Gå til Indhold

Find en lejebolig hos Himmerland BoligforeningHos Himmerland Boligforening tilbyder vi lejeboliger i og omkring Aalborg, i Skørping og i Mariager, og med over 7.500 lejeboliger at vælge i mellem er der rig mulighed for at finde en lejebolig, der passer til dig.
Du kan se alle vores lejeboliger her

Er du interesseret i en lejebolig i Aalborg, men er du i tvivl om, hvilket område du skal bosætte dig i? Så kan du her på hjemmesiden læse mere om de forskellige
 områder, som Aalborg består af, og hvad de hver især byder på.
Læs mere om områderne her

Lejeboliger til alle stadier i livet


Himmerland Boligforening tilbyder Nordjyllands største udbud af familie-, ungdoms- og seniorboliger.
Du kan læse mere om de forskellige boligtyper, vi tilbyder, her.

Vores boligbehov ændrer sig ofte i takt med tiden, og uanset hvilket stadie i livet, du befinder dig i, så er det muligt for dig at finde en lejebolig, der passer til dig og dine behov. Gennem vores søgekriterier har vi gjort det simpelt og overskueligt for dig at finde en lejebolig, der lever op til dine krav.
Start jagten på din kommende lejebolig her

Boligsøgning sådan

Himmerland Boligforening - Hvem er vi?


Med over 7.500 lejeboliger er Himmerland Boligforening en af Jyllands største almene boligforeninger. Himmerland Boligforening er en forening baseret på demokrati. Det vil sige, at den øverste bestyrelse vælges af beboerne i et repræsentantskab. Det betyder, at du som beboer har mulighed for at have indflydelse på de beslutninger, der træffes i foreningen. Som medlem af bestyrelsen har du blandt mulighed for at have medindflydelse på husordener, fællesrum m.m. Læs mere om beboerdemokrati

Bæredygtighedspolitik


Hos Himmerland Boligforening vægter vi bæredygtighed højt, og vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling af det danske samfund. Dette er grundlaget for, at vi i efteråret 2016 indførte en bæredygtighedspolitik. Siden dennes vedtagelse har vi forsøgt at udbrede den på alle medarbejderniveauer. Du kan læse mere om vores bæredygtighedspolitik, og hvordan vi implementerer den i dagligdagen her.

Social bæredygtighed


Hos Himmerland Boligforening har vi en stærk vision om at skabe plads til alle, og vi lægger en dyd i, at vores beboere skal føle sig som en del af et fællesskab. Vi skaber plads ved at udbyde lejeboliger til en husleje, der er overkommelig, og gennem partnerskaber skaber vi boligområder, hvor alle har mulighed for at bo samt være en del af et fællesskab uanset alder, indkomst og etnicitet.
Læs mere om vores sociale visionerMiljømæssig bæredygtighed


Vi stræber efter at gå forrest i den grønne omstilling, og derfor er en af vores kerneværdier at udnytte og opsøge muligheder, der skal sikre, at vi tilgodeser miljøet gennem vores bæredygtighedspolitik. Et eksempel på, hvordan vi bidrager til den grønne omstilling, er blandt andet, at vi har igangværende renoveringer af vores lejeboliger med fokus på energiforbedringer og gennemførelse af energibesparende foranstaltninger i vores forskellige afdelinger.
Læs mere om vores miljømæssige visioner

Økonomisk bæredygtighed


En af vores visioner er at skabe tidssvarende lejeboliger med en tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derudover ønsker vi at skabe størst mulig værdi for vores beboere samt kommunen ud fra de pågældende økonomiske vilkår. Vi ønsker løbende at effektivisere etablering, drift samt fremtidssikring af almene lejeboliger ud fra et økonomisk perspektiv - dog uden at gå på kompromis med et højt kvalitetsniveau.
Læs mere om vores økonomiske visioner

Hvorfor Himmerland Boligforening?


At bo til leje hos Himmerland Boligforening rummer mange fordele. Vi vægter medbestemmelse, tryghed, service og dialog højt, og disse værdier ses derfor tydeligt afspejlet i de services, vi tilbyder.
Tilmeld dig i dag

Giv din lejebolig et personligt præg


Når du bor til leje hos Himmerland Boligforening, er en af fordelene blandt andet, at du som beboer har råderet. Det vil sige, at du har mulighed for at foretage forandringer og forbedringer i din lejebolig. Det gør det muligt for dig at sætte dit helt eget personlige præg på din lejebolig med ændringer indenfor forholdsvist brede rammer. Hvis du ønsker at foretage ændringer i din lejebolig, kræver det, at du sender en ansøgning eller ringer direkte til os.
Læs mere om råderetten

Klub Himmerland


Som medlem af Himmerland Boligforening bliver du automatisk medlem af Klub Himmerland. I Klub Himmerland har vi samlet attraktive rabatter, som du kan drage nytte af som medlem, samt ugentlige konkurrencer om skønne præmier. Disse rabatter og konkurrencer udbydes eksklusivt til medlemmer af Himmerland Boligforening.
Du kan læse mere om Klub Himmerland her.
Hvis du allerede er medlem, kan du downloade Klub Himmerlands app helt gratis her.
Fokus på god service


Hos Himmerland Boligforening vægter vi god service højt. Det gør vi, da vi ved, at det skaber tryghed for vores beboere. Derfor har vi over 60 ejendomsfunktionærer tilknyttet vores forskellige afdelinger, som har til opgave at hjælpe vores beboere på bedst mulig vis. Hvis du oplever problemer i din lejebolig, både store og små, kan du kontakte os.

"Her og nu"-lejeboliger


Hos Himmerland Boligforening hænder det, at vi tilbyder lejeboliger, der er klar til indflytning med det samme. Det gør det nemt for dig, der står og mangler en lejebolig lige her og nu. For at komme i betragtning til en af disse lejeboliger kræver det blot, at du er medlem og står på venteliste.
Du kan tilmelde dig her.
Se vores her og nu-lejeboliger

Lejeboliger med plads til dit kæledyr


For nogle er et af de vigtigste krav, når de leder efter deres kommende lejebolig, at der er plads til deres kæledyr. Derfor hænder det, at vi tilbyder lejeboliger, hvor kæledyr er tilladt.
For at se alle de lejeboliger, hvor der er husdyr tilladt, skal du blot angive "husdyr" som et kriterie i din boligsøgning via vores hjemmeside.
Se ledige lejeboliger med plads til kæledyr

Optjening af anciennitet


Når du er medlem af Himmerland Boligforening, optjener du løbende anciennitet til de lejeboliger, vi tilbyder. Du kan både være aktivt boligsøgende fra det øjeblik, du tilmelder dig, men alternativt har du også mulighed for at være passivt medlem, hvor du udelukkende optjener anciennitet uden at blive tilbudt lejeboliger. Det betyder, at uanset om du får brug for en lejebolig her og nu eller på længere sigt, så er det fordelagtigt at blive medlem.
Bliv medlem her

Bliv medlem

Lejebolig i Aalborg - hvorfor?


Himmerland Boligforening tilbyder en masse skønne lejeboliger i Aalborg, der passer til alle stadier i livet. Uanset hvor du befinder dig i livet, så er der med garanti en lejebolig i Aalborg, der falder i din smag. Hvis du ønsker at bosætte dig i en lejebolig i Aalborg, er det værd at vide lidt om de muligheder, Aalborg rummer.
Se ledige lejeboliger i Aalborg

En populær studieby


Hvis du har planer om at studere i Aalborg eller fornyeligt er tilflyttet byen for at studere, så er det værd at vide lidt om, hvilke fordele og muligheder byen rummer for dig som studerende. Det pulserende byliv i Aalborg er især en faktor, der gør byen attraktiv, og Aalborg Centrum udgør uden tvivl et populært samlingspunkt for et hav af studerende. Med et væld af caféer, restauranter og barer er der garanti for, at der altid er noget at give sig til. Hvis du er vild med fest og farver, så er det værd at opleve Jomfru Ane Gade - Aalborgs festgade. Uanset om du er til den helt vilde bytur eller blot ønsker at det skal være stille og roligt, så har du mulighed for det i Jomfru Ane Gade. Derudover byder Centrum både på biblioteker, læsecaféer og hyggelige kaffebarer, som danner de perfekte rammer for at studere både alene eller sammen med sin studiegruppe.Studiejobs og uddannelsesinstitutioner


Aalborg rummer et hav af uddannelsesinstitutioner for videregående uddannelser - blandt andet Aalborg Universitet, UCN og Tech College. Alle uddannelsesinstitutioner i Aalborg ligger placeret indenfor en overskuelig afstand til Centrum på cykel eller el-løbehjul, og alternativt er der rig mulighed for at benytte sig af byens offentlige transport. Derudover byder Aalborg på en masse muligheder for studiejobs, og der er rig mulighed for at finde et studierelevant job.
Find lejeboliger tæt på uddannelsesinstitutioner

Ungdomsboliger

Ungdomsboliger


At Aalborg er en by, der omfavner studerende og studieliv, ses også tydeligt afspejlet i det store udvalg af ungdoms- og studieboliger. Aalborg byder på et stort antal af studieboliger, og hvad end ens vigtigste krav er at bo tæt på det livlige centrum eller med kort afstand til sin uddannelsesinstitution, så er det muligt for dig at finde en lejebolig, der lever op til dine ønsker. Med en ungdomsbolig er du samtidig sikret en husleje, der er overkommelig.
Se udvalget af ungdomsboliger

Hos Himmerland Boligforening har man mulighed for at søge vores studieboliger gennem Studiebolig Aalborg. Du har desuden mulighed for at søge om boligstøtte, som kan give dig et større økonomisk overskud. Boligstøtten afhænger blandt andet af lejlighedens og huslejens størrelse samt dine indkomstforhold.
Læs mere om boligstøtte

Boliger tæt på uddannelsesinstitutioner


Uanset hvilken uddannelsesinstitution du er knyttet til i Aalborg, så har du mulighed for at finde en lejebolig, der ligger placeret indenfor en overskuelig afstand hertil. Det kræver blot, at du tilmelder dig og står på venteliste hos Himmerland Boligforening.
Tilmeld dig her

Lejeboliger i Aalborg Øst


I Aalborg Øst ligger et af Aalborg Universitets fakulteter placeret, og her er der mulighed for at finde en lejebolig, der ligger indenfor en kort afstand til Universitetet. På Fredrik Bajers Vej finder du blandt andet Himmerland Boligforenings første afdeling i området omkring AAU, som består af 137 boliger. Her får du gode bybusforbindelser til Aalborg Centrum, plads til husdyr og kort afstand til indkøbsmuligheder.
Læs mere om boligerne her.

Lejeboliger i Centrum


I centrum af Aalborg finder du blandt andet Aalborg Universitets Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi, også kaldet "Create", som ligger placeret på Aalborg Havnefront. Indenfor en kort gåafstand til Create finder du blandt andet Siloen i Østre Havnegade 38. Her finder du både ungdomsboliger og familieboliger. Hvis du er interesseret i en ungdomsbolig i afdelingen, kan du søge en bolig gennem Studiebolig Aalborg.

I Aalborg Centrum finder du også uddannelsesinstitutionen SOSU Nord. Indenfor gåafstand til uddannelsesinstitutionen og beliggende midt i Aalborgs sprudlende byliv, finder du blandt andet Danmarksgade. Her tilbyder vi 15 skønne ungdomsboliger.
Du kan se lejeboligerne her og søge en lejebolig gennem Studiebolig Aalborg.

Begivenheder i Aalborg, der er værd at opleve


Aalborg er også kendt for at agere samlingspunkt for et hav af hyggelige arrangementer, der afholdes i løbet af sommerhalvåret. Herunder kan populære begivenheder såsom Grøn Koncert, Fredagsfester i Karolinelund, Skovrock i Skovdalen, Aalborg Regatta - og den mest populære begivenhed ifølge mange aalborgensere; Aalborg Karneval. I maj hvert år afholdes Aalborg Karneval, hvor festglade mennesker fra hele landet fylder gadebilledet i kreative kostumer og efterfølgende fortsætter festen i Kildeparken med festlig livemusik.
Du kan læse mere om Aalborg Karneval og købe dit armbånd her, hvis ikke du vil gå glip af årets fest.

Det er ikke kun om sommeren, du kan deltage i hyggelige arrangementer i Aalborg. Aalborg Zoo gennemgår både i efteråret og til jul en eventyrlig forvandling, som er værd at opleve. Til halloween bugner Zoo af ægte (u)hygge - og i julen byder dyreparken på en helt særlig julestemning med smukt og gennemført julelys i parken. Til jul forvandles Gammeltorv også til det hyggeligste julemarked, der byder på hyggelige boder og en ægte julestemning.

Attraktive udendørsområder


I sommermånederne er der rig mulighed for at nyde sommervejret og pleje de sociale relationer i de mange hyggelige udendørsarealer, som Aalborg byder på.

Boliger

Sommer i Centrum


Helt inde i centrum ligger Aalborg Havnebad, som udgør de perfekte rammer for solbadning og en frisk dukkert. I Jomfru Ane Parken, som ligger placeret lige ved siden af havnebadet, kan du slå dig ned i græsarealet og nyde de varme himmelstrøg. Lige ved siden af ligger Slotsparken, som både udgør de perfekte rammer til en hyggelig gåtur, og der er samtidig mulighed for at slå sig ned i parkens hyggelige omgivelser.

En sommerdag fuld af muligheder i Vestre Fjordpark


I Aalborg Vestby finder du Vestre Fjordpark, som udgør det perfekte alternativ til en tur på stranden - og det er helt klart et favoritsted for mange aalborgensere. Området byder på et væld af muligheder, og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan beskæftige dig med. Tag en badetur i friluftsbadet eller et dyp i fjorden, prøv kræfter med SUP-board eller nyd en is hos Café SALT. Vestre Fjordpark ligger kun en kort cykeltur fra Aalborg Centrum, og ellers kan byens mange muligheder for offentlig transport benyttes.

Et favoritsted i Øgaden


Derudover finder du Østre Anlæg, placeret i Øgadekvarteret. Parken er et populært samlingspunkt i sommerhalvåret for både unge, ældre og familier og ligger kun få minutters gang fra centrum. Tag en gåtur rundt om søen, nyd en hyggelig picnic på et af græsområderne eller dyst mod dine venner i kongespil. Lige ved siden af parken finder du lækre Takeaway-steder, der byder på alt, hvad hjertet begærer, hvis sulten melder sig.

Sprudlende kulturliv i Aalborg


Aalborg er uden tvivl en by, der emmer af kultur. Du har både mulighed for at opleve musik, enestående kunstudstillinger, spændende foredrag og masser af stand-up.Enestående kunst og arkitektur


På Havnefronten i Aalborg Centrum ligger Utzon Center, som byder på skiftende kunstudstillinger, design og arkitektur i verdensklasse. Hvis du har brug for en pause fra de kulinariske oplevelser, kan du nyde et måltid på Restaurant JØRN, som ligger i Utzon Center. Læs mere om Utzon Center her.

Hvis du ikke kan få nok af kunstneriske oplevelser, så er Kunsten helt sikkert et sted for dig. Kunsten er et moderne kunstmuseum, der byder på enestående billedkunst og unik arkitektur.
Læs mere om Kunsten her.

Det kulturelle centrum i Aalborg


Langs havnefronten finder du også Musikkens Hus, der byder på musikalske oplevelser og spændende events, du sent vil glemme. I Musikkens Hus finder du også Restaurant Fauna, hvor et udsøgt måltid kan nydes, inden du drager videre mod dit arrangement.
Du kan få et overblik over kommende arrangementer i Musikkens hus her.

Ved siden af både Musikkens Hus og Utzon Centeret finder du Nordkraft - et kulturhus, der rummer både events, markeder, koncerter, spisesteder m.m. Tag en tur i Biffen, dyst mod dine venner i badminton eller nyd et måltid i Restaurant Azzura.

Lejeboliger i forskellige områder i Aalborg


Himmerland Boligforening byder på lejeboliger i forskellige områder i Aalborg. Hvad end du ønsker at bo tæt på Aalborg Centrum og mærke storbylivets stemning, eller at bo med afstand til byens støj, så er der helt sikkert en lejebolig, der falder i din smag. Hvis man er tilflytter i Aalborg, kan det være svært at vurdere, hvilket område man skal bosætte sig i. Derfor kan det være behjælpeligt at læse lidt om, hvad de forskellige områder i Aalborg byder på.
Læs mere om de forskellige områder i Aalborg.

Tid til en ny lejebolig?


Er tiden inde til at flytte i noget nyt, større eller mindre? Vi kan hjælpe dig med at finde din kommende lejebolig i Aalborg og omegn, der lever op til dine ønsker og behov. Skal vi hjælpe dig med at finde din næste bolig? Så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@abhim.dk

Kontakt os her

Simpel og overskuelig boligsøgning


Er du på jagt efter en lejebolig, men er du i tvivl om, hvordan boligsøgningen foregår? Hos Himmerland Boligforening har vi gjort boligsøgningen overskuelig, så du nemt og problemfrit kan finde din næste lejebolig. Vi har samlet en guide til, hvordan boligsøgningen foregår. Hvis du oplever tvivl i forbindelse med din lejebolig, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@abhim.dk eller tlf.: 96 31 52 00.
Se vores guide til boligsøgning

Start jagten på din drømmebolig


Når du foretager en boligsøgning gennem Himmerland Boligforening, er det muligt at opstille specifikke søgekriterier for din kommende lejebolig. Ønsker du en have eller en altan i din næste lejebolig? Eller er det vigtigt for dig, at der er plads til dit kæledyr? Angiv disse kriterier i din boligsøgning og vær sikker på at finde en lejebolig, der lever op til dine krav og behov.
Start din boligsøgning

Skal du flytte indenfor den nærmeste fremtid?


Har du allerede fundet en lejebolig, og skal du snart flytte ind? En flytning kan være svær at overskue, og det kan være svært at huske på, hvad man egentlig skal have styr på, inden man flytter ind i sin nye bolig. Derfor har vi samlet en række råd og vejledninger til dig, der snart går en flytning i møde.
Få råd og vejledning til din flytning

Har du brug for hjælp?


Hos Himmerland Boligforening ønsker vi at yde den bedst mulige kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller tvivl angående din boligsøgning eller lignende, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice i vores åbningstider på tlf.: 96 31 52 00 eller pr. mail: info@abhim.dk.
 
Navigation

Kontakt os

Tlf: 96 31 52 00

info@abhim.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10:00 - 14:00

Torsdag kl. 10:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 13:00


Telefontider


Mandag - onsdag kl. 9:00 - 15:00

Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 13:00


Se alle vores afdelinger

Vores kontoradresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© abhim.dk
 
 
Nej
OK

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger