Velkommen til afdeling 84 - Siloen

Her kan du finde oplysninger og informationer om afdeling 84 - Siloen. Informationer som kan være nyttige, hvis du overvejer at flytte ind i afdelingen - eller hvis du allerede bor her.

På Aalborgs havnefront-midt i byens mest attraktive kultur og studiemiljø, ligger Siloen. Der er i alt 62 ungdomsboliger og 18 familieboliger.

De har alle altaner.

 

Udlejningsbrochure

De specifikke oplysninger om dit eget lejemål i afdelingen, kan du få ved at logge ind i MinBolig

 

 

Hos Himmerland Boligforening hviler beboerdemokratiet på nøgleordene medbestemmelse, tryghed, service og dialog.

 

Referat
13-09-2023 19:00
Beboermøde den 13. september 2023
6 beboere, varmemester Magnus Borregaard, økonomikonsulent Kim Olesen og organisationsbestyrelsesmedlem Palle Mørch.
Læs mere

Nyheder fra abhim.dk

Nordjylland mangler blod. Derfor har Bloddonorerne Aalborg indgået en partnerskabsaftale med Himmerland Boligforening, så regionens største boligorganisation kan være med til at sikre friskt blod til hospitalerne.

Læs mere
Også når det gælder boligmarkedet, er det vigtigt, at tingene passer sammen. Og som situationen er i Aalborg i øjeblikket, er det ikke tilfældet.

Læs mere
I 2016 vedtog Himmerland Boligforening en bæredygtighedspolitik med fokus på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Et af kardinalpunkterne var målsætningen om at reducere varmeforbrug og bygningsrelateret el i bygningsmassen med 30% frem mod 2030. Dette er lykkedes - otte år før tid.

Læs mere
Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2023 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK