er det ungdomsboligbyggeriet Henius House på den tidligere eternitfabriksgrund i Aalborg, der er blevet præmieret.

læs mere

Landsbyggefonden, som har stor betydning for at vores afdelinger kan renoveres, har været i Aalborg Øst for at følge udviklingen i bydelen.

Med fokus på Himmerland Boligforenings afdeling 19, Sallingsundvej og afdeling 51, viser filmen den udvikling, som er og vil ske i bydelen.


læs mere
Efter at en række gode eksempler på industrialismens bygninger i Aalborg såsom Baghuset i Vejgaard og den tidligere maskinmesterskole i Sankelmarksgade de seneste år er blevet ombygget til boliger, kommer turen nu til en fornem repræsentant for noget af byens ældste bevarede byggeri.

læs mere
Solen skinnede, musikken spillede og da dagen var omme, havde omkring 6.000 feststemte mennesker taget imod indbydelsen til at være en del af det store indflytningsarrangement ved Himmerland Boligforenings nybyggeri Larsen Waterfront på havnen i Aalborg.

læs mere
Fra fredag tidlig eftermiddag og otte timer frem fejrer Himmerland Boligforening fredag den 19. september 2014, at nybyggeriet Larsen Waterfront på havnen i Aalborg nu er taget endeligt i brug.

læs mere
Et bevidst valg i forhold til den aktuelle debat om den danske nationalret, er det måske ikke, men faktum er i al fald, at der er stegt flæsk og persillesovs på menuen, når Sundpark Caféen for første gang slår dørene op tirsdag 16. september 2014.

læs mere
Himmerland Boligforening har netop holdt licitation på den omfattende renovering af afdelingen på Blåkildevej i det østlige Aalborg og valget er faldet på en kombination af hovedentreprise og storentreprise.

-Det er efter vores vurdering de entrepriseformer, der egner sig bedst til denne renovering. Vi har valgt hovedentreprise for blokkenes vedkommende, mens vi benytter storentreprise, når det gælder gårdhusene, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

læs mere

Mandag den 8. september havde Himmerland og Ældresagen kaldt til møde i Sundheds- og Kvartershuset.

Ca. 50 interesserede var mødt for at høre om mulighederne for et seniorbofælleskab i Kildeparken, Aalborg Øst.


læs mere
Himmerland Boligforening optræder som rollemodel, når Danmarks Almene Boliger (BL), der er interesse- og brancheorganisation for de almene boligorganisationer, i denne uge slår dørene på for "Almene Boligdage 2014".

- Foruden en stor todages konference for flere end 1.000 ansatte og engagerede i Danmarks almene boligorganisationer er "Almene Boligdage 2014" en omfattende offentlig udstilling, hvor alle danskere inviteres indenfor i Danmarks almene boliger til udstillingen "How to House! - Arkitektur, velfærd og innovation".

læs mere

For et år siden blev der taget første spadestik til en omfattende ombygning af Magisterparken - og nu runder Himmerland Boligforenings afdeling på toppen af Sohngårdsholmsvej i Aalborg det halve århundrede.

Lørdag 23. august 2014 er der lagt en pause ind i renoveringsarbejdet, så beboere, medarbejdere og venner af afdelingen i fællesskab kan markere, at det nu er 50 år siden, byggeriet blev taget i brug. Fødselsdagsarrangementet finder sted kl. 13-16 i Magisterparkens fælleshus.


læs mere
Igen i år kunne 12 børnefamilier fra Sundparken tage af sted til Rønbjerg feriecenter, takket være støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond.

Der var mange forventningsfulde børn med i bussen og det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme af sted. Alle havde hørt om den nye legeplads på centeret.

læs mere
12. august 2014

Håndbold på programmet

Sommerferien er vel overstået og hverdagen begyndt igen.

For vores beboere er der stadig noget særligt at glæde sig til.

Fodbolden ruller allerede og fra fredag den 22. august 2014 giver Aalborg Håndbold bolden op til en ny sæson med SuperCup i Gigantium.

Der er åbent for tilmelding til konkurrencen til de første hjemmekampe under Klub Himmerland.


23. juli 2014

Nu ruller bolden igen

Superligaen er gået i gang igen efter sommerferien.

Det betyder også, at der for den nye sæson igen er mulighed for at vinde billetter til AaB´s superligakampe.  Se mere under Klub Himmerland.

Til efteråret vil der som de seneste par år også blive mulighed for at vinde billetter til Aalborg Håndbold.

Se også de øvrige tilbud i Klub Himmerland f.eks. arrangementer fra Club Nord, rejser fra Happydays.


Nordjyllands kulturaftale KulturKANten har netop meddelt, at man vil støtte etableringen af et kunstnerisk scenerum ved Larsen Waterfront i Aalborg.

læs mere
19. juni 2014

Kongeligt besøg

Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen besøgte Aalborg og Himmerland Boligforening.
Himmerland havde den ære at have besøg af Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen, ved middagstid den 18. juni 2014.

læs mere
I 2013 gik Himmerland Boligforening hjem med laurbærrene i kategorien "Print", da den første uddeling af ÅRETS BRØL - regionens største temperaturmåling af virkningsfuld, kreativ og veludført markedsføring - fandt sted.

læs mere
Interessen for Himmerland Boligforenings ungdomsboliger på Aalborgs østlige havnefront er betydelig. Til dato har såvel statsministeren som en række nationale og internationale arkitekter og boligorganisationsfolk været på rundvisning i det markante byggeri - men intet kommer dog til at overgå det besøg, som finder sted i midten af juni.

læs mere
Søndag den 18. maj 2014 er sæsonens sidste hjemmekamp, som har været udsolgt i mange uger, sikkert i overbevisningen om at AaB virkelig blev danske mestre i fodbold 2014.

læs mere
Onsdag den 30. april 2014 tager Himmerland Boligforening første spadestik til det andet af to store renoveringsprojekter i Sundparken i det østlige Aalborg.

- Vi er godt i gang med renoveringen af afdelingen på Sallingsundvej og det næste par år gælder det de flere end 200 boliger på Tambosundvej. Også her er der tale om en gennemgribende ind- og udvendig renovering og alt i alt investerer vi cirka 370 mio. kr. i de to afdelinger, siger Himmerland Boligforenings direktør, Ole Nielsen.

læs mere
Da Himmerland Boligforening i 2011 satte gang i byggeriet af Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej i Aalborg Øst, begrundede Realdania sit økonomiske engagement i projektet med, at huset ville skabe liv og aktivitet i boligområdet. Fonden så byggeriet som en del af en positiv udvikling, hvor boligområder omdannes til flerfunktionelle byområder.

Det må vi sige holder stik, for huset har i den grad medvirket til at skabe forandring i området. Det er nu næsten fuldt udlejet og rummer omkring 200 arbejdspladser - blandt andet hos apotek, læger, hjemmesygepleje, sundhedspleje, fitnesscenter, politi, café, ungdomsboligudlejning og forskellige kvartersprojekter.

læs mere
29. marts 2014, er det 70 år siden en gruppe arbejdere og funktionærer stiftede det, som siden er kendt som Himmerland Boligforening.

Den 29. marts 1944, samledes en gruppe mennesker om oprettelsen af den såkaldte andelsboligforening. Interessen var skuffende, da kun få mødte op til det offentlige møde på den for længst forsvundne Bazar-Cafe på Østerbro.

læs mere
Der er de senere år blevet optaget rekordmange unge på ikke mindst Aalborg Universitetet og University College Nordjylland, så i dag er hver ottende borger i Aalborg Kommune en studerende i gang med en videregående uddannelse.

læs mere
Det er ikke kun de omfattende nybygnings- og renoveringsopgaver, der optager medarbejderne hos Himmerland Boligforening i denne tid. En betydelig del af staben er nemlig på skolebænken frem mod efteråret 2014.

læs mere
4. marts 2014

Stanford mødte Aalborg

Med morgenmøde den 24. februar 2014 med ca. 130 forskellige interessenter i Aalborg Øst  og  den efterfølgende workshop omkring udviklingen af apps til fremme af positiv adfærd, fik Stanford University sat sit tydelige aftryk i bydelen.

læs mere
USA's førende universitet gæster senere på måneden Aalborg Øst for at hjælpe med til at fremme positiv adfærd i bydelen.

læs mere
I sammenhæng med den gennemgribende renovering af lejeboligområdet Kildeparken i Aalborg Øst vil Himmerland Boligforening stille arealer til rådighed for private bygherrer til etablering af ejerboliger.

læs mere
Siden 2011 har Himmerland Boligforening opført mange nye ungdomsboligafdelinger. I indretningen har fællesarealer haft en høj prioritering.

Vi har netop afsluttet en samlet undersøgelse af fællesarealernes benyttelse i fire af vores ungdomsboligafdelinger, nemlig afdeling 61, Seminariebyen, afdeling 62, Ramblaen, afdeling 65, Kvadratet og en af de ældre afdelinger med ungdomsboliger, afdeling 45, Sigrid Undsets Vej.

læs mere
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger