Gå til Indhold

Arkiv 2012

Mandag den 3. december 2012 satte Himmerland fokus på mønsterbrydning og relationsarbejde blandt unge med anden baggrund end dansk.

Mødet er et tiltag under Boligsocialnet. Boligsocialnet er et samarbejde under BL Danmarks Almene Boliger om den boligsociale indsats i landets udsatte boligområder, et samarbejde Himmerland Boligforening er stærkt engageret i, også igennem Projekt 9220 Aalborg Øst, sammen med de øvrige boligorganisationer i bydelen.

læs mere
Børn fra tre skoler i det østlige Aalborg er med til at skabe en unik udsmykning til Sundheds- og Kvartershuset - og andre steder.

Adskillige måneders arbejde er klar til at blive præsenteret, når Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej i det østlige Aalborg fredag 23. november 2012 kan afsløre en vandkunst, der på flere plan er langt ud over det sædvanlige.

læs mere
13. november 2012

Idrætsbyen er godt på vej

Seks dage før jul 2011 tog Himmerland Boligforening første spadestik til opførelsen af 461 ungdomsboliger i Idrætsbyen, i sommer flyttede de første beboere ind og nu er det tid til rejsegilde på næste etape af det store byggeri på Hadsundvej i Aalborg.

læs mere
Fredag 9. november 2012 er det tid til endnu et rejsegilde for Himmerland Boligforening - denne gang gælder det Mølleriets 40 almene boliger på den tidligere eternitfabriksgrund i Aalborg.

læs mere
5. november 2012

JA til Kildeparken 2020

Kildeparkens store JA til helhedsplanen Kildeparken 2020 ved urafstemningen i oktober er blevet fejret i weekenden. Og det på en ret utraditionel vis!

De mere end 2.500 beboere kunne lørdag stå op til morgenbrød og morgenavis bragt til døren.

læs mere
Et overvældende flertal af beboerne har stemt ja til et forslag om gennemgribende renovering af Himmerland Boligforenings afdelinger på Blåkildevej, Fyrkildevej og Ravnkildevej ? i daglig tale Kildeparken. Dermed er der åbnet for en kæmpemæssig fornyelse af flere end 1.000 boliger i d et østlige Aalborg.

- Vi forventer at komme til at investere mindst 1,3 mia. kr. i de tre afdelinger, der dermed bliver et af Danmarks absolut største projekter af sin art.

læs mere
Fredag 2. november 2012 tager Himmerland Boligforening første spadestik til endnu et omfattende renoveringsprojekt. Denne gang gælder det afdelingen på Sallingsundvej, der er opført i 1977 og består af 186 etageboliger på mellem 39 og 105 kvadratmeter.

læs mere
Himmerland Boligforenings afdeling på Poul Buaasvej i det vestlige Aalborg er godt på vej til at rejse sig af asken efter den brand, der tidligere på året lagde en stor del af byggeriet øde.

læs mere
1. november 2012 står et nyt kollegium klar til at modtage sine første beboere i form af 10 unge kvinder og deres børn.

læs mere
2. oktober 2012

Rejsegilde i blæst og regn

Skønt vejret ofte er pragtfuldt i september, var det den mere vinteragtige side, der blev vist, da det var tid til rejsegilde på et af Himmerlands mange byggerier, Kridtsløjfen.

Trods vejret havde omkring 100 håndværkere, kommende brugere, personale og involverede i byggeriet fundet vej til rejsegilde fredag den 21. september 2012.

læs mere
Med daglig base på Sallingsundvej har beboerkonsulent Nomeda Ring sin gang i Sundparken.

Hendes primære område er beboerne på Sallingsundvej og Tambosundvej, hvor renoveringen starter i november for Sallingsundvejs vedkommende og Tambosundvej i 2013, og ved det aktivitetshus, der skal bygges på bakken i forbindelse med renoveringen.

læs mere
Aalborg har på få år udviklet sig til en studieby, for i dag er hver ottende borger i kommunen en studerende i gang med en videregående uddannelse. Mange nye borgere kommer til i disse dage - og Himmerland Boligforening har taget initiativ til en særlig velkomst til dem.

læs mere
 
29. august 2012

Rift om studieboliger

Igen i år er der rekordmange unge, der begynder på en videregående uddannelse i Aalborg. Det giver et stort pres på boligmarkedet og selvom der er opført mange hundrede nye ungdomsboliger er der fortsat ikke tilstrækkelig kapacitet. Det råder Himmerland Boligforening bod på med en serie studieboliger.

læs mere
 
3. august 2012

Himmerland på YouTube

Himmerland Boligforening har aldrig gemt sig, og slet ikke nu, hvor der er så meget nyt at vise.

Det er ikke nok at lave brochurer, have en god hjemmeside eller være synlige i gadebilledet. Der skal også tænkes i andre medier og muligheder.

læs mere
Mens solen stadig skinnede på en ellers regnfuld lørdag, dalede fire faldskærmsudspringere ned fra skyerne over Aalborgs havnefront, som indledning til fejringen af første spadestik på Himmerland Boligforenings byggeri, Larsen Waterfront.

læs mere
Siden 1972 har Aalborg haft sit Aalto-byggeri i form af KUNSTEN. I 2008 kom Jørn Utzon til som den arkitektoniske hjerne bag det center, der i dag bærer hans navn. Og på Himmerland Boligforenings foranledning føjer Henning Larsen sig nu til de verdenskendte nordiske arkitekter med markant byggeri i Aalborg.

læs mere
11. juni 2012

Nu går den i luften - Himmerland Boligforenings nye hjemmeside.

Endelig er de sidste tekniske finesser faldet på plads, så vi kan lancere vores nye, flotte hjemmeside. Det sker i dag, den 11. juni 2012 kl. 13.00.

Ikke blot er udseendet ændret radikalt, men også sidens mange funktioner har fået et gevaldigt og tiltrængt løft. Især er søgefunktionerne til vores mange boliger blevet opgraderet og forbedret.

Allerede på forsiden kan du vælge, hvilken del af hjemmesidens mange muligheder, der er relevante for dig, om du søger bolig, allerede er beboer eller søger specifikke informationer.

Prøv selv - adressen er stadig den samme: www.abhim.dk.

Det er ikke hver dag at der på én gang bliver taget første spadestik til et større antal nye huse i Vejgaard, men fredag 13. april 2012 sker det.

læs mere
Ud over familie- og ungdomsboliger er Himmerland Boligforening nu i gang med at opføre 18 handicapboliger på den tidligere eternitgrund i Aalborg.

læs mere
For mindre end en måned siden tog Himmerland Boligforening første spadestik til 40 almene boliger på den tidligere eternitgrund i Aalborg - på fredag gælder det 240 ungdomsboliger.

læs mere
Tirsdag 17. januar 2012 tager Aalborgs teknik- og miljørådmand Mariann Nørgaard og formand Peter Anker fra Himmerland Boligforening det første spadestik til boligforeningens første 40 almene boliger på den tidligere eternitgrund i Aalborg.

læs mere
 
I torsdags holdt Himmerland Boligforening rejsegilde på 130 ungdomsboliger i byggeriet Kvadratet i det østlige Aalborg - på onsdag gælder det yderligere 140 ungdomsboliger i Ramblaen i samme bydel.

læs mere
Torsdag eftermiddag kan Himmerland Boligforening holde rejsegilde på byggeriet Kvadratet - 130 ungdomsboliger, der opføres ved Langagervej i det østlige Aalborg.

læs mere
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger