Gå til Indhold

Arkiv 2013

17. december 2013

Rejsegilde på Filstedvej

Onsdag den 11. december 2013 var det tid til årets sidste rejsegilde i Himmerland, denne gang på Filstedvej i Vejgaard.

De 48 rækkehuse som beholdte navnet afdeling 6 efter adskillelsen fra Liselund, er kommet så langt i renoveringen at det var tid til rejsegilde.

læs mere
11. december 2013

Bygger for ungdommen

Sådan lyder overskriften i en fornem artikel om vores mange  ungdomsboligbyggerier i Erhverv Danmarks december nummer.

læs mere
Med nybyggerier og gennemgribende renoveringer for omkring 4,5 mia. kr. frem mod 2020 er Himmerland Boligforening aktuelt regionens største bygherre. Det mener direktør Ole Nielsen forpligter, når det gælder beskæftigelse af lærlinge og praktikanter.

læs mere
I november 2012 tog Himmerland Boligforening første spadestik til den omfattende renovering af afdelingen på Sallingsundvej i det østlige Aalborg og nu er arbejdet så langt, at der kan holdes åbent hus for alle interesserede. Åbent hus-arrangementet finder sted på adressen Sallingsundvej 51-sth og afvikles af to omgange: Lørdag 30. november 2013 og søndag 1. december 2013, begge dage kl. 13-15.

læs mere
To byhuse i det centrale Aalborg bliver i løbet af 2014 omdannet til 32 ungdomsboliger. Det sker, når ejendommen Tiendeladen 7 og Algade 61 skifter karakter fra den nuværende kontorindretning til bopæl for nogle af byens mange studerende.

læs mere

Her i efteråret har Himmerland Boligforening gennemført en spørgeskemaundersøgelse i 4 af vores afdelinger med ungdomsboliger om beboernes holdning og brug af fællesarealerne, både ude og inde.

Blandt besvarelserne blev der udtrukket et gavekort på kr. 500 til Netto i hver af de 4 berørte afdelinger.


læs mere
Mandag den 11. november fik Aalborg havnefront fint besøg, da statsminister Helle Thorning-Smith fik en rundvisning i det imponerende område.

Himmerland Boligforenings direktør, Ole Nielsen, viste rundt i Larsen Waterfront, og tog naturligvis statsministeren med op på 15. etage, hvor udsigten over hele området, fjorden og byen er imponerende.

læs mere

Pressen har i den seneste uge beskæftiget sig med fejl og mangler i Idrætsbyen på Hadsundvej.

Omtalen af fejl og mangler blev bragt i TV2/Nord 7. og 8. oktober 2013. Tirsdag udleverede vi en orientering til samtlige beboere i Idrætsbyen, hvor vi fortalte om, hvad der ville blive gjort for at lokalisere eventuelle akutte fejl og mangler.


læs mere
Vejret var strålende, da det var tid til rejsegilde på Larsen Waterfront torsdag den 3. oktober 2013. Man havde dog valgt at trække indendørs, så de ca. 160 håndværkere, rådgivere, gæster og folk fra Himmerland kunne have tørvejr, hvis oktobervejret skulle vise sig fra sin vanlige side.

læs mere
I morgenens udgave af NøgleBingo havde ANRs praktikant, Johnni gemt sig et sted i Nordjylland, og det gik hurtigt for Monika Jørgensen fra Vejgård med at lure, at der var tale om havnefronten i Aalborg.

læs mere
26. september 2013

Seneste vinder i Nøgle Bingo

Torsdag den 19. september 2013 var der tid til endnu en omgang Nøgle Binog på ANR.

Denne gang var den heldige nordjyde Mikkel Simonsen, der hurtigst fangede, at den grønne Himmerland-nøgle var gemt på Hobro Busterminal.


læs mere
Efter en intens byggeriperiode på 15 måneder, hvor man løbende har kunnet se ikke mindst et markant højhus skyde i vejret på Aalborgs havnefront, kan Himmerland Boligforening holde rejsegilde på sine seneste ungdomsboliger torsdag 3. oktober 2013.

læs mere
Denne gang var det den heldige nordjyde Mikkel Simonsen, der hurtigt fangede, at den grønne nøgle var gemt på Hobro Busterminal.

læs mere
 
Det bliver et konsortium bestående af KPF Arkitekter A/S (Aalborg), Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S (Aarhus), Preben Skaarup Landskab maa/mdl. (Aarhus) og Viggo Madsens underleverandør VIA trafik (København), der skal stå for den meget omfattende renovering af Himmerland Boligforenings afdeling på Blåkildevej i det østlige Aalborg.

læs mere
11. september 2013

Nøglebingo kører igen.

Her i efteråret kører Himmerland Boligforening igen en omgang Nøglebingo sammen med ANR i programmet Anne og De herreløse Hunde torsdag morgen.

Første gang var torsdag den 5. september 2013, hvor Claus Høyer fra Shack havde gemt sig ved Siloen i Frederikshavn.

læs mere
Himmerland kunne gå hjem med laurbærrene i kategorien "Print", da den første udgave af den nordjyske kreative pris ÅRETS BRØL holdt afsluttende prisfest i Aalborg Kongres & Kultur Center fredag 30. august 2013.

læs mere
Mandag 2. september 2013 tager Himmerland Boligforening første spadestik til et omfattende projekt, der fuldstændigt vil transformere højhuset i afdelingen Magisterparken på toppen af Sohngårdsholmsvej i Aalborg.

læs mere
26. august 2013

Kameraovervågning - ikke hos Himmerland.

Pressen har de seneste dage beskæftiget sig med påsatte brande i Aalborg Øst.

 I den forbindelse tegnes der et billede af en bydel, hvor beboerne lever i stor utryghed. Kameraovervågning er foreslået som den eneste rigtige løsning.

Ingen kameraer hos os. Vi tager naturligvis denne udfordring i vores hverdag alvorligt. Men løsningen skal være den rigtige.

Himmerlands organisationsbestyrelse holdt ordinært møde torsdag 22. august. Her drøftede bestyrel-sen blandt andet mediernes dækning af Aalborg Øst. Bestyrelsens holdning er klar: Kameraovervåg-ning er ikke løsningen.

Læs hele omdelte beboermeddelselse til beboerne i Aalborg Øst her.


16. august 2013

Fællesferie i Sundparken.

Igen i sommers var der 11 familier fra Sundparken, som tog af sted på fælles ferie i uge 28. Turen gik - ligesom sidste sommer - til feriecenteret i Rønbjerg, med fem dage i pragtfuldt vejr og blå himmel.

I alt 19 børn med, hvor flere allerede kendte hinanden fra Sundparken eller tidligere ferier, men også "nye" børn var med, og fik gode muligheder for at få nye legekammerater på ferien.

læs mere
Himmerland Boligforening har aldrig gemt sig, og slet ikke nu, hvor der er nyt at vise.

Vi nøjes ikke med at lave brochurer, have en god hjemmeside eller være særdeles synlig i gadebilledet. Et medie som YouTube er oplagt til at vise vores nyeste afdelinger.

læs mere
Klub Himmerland er særlige tilbud til Himmerlands beboere, og der er noget for enhver. Alle tilbuddene findes under Klub Himmerland.

De nyeste tilbud er billetter til superligaen og herrehåndbold samt en særlig sommerkonkurrence med SIFA TV-bingo.

læs mere
24. juli 2013

SSG A/S - Ny samarbejdspartner i tilfælde af uopsættelig skade.

Himmerland Boligforening har pr. 1. juli 2013 fået ny samarbejdspartner i forbindelse med uopsættelige skader uden for normal arbejdstid, nemlig SSG.

Uopsættelig skade er f.eks. indtrængende vand, utæt vandrør, skader efter hærværk, skader efter brand og skader på elinstallationer.

I tilfælde af uopsættelig skade, skal der derfor ringes på tlf. 70 20 81 31.

SSG A/S kontakter derefter selv afdelingens varmemester og/eller eventuelle håndværkere, så problemerne bliver klaret hurtigst og bedst muligt.

Himmerland Boligforening indbød i februar 2013 til en projektkonkurrence om udformningen af afdelingen på Blåkildevej i det østlige Aalborg. 13 ansøgte om at være med, fem opnåede prækvalifikation og nu er feltet efter grundig vurdering i bedømmelseskomitéen skåret ned til to.


læs mere
Efter kickstart søndag den 30. juni 2013, er projektet 72 Hour Urban Action, første skridt i de 3 projekter om Fremtidens almene boliger, begyndt at blive en realitet, midt på landets største festival.

læs mere
Himmerland Boligforening indgår partnerskab med Roskilde Festival og skal være med til at kickstarte et innovativt byggeprojekt med fokus på gode fysiske rammer for fællesskab.

Et samarbejde mellem tre af landets store boligselskaber - deriblandt Himmerland Boligforening - og Roskilde Festival bliver hjørnestenen i et stort byggeeksperiment, der skal bringe erfaringerne fra byrumsbygning på Nordeuropas førende musikfestival ud i tre boligområder i Aalborg, Aarhus og København.

læs mere
Efter 8 meget aktive år på posten som formand for organisationsbestyrelsen i Himmerland Boligforening, havde Peter Anker valgt at træde tilbage for at nyde sit otium.

Officielt skete det, på det ordinære repræsentantskabsmøde torsdag den 13. juni 2013.

læs mere
Himmerland har mange igangværende renoveringer og nybyggerier.

Afdelingerne og håndværkerne bliver fejret, efterhånden som projekterne skrider frem.

Fredag den 24. maj 2013 var der rejsegilde i afdeling 19, Sallingsundvej, hvor de første renoverede boliger meldes klar til indflytning 1. juni.

læs mere
Arbejdet med genopbygning af Himmerland Boligforenings brandskadede byggeri på Henning Smithsvej i Aalborg skrider planmæssigt frem.

læs mere
En glemt nøgle blev Rasmus' genvej til 1000 kroner, da han deltog i ANR og Himmerland Boligforenings Nøglebingo.

læs mere
I ført shorts og højt humør blev det Mads fra Hjørring, der stak af med dagens præmie i ANR og Himmerlands Boligforenings Nøglebingo i morgenprogrammet Anne og De Herreløse Hunde torsdag morgen.

læs mere
Himmerland Boligforening etablerer i forbindelse med den omfattende renovering af afdelingerne på Sallingsundvej og Tambosundvej i det østlige Aalborg et aktivitetshus, der er fælles for de to afdelinger og desuden vil kunne benyttes af naboafdelingerne på Hvalpsundvej, Næssundvej, Oddesundvej og Vilsundvej.

læs mere
Nøglebingo, som Anne og de herreløse hunde og Himmerland Boligforening spillede torsdag morgen, blev til en glad oplevelse for en heldig vinder.

Hvalpen havde gemt sig i Ramblaen i Aalborg Øst, og det gættede Birgitte Slotsager.

læs mere
Himmerland Boligforening har i længere tid arbejdet med en helhedsplan for de omkring 1.050 boliger på Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej i det østlige Aalborg - det område, der samlet går under betegnelsen Kildeparken. Nu indbyder boligforeningen til konkurrence om den første etape af det store projekt "Kildeparken 2020", nærmere betegnet de cirka 350 boliger på Blåkildevej.

læs mere
ANRs morgenshow Anne og de Herreløse Hunde leger Nøgle Bingo med Himmerland Boligforening.

Lyt til ANR´s morgenshow mellem kl. 06.00 - 10.00 torsdag morgen, når Anna og De Herreløse Hunde guider lytterne frem til et hemmeligt sted i Nordjylland, hvor der er gemt en kæmpestor grøn Himmerland-nøgle.

læs mere
Man kunne have håbet, at vejret vidste sig fra en forårsvenlig side, da der fredag den 15. marts 2013 var rejsegilde på Liselund.

Ca. 70 beboere, håndværkere, ansatte og rådgivere trodsede kulden for at komme til rejsegilde. Det var klart vejr og vindstille, men temperaturen holdt sig under frysepunktet.

læs mere
Fra den 1. marts 2013 overtager Udbetaling Danmark udbetalingen af boligsikring/boligydelse.

Det betyder, at får eller har du allerede en bolig ved Himmerland, skal du henvende dig til Udbetaling Danmark, i stedet for Aalborg Kommune, hvis du søger boligsikring eller boligydelse.

læs mere
I forbindelse med bogprojektet om de almene boligorganisationer i Aalborg efterlyste forfatteren Jakob Ørnbjerg kildemateriale.

Det resulterede naturligvis i en række billeder, arkivalier m.v. samt en præsentationsfilm af byggeriet af Himmerlands afdeling 14, Golfparken.

læs mere
I weekenden den 2. - 3. februar 2013 var Magisterparkens kunstudstilling noget af et tilløbsstykke.

8 kunstnere havde taget deres meget forskellige kunstværker med, for de flestes vedkommende malerier, men også glaskunst, smykker og tasker var udstillet i Griffens lokaler, på en meget besøgt weekend.

læs mere
Sådan lyder det nyeste tiltag, som Himmerland Boligforening tilbyder beboere og gæster til afdeling 71, Idrætsbyen, en afdeling med 461 ungdomsboliger på Hadsundvej i Vejgård.

læs mere
Himmerland Boligforening er i fuld gang med byggeri blandt andet på havnefronten og i det østlige Aalborg, men i dagene omkring månedsskiftet får boligforeningens medarbejdere ekstraordinært meget at se til på et par andre adresser i byen.

læs mere
Himmerland Boligforening tager senere i år fat på en omfattende renovering af både højhuset og det lavere byggeri i afdelingen i Magisterparken i Aalborg. Det markeres med en kunstudstilling og en præsentation af plancher med skitser til afdelingens nye udseende lørdag-søndag 2.-3. februar 2013.

læs mere
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger