Gå til Indhold

Familiebolig ved Himmerland Boligforening

Hvorfor hedder det en familiebolig?

Familiebolig, som er en af hovedkategorierne af vores tre boligtyper; familie- ungdoms- og seniorboliger, er betegnelsen for, at der ikke tages specielle hensyn og dækker blot over en regulær lejebolig med ét eller flere værelser. Det er derfor ikke nødvendigt at være en familie, for at kunne leje sig ind i en familiebolig!

Hvad er en familiebolig?

Boligerne varierer i størrelse, plantegning og sted. En familiebolig kan derfor både bestå af en etværelses lejlighed på 38 m2 og ligeledes en femværelses lejlighed med altan, samt rækkehuse. Himmerlands almene familieboliger optræder i mange afskygninger og boligtypen skal derfor ikke opfattes bogstavligt, men er kort fortalt et udtryk for en boligtype til den enkelte eller familien. 

Boligtypen lægger i særdeleshed op til alle personer, der ikke går under kategorien studerende, pensioneret eller personer med specielle behov. Dette betyder selvfølgelig ikke, at disse ikke må bosætte sig i denne type af bolig, blot at vi har et større match til netop disse kategorier, hvilke du kan finde her: 

SE BOLIGER

Derudover er vores almene boliger, herunder familieboliger, kendetegnet ved en lavere husleje end markedsgennemsnittet, hvorfor du dermed får mere for pengene. 

Må jeg som enkeltperson bo i denne type bolig?

Ja, du må gerne må bosætte dig i netop denne boligtype på trods af, at du søger som enkeltperson og altså ikke en familie. Navnet kan opfattes en smule misvisende, men anvendes i almindelighed til at klassificere mellem studie-, senior-, ældre- og netop familieboliger, der appellerer til alle andre personer. 

Du må som enkeltperson søge alle vores familieboliger uagtet størrelsen på denne. Familier kommer således ikke foran i køen eller er på anden måde stillet bedre i forhold til ventelister. 

Familieforøgelse. Skal vi flytte i større eller må vi renovere?

Fælles for vores familieboliger består i deres lyse indretning og gode kvalitet, dog med råderetten til at forbedre, hvad end dette drejer sig om et nyt køkkenbord eller et hegn i haven. 
Desuden har en stor del af vores boliger børnevenlige udendørsfaciliteter i afskærmede gårdmiljøer eller grønne oaser.
Hvor finder jeg en familiebolig?

Familieboliger kan findes i alle vores afdelinger, og du har derfor mulighed for at bo i en lang række byer, såfremt du er medlem af Himmerland Boligforening - bliv medlem her:

BLIV MEDLEM
Nyttig viden om denne boligtype

Søger du en bolig med husdyrtilladelse skal du til det Østlige Aalborg eller Svenstrup, hvor der i højere grad er adgang til have eller naturområder. 

Derudover har du ved et stort antal af familieboligerne mulighed for leje af garage eller gratis parkering.Vi opdaterer løbende siden med ledige lejeboliger, hvor der både kan findes boliger med og uden ventetid. Du kan tilgå siden her: 

SE LEDIGE BOLIGER


 
© abhim.dk
 
 

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger