Gå til Indhold

Himmerland bygger 69 nye huse i Vejgaard

retur
Det er ikke hver dag at der på én gang bliver taget første spadestik til et større antal nye huse i Vejgaard, men fredag 13. april 2012 sker det.

- Vi tager på fredag første spadestik til en gennemgribende renovering af vores afdeling på Liselund i Vejgaard ? en afdeling, der blev opført for 50 år siden. Boligerne blev snart efter opførelsen nogle af vores mest attraktive, men det er klart at et halvt århundrede ikke går ubemærket hen over en afdeling. Det er baggrunden for, at vi nu renoverer fra yderst til inderst, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

De 69 eksisterende huse på Liselund bliver revet ned og erstattes af et tilsvarende antal nye huse på 85 til 109 kvadratmeter.

- Vi gennemfører et nybyggeri, så vi også i denne del af Aalborg kan tilbyde tidssvarende familieboliger henvendt til et bredt spekter af boligsøgende, idet vi bygger lyse boliger med en høj grad af tilgængelighed. Den enkelte bolig bliver opbygget med en midte bestående af et stort sammenhængende rum med afskærmning til entré og køkken, mens skrå lofter og lyse overflader skal give større volumen og veloplyste opholdsrum, siger Ole Nielsen.

Liselund-husene bliver placeret frit i terrænet med store private haver på to-tre sider, mens der etableres p-pladser langs adgangsvejen til boligerne.

Projektet, der gennemføres af Dansk Boligbyg i totalentreprise, vil beløbe sig til knap 175 mio. kr. og det forventes at være afsluttet i sommeren 2014, dog med trinvis indflytning fra marts 2013.

FAKTA


 
Navigation

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger