Gå til Indhold

Mariager

Hvor ligger Mariager?


Mariager er beliggende i Mariagerfjord Kommune i Kronjylland. Byen er præget af et gammelt bymiljø med brostensbelagte gader og bindingsværkshuse, som tiltrækker turister fra nær og fjern. 

Bosætter du dig i Mariager, får du naturen tæt på. Købstaden ligger i et kuperet terræn ned mod fjorden, og er omgivet af skovklædte bakker. Den charmerende lystbådehavn er om sommeren samlingspunkt for mange turister, som ønsker en tur med rutebåden Svanen, der sejler fra Hobro via Mariager, Hadsund til Mariagerfjords udmunding.

Med en lejebolig i Mariager bor du i en by, som emmer af historie. På havnen ligger Mariager Saltcenter - et museum for saltudvinding, hvor man bl.a. kan besøge en saltmine. På havnen findes veteranjernbanen, der fører til den lille by Handest, blot 17 kilometer mod vest. 

Mariagers vartegn er Mariager Kirke, som har sin historie tilbage i 1400-tallet. Kirken er kendt for sin høje hvidkalkede bygning, der rejser sig på en bakkeskråning højt over byens tage.

Boligforening i Mariager


Leder du efter en boligforening i Mariager med lejeboliger tæt på natur og byliv? Mariager Andelsboligforening administreres af Himmerland Boligforening, og her tilbyder vi centralt beliggende lejligheder, tæt ved fjorden, til en meget attraktiv pris.

Der er flere forskellige størrelser, så det er nemt at finde en lejebolig, som passer til dig.

For at komme i betragtning skal du være medlem af Mariager Andelsboligforening.

BLIV MEDLEM

Bo i Mariager


Med en bolig i Mariager har du gode muligheder for indkøb tæt på din lejebolig. Byen har både Rema1000 og SuperBrugsen samt en bymidte med lokale restauranter, hvor du kan snuppe en bid mad på en af byens mange restauranter og caféer.

Populære restauranter og caféer i Mariager:
Mariager er kendt som rosernes by, hvor de smukke bindingsværkshuse er prydet med roser. En populær turistattraktion er Rosenhaven. Rosenhaven er fyldt med 400 forskellige rosensorter fordelt på ca. 800 planter, der afgiver en unik duft, som associeres med sommer, sol og varme.

Shopping i Mariager


Det er ikke kun roser, som blomstrer i bymidten, små, lokale detailbutikker spirer i gågaden, hvor du kan købe alt lige fra tøj og sko til garn, smykker og bøger. Nedenfor kan du se en samling af lokale butikker, som du kan besøge.

Lokale detailbutikker i Mariager:
Mariager er en gammel købstad, hvor handlen har sine rødder tilbage i 1592 - her fik byen sine købstadsrettigheder. Så skal du have din shoppelyst stillet, så er Mariager den rette by for dig.

Ledig bolig i Mariager


Såfremt vi skulle få en ledig bolig i Mariager, opdaterer vi hjemmesiden øjeblikkeligt. Oversigten finder du her:

LEDIG BOLIG
 
© abhim.dk
 
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger