Gå til Indhold

Rejsegilde i blæst og regn

retur
Skønt vejret ofte er pragtfuldt i september, var det den mere vinteragtige side, der blev vist, da det var tid til rejsegilde på et af Himmerlands mange byggerier, Kridtsløjfen.

Trods vejret havde omkring 100 håndværkere, kommende brugere, personale og involverede i byggeriet fundet vej til rejsegilde fredag den 21. september 2012.

I samarbejde med Aalborg Kommune er Himmerland Boligforening bygherre på et helt nyt bosted med 18 boliger, fællesarealer og aktivitetscenter for borgere med særlige behov.

Talerne i den festlige anledning var Peter Anker, formand for Himmerland Boligforening, rådmand Tina French-Nielsen, Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg Kommune og arkitekt Kim Flensborg fra Arkitektfirmaet Nord A/S.


Traditionen tro takkede Peter Anker for samarbejdet med de mange partnere i et sådan projekt, som skal gå op i en højere enhed for at et byggeri til brugere med specielle behov kan lykkedes, og håndværkerne ikke mindst.

Tine French-Nielsen glædede sig over, at det nye byggeri vokser støt i vejret, så de beboere, som skal flytte ind, kan få de bedste rammer at bo i. Hun takkede også for samarbejdet mellem de involverede i kommunen, brugerne og boligforeningen, for at lave et skræddersyet byggeri.

Kim Flensborg takkede for samarbejdet mellem bygherrer, rådgivere og entreprenører.

Efter talerne var der traditionen tro pølsevogn, og vel rart med lidt at varme sig på i den stride blæst.

Kridtsløjfen 50 består af 18 2-rums boliger, fordelt på 3 boenheder samt fællesarealer og aktivitetscenter. Byggeriet er lavt og inspireret af kridtlandskabet på Eternitgrunden, med pudsede hvide ydermure, farven som et forarbejdet stykke kridt.

Der forventes indflytning i maj 2013.


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger