Gå til Indhold

2 værelses lejlighed Aalborg

Lejligheder tæt på centrum
Hos Himmerland Boligforening har vi et stort udbud af 2-værelses lejligheder i Aalborg. Mange af lejlighederne befinder sig blot et stenkast fra Aalborg Centrum, og du har derfor nem adgang til de forskellige muligheder, som byen har at tilbyde. Med en 2-værelses lejlighed i Aalborg Centrum kan du på få minutter befinde dig midt i byens gågade, hvor butikkerne strækker sig så langt øjet rækker. Her finder du både butikker indenfor mode, bolig og kultur. Samtidig får du nemt adgang til de mange caféer og restauranter, som ligger i centrum af Aalborg.

Hos Himmerland Boligforening er der mulighed for at finde både 2-værelses lejlighed tæt på natur og tæt på byliv. Vi udlejer både 2-værelses lejligheder med altan og 2-værelses lejligheder med husdyr tilladt.

Få adgang til en 2-værelses lejlighed i Aalborgs forskellige bydele

Er du ikke tilhænger af det pulserende byliv? Så er der også mulighed for at finde en 2-værelses lejlighed udenfor Aalborg Centrum. Vi har nemlig en bred vifte af forskellige 2-værelses lejligheder i blandt andet Aalborg Vestby, Aalborg Øst, Vejgaard og Eternitten.

2-værelses lejlighed i Aalborg Vestby
Der er mange fordele ved at anskaffe sig en lejlighed i Aalborgs forskellige bydele. Aalborg Vestby ligger i forlængelse af midtbyen, og du kan derfor på få minutter cykle ind til Aalborg Centrum. Denne bydel emmer af charme, og du mærker hurtigt den gode stemning, når du besøger Aalborg Vestby. Langs Limfjorden i de forskellige havneområder finder du flere forskellige spisesteder heriblandt Aalborg Street Food og Vestre Bådelaug.
2-værelses lejlighed i Aalborg Øst
Med en 2-værelses lejlighed i Aalborg Øst er du tæt på naturen men samtidig tæt på Aalborg Centrum. Hvis denne kombination lyder som noget for dig, så kan du med fordel anskaffe dig en lejlighed i Aalborg Øst. Her finder du blandt andet Aalborg Universitets største afdeling, hvilket gør, at mange studerende blandt andet vælger at flytte til denne bydel.

2-værelses lejlighed på Eternitten
Vælger du at anskaffe dig en 2-værelses lejlighed på Eternitten, får du en lejlighed placeret midt i et gammelt industrielt område. Her mærker du hurtigt, hvordan den industrielle stemning præger det ellers nye boligområde. Denne bydel er blevet et moderne sted at bo, hvorfor flere vælger at leje en lejlighed i denne bydel.

2-værelses lejlighed i Vejgaard
Med en 2-værelses lejlighed i Vejgaard får du et hjem tæt på Aalborg Centrum. Området Vejgaard ligger blot 3 kilometer fra centrum, hvilket gør det nemt for dig at gå eller cykle ind til Aalborg centrum. Centralt i Vejgaard finder du et handletorv med flere forskellige butikker og indkøbsmuligheder.

Se boliger
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger