Gå til Indhold

Studerende bydes velkommen med USB-hilsen

retur
Aalborg har på få år udviklet sig til en studieby, for i dag er hver ottende borger i kommunen en studerende i gang med en videregående uddannelse. Mange nye borgere kommer til i disse dage - og Himmerland Boligforening har taget initiativ til en særlig velkomst til dem.

Hos Himmerland Boligforening mærker man i år ekstra tydeligt, at der kommer nye studerende til byen i forbindelse med studiestart. Mange af dem er nemlig de seneste uger flyttet ind i boligforeningens cirka 400 nyeste ungdomsboliger i Ramblaen på Niels Bohrs Vej, Kvadratet på Langagervej, Seminariebyen i Odinsgade og Idrætsbyen på Hadsundvej.

- Vi har ikke tidligere taget imod så mange nye beboere på én gang, så det satte en tanke i gang om at samle en velkomstpakke til dem. Det endte dog med at blive en digital pakke i form af en USB, som varmemestrene i alle vores afdelinger med ungdomsboliger i disse dage deler ud til de nye beboere, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening. Og han fortsætter:

- Vi har allieret os med Biffen, DGI-Huset, KUNSTEN, Nordjyllands Trafikselskab, Nørresundby Bank, SIFA, Utzon Center, VisitAalborg, Aalborg Kommune og Aalborg Teater. De har hver især leveret enten et godt tilbud eller information, som er nyttig for de unge, der for manges vedkommende først nu skal til at sætte sig nærmere ind i hvad deres nye hjemby har at byde på.

Sammen giver de 11 afsendere på USB'en modtageren et lille indblik i alt det, som Aalborg har at tilbyde - fra små og store teatre og musikscener, museer, alternative kunstmiljøer og masser af idrætsfaciliteter til biografer, et væld af varierede spisesteder, en levende havnefront og en god infrastruktur, der binder byen sammen på kryds og tværs.

Fungerende borgmester Thomas Kastrup-Larsen skriver i sin velkomst til de mange nye Aalborg-borgere blandt andet at Aalborg har taget en beslutning om at være Danmarks bedste studie- og uddannelsesby:

- Det er en stor beslutning og også en beslutning, der stiller store krav til os. At være den bedste studieby kræver ikke bare gode uddannelser, men også gode boliger og et attraktivt studie- og fritidsmiljø. Alt det uden om din uddannelse er mindst lige så vigtigt for, at du bliver glad for at bo i Aalborg.

Og Thomas Kastrup-Larsen skriver videre:

- Derfor arbejder vi i Aalborg Kommune fortsat på at give dig gode rammer for din uddannelse. Og det stiller krav til os om, at have fokus på både uddannelse, studiejobs, ungdomsboliger og fritidsaktiviteter. I løbet af 2012 opretter vi i Aalborg Kommune derfor 100 nye studiejobs, og flere følger i 2013.

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger