Gå til Indhold

3 værelses lejlighed Aalborg

Stort udbud af 3-værelses lejligheder
Hos Himmerland Boligforening kan du finde en bred vifte af 3-værelses lejligheder i Aalborg. Her vælger både studerende, familier og ældre at bosætte sig. Som tilflytter mærker du hurtigt byens charmerende ånd, der særligt kommer til udtryk i bybilledet. I midtbyens gader finder du alt lige fra kulturelle oplevelser og shoppingmuligheder til restauranter og caféer. Derfor er det for mange populært at anskaffe sig en 3-værelses lejlighed i Aalborg Centrum.

Med en 3-værelses lejlighed i Aalborg Centrum har du mulighed for at bo tæt på butikkerne og restauranterne. Dermed har du nemt adgang til byens gågader, stormagasiner og spisesteder, som også befinder sig centralt i byen. Med Aalborgs unikke placering midt i Limfjorden kan du på få minutter gå eller cykle fra dit hjem og ned til vandet. Den smukke udsigt ved Limfjorden drager hver dag mange til at gå en tur langs vandet. I sommermånederne vælger mange at tage et dyp i havnebadet, hvilket ligger i gåafstand til centrum af Aalborg.

 Se medlemsfordele

Bliv en del af en boligforening med mange fordele
Hvis du vælger at leje en 3-værelses lejlighed i Aalborg gennem Himmerland Boligforening, får du adgang til de mange fordele der følger med medlemskabet. Der er nemlig flere fordele ved at leje en lejlighed gennem en almen boligforening.

Vælger du at leje en 3-værelses lejlighed gennem Himmerland Boligforening, er du garanteret en fair husleje. Der er nemlig ingen, som skal tjene på din husleje. Derudover er du altid sikret en god service af vores mange dygtige viceværter.
Få adgang til en 3-værelses lejlighed i Aalborgs forskellige områder
Findes din næste drømmebolig ikke i centrum af Aalborg, men er du mere til områderne udenfor byen? Så er der også rig mulighed for at finde en 3-værelses lejlighed i Aalborgs forskellige områder. Du kan blandt andet finde en 3-værelses lejlighed i Aalborg Vestby, Aalborg Øst, Eternitten, Ø-gadekvarteret og Vejgaard.

Hvert af byens områder har sin egen særlige karakter og fordele. Med en 3-værelses lejlighed i Aalborg Øst og Aalborg Vestby får du blandt andet adgang til flere naturskønne områder, som ikke findes centralt i Aalborg. I alle Aalborgs forskellige bydele finder du gode indkøbsmuligheder, tog- og busforbindelser. Alle områderne ligger blot et stenkast fra Aalborg Midtby, hvilket gør det nemt for dig at komme fra de forskellige bydele og ind til centrum.

Som medlem af Himmerland Boligforening får du altså adgang til et hav af forskellige 3-værelses lejligheder i Aalborg. Vi hjælper dig gerne med at finde en lejlighed til dig, der hvor du ønsker at bo.

Se boliger
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger