Gå til Indhold

Ekstra travle dage hos Himmerland Boligforening

retur
Himmerland Boligforening er i fuld gang med byggeri blandt andet på havnefronten og i det østlige Aalborg, men i dagene omkring månedsskiftet får boligforeningens medarbejdere ekstraordinært meget at se til på et par andre adresser i byen.

- For et lille års tiden siden tog vi første spadestik til en gennemgribende renovering af vores afdeling på Liselund i Vejgaard, hvor de 69 eksisterende huse er blevet revet ned og nu er erstattet af et tilsvarende antal nye huse. De første fem af disse familieboliger er klar til at blive beboet og 1. februar flytter lejerne ind, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

I november 2012 holdt Himmerland Boligforening rejsegilde på den nye afdeling Mølleriet på den tidligere eternitgrund i det centrale Aalborg og også her rykker de første beboere ind 1. februar.

- Der er tale om en utraditionel afdeling, når man sammenligner med vores mange andre byggerier. Ikke alene indgår den i en omfattende omdannelse af den tidligere industrigrund, der hastigt er ved at udvikle sig til en ny bydel i Aalborg. Det er også usædvanligt, at blande almennyttige lejeboliger og private ejerboliger i et og samme byggeri, men det er netop hvad vi gør her. I den nederste del af Mølleriets to bygninger har vi indrettet 40 lejeboliger, mens Calum Ejendomsaktieselskab har fem ejerboliger i den øverste del. 32 af vores lejligheder er udlejet og der er tilbud ude på de resterende otte. Ole Nielsen fortæller:


Mølleriet, hvis lejligheder alle er på tre værelser med et areal på godt 100 kvadratmeter, har kostet 73 mio. kr. De nyindflyttede beboerne i Mølleriet behøver ikke lede længe efter noget at se på, for allerede onsdag 6. februar 2013 er der rejsegilde på nabobygningen, Himmerland Boligforenings ungdomsboliger med navnet Henius House.

- Aarhus har med universitetsparken og København med Tietgenkollegiet selvstændige enklaver med en meget stærk identitet. Her i byen har vi mange fine ungdomsboliger spredt over et stort område, men har længe savnet en moderne ungdomsboligbebyggelse, der kan tilbyde noget mere.
Med opførelsen af Henius House på eternitgrunden tilfører vi Aalborg en bebyggelse, som i kraft af dens størrelse er i stand til at tilbyde flere aktiviteter, bedre service og et bredere boligudbud end hidtil set. Blandt andet vil den velkendte varmemester også tage sig af at nye beboere bliver integreret bedst muligt. Og der vil i Henius House blandt andet være fitness, fælleskøkken, fællesrum på etagerne, værksteder og boldklub.

Henius House, der består af 240 ungdomsboliger fordelt på seks bygninger på fire-fem etager, koster 259 mio. kr.
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger