Gå til Indhold

Færdiggørelse af Idrætsbyen

retur
Pressen har i den seneste uge beskæftiget sig med fejl og mangler i Idrætsbyen på Hadsundvej.

Omtalen af fejl og mangler blev bragt i TV2/Nord 7. og 8. oktober 2013. Tirsdag udleverede vi en orientering til samtlige beboere i Idrætsbyen, hvor vi fortalte om, hvad der ville blive gjort for at lokalisere eventuelle akutte fejl og mangler.

Fra tirsdag middag og ugen ud var byggeleder fra ingeniørfirmaet Kærsgaard & Andersen A/S, en projektleder fra Himmerland og afdelingens varmemester til stede i afdelingen, hvor beboerne hver dag mellem 13 og 15.30 havde mulighed for at henvende sig om akutte fejl og mangler. I alt er det blevet til knap 10 konkrete sager om fejl og mangler, hvor vi i de fleste tilfælde kunne sætte en løsning i værk med det samme.

Det er desværre ganske normalt, at der er fejl og mangler i forbindelse med et nybyggeri med næsten 500 boliger. Vi kan desværre ikke udstede garantier, for at fejl og mangler ikke forekommer. Til gengæld garanterer vi, at fejl og mangler udbedres inden for gældende regler. Og er der tale om akutte og alvorlige fejl i boligen, rykker vi omgående ud.

Idrætsbyen er et meget stort byggeprojekt, som nu hastigt nærmer sig sin afslutning. Senere i denne måned er multibanen og cykelparkeringen på plads og frem mod midten af november bliver byggeriet afsluttet og byggepladsen afviklet, hvorefter vi kan få udbedringen af de sidste fejl og mangler på plads. 

Tidsplan for færdiggørelse af Idrætsbyen findes her: Tidsplan 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger