Gå til Indhold

Oplevelser ud over det sædvanlige

retur
Med daglig base på Sallingsundvej har beboerkonsulent Nomeda Ring sin gang i Sundparken.

Hendes primære område er beboerne på Sallingsundvej og Tambosundvej, hvor renoveringen starter i november for Sallingsundvejs vedkommende og Tambosundvej i 2013, og ved det aktivitetshus, der skal bygges på bakken i forbindelse med renoveringen.

-Mine opgaver er vidtfavnende: Lave aktiviteter på tværs af afdelingerne, skabe netværk udadtil og imellem afdelingerne, hjælpe med kontakt til kommunen, div. foreninger eller søge legater, blot for at nævne nogle af dem.

Takket være støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond på 90.000 kr. har det været muligt at give nogle familier med begrænsede ressourcer oplevelser udover det sædvanlige.

Fem familier var med på en fælles ferie i 5 dage på Rønbjerg Feriecenter, mens andre 8 familier var på ferie rundt om Nordjylland.

- Det er meget livsbekræftende at være med på ferie med familierne. Den glæde og udstråling, jeg har oplevet på fællesferien, var den bedste belønning. Det er den slags oplevelser, der giver lyst til at arbejde med den slags projekter, siger Nomeda Ring.

Der er indgået et samarbejde med Ungdommens Røde Kors, og deres frivillige hjælpere tilbyder gratis lektiehjælp til børn og unge hver mandag kl. 16.30 - 18.30 på Sallingsundvej 71, st. th.

Nomeda Ring er ansat i Himmerland Boligforening som beboerkonsulent i Sundparken, uddannet socialrådgiver, og har tidligere været ansat som jobvejleder i projekt 9220. 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger