Gå til Indhold

Se ledige boliger - her og nu

Det hænder, at vi har boliger, der er klar til indflytning med det samme.
Man skal være medlem, og stå på venteliste for at få en af disse boliger.

Bliv medlem

Hvis vi aktuelt har ledige "her og nu"-boliger, kan du se dem på denne side:
 

"Her og nu"-boliger hos Himmerland Boligforening


Hos Himmerland Boligforening tilbyder vi nyrenoverede boliger i Aalborg og omegn, der er klar til indflytning med det samme. Det gør det nemt og overskueligt for dig, der står og mangler en bolig her og nu. For at blive taget i betragtning til disse lejligheder kræver det blot, at du er medlem hos Himmerland Boligforening og står på venteliste. Du kan blive medlem af Himmerland Boligforening og tilmelde dig venteliste her

Bliv medlem

Hvis du allerede er medlem af Himmerland Boligforening og finder interesse i en af boligerne fra vores "her og nu "-liste, kan du skrive dig på ventelisten og få boligen tilbudt.

Find en bolig, der passer til dig


Vi opdaterer løbende vores "her og nu"-liste med nye boliger, der er klar til indflytning. Hvis der ikke er nogle af disse boliger, der lever op til dine ønsker og behov, kan du via vores hjemmeside opstille specifikke krav for bl.a. boligtype, område, husleje og størrelse gennem vores søgefunktion. Det gør det nemt, hurtigt og overskueligt for dig at finde en bolig, der passer til dig. Det kan du gøre via linket her

Se alle boliger

Vi har også lavet en guide til, hvordan boligsøgning foregår hos Himmerland Boligforening, for at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde din kommende bolig.

Læs guide

Ønsker du at bo til leje i Aalborg?


Aalborg, også kaldet "nordens Paris" eller "dobbelt A" er en lille storby, der ligger placeret i Nordjylland, med ca. 145.000 indbyggere. Det gør Aalborg til Danmarks fjerde største efter København, Aarhus og Odense. Aalborg byder på et hav af fordele og muligheder for både unge, ældre og familier. I Aalborg har du alt, hvad du har brug for indenfor en rækkevidde, der er til at overskue, men samtidig er der kort afstand til både vand og grønne omgivelser. Hos Himmerland Boligforening finder du en masse ledige lejeboliger i Aalborg, og vi opdaterer løbende vores "her og nu"-liste med boliger i Aalborg, der er klar til indflytning.

Hvorfor bo til leje i Aalborg?


Aalborg er en mindre storby, hvilket betyder, at du får den perfekte kombination af en storbyfornemmelse og en livlig stemning, samtidig med at du stadigvæk kan opleve følelsen af tryghed og ro. De forskellige områder ligger placeret i Aalborg indenfor en uoverskuelig afstand fra hinanden, så det er let at hoppe på enten cyklen eller el-løbehjulet eller benytte sig af byens transportmuligheder. Aalborg byder på både kultur, kulinariske madoplevelser, skønne naturområder og aktiviteter for både unge, ældre og familier. Indenfor kort afstand finder du også et hav af både indkøbsmuligheder, fitnesscentre og uddannelsesinstitutioner.

En attraktiv studieby


Aalborg emmer af liv, glæde og energi, og der hersker ingen tvivl om, at Aalborg er en populær studieby. Aalborg byder på et fantastisk studieliv, og der findes masser af muligheder for at studere - bl.a. på Aalborg Universitet, UCN og Tech College, som alle er institutioner, der nemt kan tilgås med offentlig transport eller på cyklen. Derudover er der rig mulighed for at finde et spændende studiejob og med både caféer, et attraktivt kulturliv og den populære festgade Jomfru Ane Gade, er det nemt at pleje de sociale relationer. Derudover er priserne på lejeboliger i Aalborg ofte overkommelige, hvis man sammenligner med andre større byer som Aarhus og København, som ligeledes er et parameter, der gør det yderst attraktivt at bosætte sig i Aalborg.

Attraktive områder i Aalborg


Aalborg byder på mange skønne områder, der hver især rummer et hav af fordele og muligheder, og det kan være svært at beslutte sig for i hvilket område, man skal bosætte sig, hvis man ikke i forvejen er bekendt med byen. Hvad end du foretrækker at bo tæt på den puslerende bystemning eller at bo lidt væk fra bylivets larm, så er det muligt for dig at bo i et område i Aalborg, som passer til netop dine behov. To områder, der blandt andet er attraktive at bosætte sig i, i Aalborg, er Aalborg Centrum og Aalborg Øst.

Aalborg Centrum


I Aalborg Centrum - også kaldet Aalborg City - får du en ægte bystemning og masser af liv, og der er rig mulighed for at beskæftige sig med lige netop det, der interesser en. I Aalborg Centrum finder du havnefronten, som byder på kulturoplevelser, heriblandt Utzon Centret og Musikkens hus - og så er havnefronten en perfekt rute til en hyggelig gåtur. Derudover finder du masser af hyggelige caféer, restauranter, shoppingmuligheder og hyggelige stræder, så du vil med garanti aldrig komme til at kede dig.

Aalborg Øst


Hvis du ønsker at bo tættere på naturen og væk fra bylivets støj, samtidig med at du har centrum indenfor en overskuelig afstand, så er Aalborg Øst et oplagt valg for dig. Aalborg Øst ligger placeret 6 km. fra Aalborg Centrum og kan nemt tilgås på cykel via stisystemer eller offentlig transport.

I øst finder du blandt andet Aalborg Universitet, som især gør det attraktivt for studerende at placere sig i området. Her er der rig mulighed for at netværke og indgå i et ungdommeligt fællesskab, som strækker sig udover studielivet. Der er desuden rig mulighed for at pleje de sociale relationer i Gigantium, som byder på et hav af muligheder og aktiviteter. Her finder du både sportsbegivenheder, koncerter, wellness samt markeder samlet under ét tag.
Derudover finder du et væld af indkøbsmuligheder, fitnesscentre samt naturskønne områder, der ligeledes gør Aalborg Øst til et yderst attraktivt område at bosætte sig.

Andre områder i Aalborg


Hos Himmerland Boligforening tilbyder vi boliger i stort set alle områder i Aalborg, og du kan læse meget mere om de forskellige områder, og hvilke muligheder de hver især byder på.

Lejlighed i Aalborg

Har du spørgsmål til din boligsøgning?


Hos Himmerland Boligforening stræber vi efter at hjælpe dig med at finde den helt rette lejebolig, som passer til dine behov. Hvis du har spørgsmål angående din boligsøgning, ind- eller fraflytning i din lejebolig eller lignende spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 96 31 52 00, som holder åbent dagligt, eller pr. mail: info@abhim.dk.

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger