Gå til Indhold

Fremtidens almene boliger skrider fremad.

retur
Efter kickstart søndag den 30. juni 2013, er projektet 72 Hour Urban Action, første skridt i de 3 projekter om Fremtidens almene boliger, begyndt at blive en realitet, midt på landets største festival.

Det innovative byggeprojekt er et samarbejde mellem boligorganisationerne AL2bolig fra Aarhus, Lejerbo fra København og Himmerland Boligforening, som sammen med Danmarks Almene Boliger og Roskilde Festivalen er gået sammen om at skabe forslag til nytænkning om fællesskaber i byggeriet, forslag der bygges i Dream City på Roskilde Festivalen.

30 - 40 fra hele Europa, mest arkitekter, men alle med fælles interesse i byrum og byudvikling, bygger i træ eller på anden måde er godt i gang med deres forslag til nye byrum i henholdsvis Aalborg, Aarhus og København.


Onsdag den 3. juli 2013 kåres vinderen af de 3 projekter.

I forbindelse med projektet har repræsentanter fra boligorganisationerne og Danmarks Almene Boliger været til stede, og særligt onsdag bliver delegationerne udvidet med yderligere involverede.
Fra Aalborg deltager bl.a. også repræsentanter fra Aalborg Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, Skole- og Kulturforvaltningen samt Musikkens Hus.

Det er planen, at det endelige projekt til Aalborg skal placeres i forbindelse med Musikkens Hus på havnefronten.

Læs også pressemeddelelsen om projektet her.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger