Gå til Indhold

Spadestik til lands, til vands og i luften.

retur
Mens solen stadig skinnede på en ellers regnfuld lørdag, dalede fire faldskærmsudspringere ned fra skyerne over Aalborgs havnefront, som indledning til fejringen af første spadestik på Himmerland Boligforenings byggeri, Larsen Waterfront den 16. juni 2012.

Med sig havde springerne fra Faldskærmsklubben Q spaden til at foretage det første spadestik.

Drillende vind og lavthængende skyer var til det sidste ved at sætte en kæp i hjulet, om spaden ville komme frem i tide.

Mens de første 3 springere landede ganske tæt ved publikum, ramte den sidste helt i plet blot et par meter fra talerne, netop springeren som medbragte spaden.

Rådmand Thomas Kastrup-Larsen, Sundhed og Bæredygtig Udvikling, havde takket ja til tage første spadestik til fornemme byggeri på Aalborgs Waterfront.

I sin tale påpegede Thomas Kastrup-Larsen, at Himmerland har klaret planlægning og processen af de 254 almene ungdomsboliger forbilledligt og meget professionelt.
Det nye byggeri og hele den nye havnefront vil blive et område, folk vil komme for at se, når det er færdigt.


Aalborg Waterfront får arkitektoniske perler som Musikkens Hus, tegnet af Coop Himmelb(l)au, Utzon Centeret, tegnet af Jørn Utzon, og vores Larsen Waterfront, tegnet af Henning Larsen Architects.

Thomas Kastrup-Larsen fremhævede også Asger Enggaard. Ikke blot står hans team for det nye byggeri, men også den parkeringskælder, som skal bygges under pladsen. Så der nok at gå i gang med.

Efter Thomas Kastrup-Larsen tog Peter Anker, formand for Himmerland Boligforening, over.
Han glædede sig over samarbejdet med Aalborg Kommune, at kunne se mulighederne i at få ungdomsboliger ned ved havnefronten, som umiddelbar nabo til Musikkens Hus, Nordkraft og det byggeri, som AAU opfører vest for Larsen Waterfront. Det vil være med til skabe liv i området, også når der ikke ellers er arrangementer i området.

Efter talerne blev den neddalende feltspade brugt til de obligatoriske spadestik.

Godt 90 overværede selve spadestikket, hvorefter de 70 fortsatte med frokost på skibet Loa, som i forbindelse med Aalborg Regatta lå ud for Utzon Centeret.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger