Gå til Indhold

Find et rækkehus til leje i Aalborg

Er tiden inde til at flytte i noget større? Så er Himmerland Boligforening det rette sted. Hos Himmerland Boligforening finder du nemlig et stort udvalg af rækkehuse til leje i Aalborg, der passer til ethvert behov.

Vi har alle forskellige boligbehov afhængigt af hvilket stadie, vi er i vores liv. Derfor har vi hos Himmerland Boligforening gjort det muligt for dig at opstille specifikke søgekriterier i forbindelse med din boligsøgning. Det gør det muligt for dig at finde et rækkehus til leje, der lever op til dine krav. Start din boligsøgning efter et rækkehus til leje i Aalborg her.

Hvis du er på udkig efter et rækkehus i Aalborg med husdyr tilladt, er Himmerland Boligforening også det rette sted. Vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af rækkehuse til udlejning med plads til husdyr. Udforsk vores rækkehuse til leje med husdyr tilladt her.

Fordele ved at bo i et rækkehus til lejeDer er mange fordele ved at bo til leje i et rækkehus - og hvis du kommer fra en lejlighed til et rækkehus, vil du mærke en betydelig forskel. Rækkehus som hustype er en perfekt mulighed for dig, der ikke har brug for lige så meget plads, som et almindeligt hus rummer. Et rækkehus er både oplagt til par, familier og enlige, som ønsker mere plads og friere rammer. Derudover er det ofte ikke meget dyrere at bo til leje i et rækkehus end at bo til leje i en lejlighed, hvilket også gør det til en attraktiv hustype at bosætte sig i.

Når du bor til leje i et rækkehus, følger der ofte have med. Det gør det muligt for dig at nyde tid udendørs i mere private rammer. Derudover følger der ofte egen indgang og parkering med et rækkehus, som også er fordelagtigt for dig som lejer.

Start din søgning efter et rækkehus i AalborgHos Himmerland Boligforening finder du et stort udvalg af rækkehuse til leje i Aalborg - og her hos Himmerland Boligforening har vi gjort boligsøgningen nem for dig. Du kan nemlig skræddersy din boligsøgning, så der kun vises rækkehuse, der passer til dine ønsker. Du kan blandt andet angive hvor mange værelser, du ønsker, rækkehuset skal have samt den maksimale husleje. Start din boligsøgning her.

Hvis ikke du har fundet et rækkehus i Aalborg, der falder i din interesse, er det også muligt at finde et rækkehus i andre geografiske områder end Aalborg. Blandt andet kan du finde rækkehuse i Svenstrup, Skørping og Mariager.

Du kan også søge blandt vores generelle udvalg af lejeboliger, hvis ikke du finder et rækkehus, der falder i din smag. Det kan du gøre her.

Hvis du har fundet et rækkehus, der passer til dine behov, skal du blot være medlem af Himmerland Boligforening og stå på venteliste for at blive taget i betragtning. Du kan blive medlem her. Hvis du har brug for hjælp til din boligsøgning eller har spørgsmål angående f.eks. ind- eller udflytning af din bolig, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os på tlf.: 96 31 52 00 eller pr. mail: info@abhim.dk.

 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger