Velkommen til afdeling 84 - Siloen

Her kan du finde oplysninger og informationer om afdeling 84 - Siloen. Informationer som kan være nyttige, hvis du overvejer at flytte ind i afdelingen - eller hvis du allerede bor her.

På Aalborgs havnefront-midt i byens mest attraktive kultur og studiemiljø, ligger Siloen. Der er i alt 62 ungdomsboliger og 18 familieboliger.

De har alle altaner.

 

Udlejningsbrochure

De specifikke oplysninger om dit eget lejemål i afdelingen, kan du få ved at logge ind i MinBolig

 

 

Hos Himmerland Boligforening hviler beboerdemokratiet på nøgleordene medbestemmelse, tryghed, service og dialog.

 

Referat
14-09-2022 19:00
Beboermøde den 14. september 2022
: 4 beboere, varmemester Magnus Borregaard, organisationsbestyrelsesmedlem Palle Mørch og økonomikonsulent Kim Olesen
Læs mere

Nyheder fra abhim.dk

Hos Himmerland Boligforening har man den grundholdning, at enhver virksomhed med evnen til at uddanne fremtidens arbejdskraft også har forpligtelsen til at gøre det.

Læs mere
"Regeringen ønsker et blandet boligmarked, hvor flere kan eje deres egen bolig, og hvor der er et blandet udbud af ejerboliger, almene boliger, andelsboliger og privat udlejning. Blandede by- og boligområder giver de bedste forudsætninger for den sammenhængskraft, Danmark er karakterisereret ved."

Læs mere
Efter to års byggeri er Himmerland Boligforenings nyeste afdeling på havnen i Mariager klar til at tage imod de første beboere 1. marts 2023.

Læs mere
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2023 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK