Gå til Indhold

Idrætsbyen er godt på vej

retur
Seks dage før jul 2011 tog Himmerland Boligforening første spadestik til opførelsen af 461 ungdomsboliger i Idrætsbyen, i sommer flyttede de første beboere ind og nu er det tid til rejsegilde på næste etape af det store byggeri på Hadsundvej i Aalborg.

- På den højeste del af Hadsundvej - nogenlunde midt imellem Aalborg Universitets primære adresser og den centrale by - opfører vi Idrætsbyen med 461 boliger. Valget af navnet til denne nye ungdomsbydel i Aalborg giver næsten sig selv, når man ser de mange faciliteter, der omgiver boligerne. Med blandt andet fodboldbane, fitness, swimmingpool, løbebane, multibane med gummibelægning, klatrevæg, beachvolleybane, løberuter og grønne områder er Idrætsbyen ikke mindst et tilbud til de studerende, der lægger vægt på fysisk udfoldelse, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening. Og han fortsætter:

- Samtidig er området ideelt for alle, der prioriterer nærheden til universitet, nem adgang til dagligvarebutikker, offentlig transport lige uden for døren og muligheden for at bo i en god og veldisponeret ungdomsbolig.


Idrætsbyens lejligheder tilgodeser studerende med forskelligartede boligbehov og med forskellige økonomiske muligheder. Der er såvel etværelses lejligheder med eget bad og adgang til fælleskøkken som et- og toværelses lejligheder med eget bad og køkken. Dermed henvender Idrætsbyen sig både til den enlige studerende med ønske om nærvær som på et klassisk kollegium og til det studerende par, der gerne vil dele en attraktiv og prismæssigt overkommelig ungdomsbolig. Og frem for alt en ungdomsbolig med direkte adgang til et væld af fysiske udfoldelsesmuligheder.

Idrætsbyen, der koster omkring 450 mio. kr., forventes at kunne modtage de sidste beboere i sommeren 2013.

Se hele pressemeddelelsen her.

 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger