Fakta om Sundheds- og Kvartershuset

Sundheds- og Kvartershuset er blevet til i et unikt samarbejde mellem Region Nordjylland, Aalborg Kommune og Himmerland Boligforening. For at skabe plads til Sundheds- og Kvartershuset blev der foretaget en historisk nedrivning i Aalborg Kommune, hvor der for første gang blev nedlagt tre boligblokke på én gang.

Onsdag d. 15. juni 2011 blev første spadestik taget, og huset stod klar til indvielsen d. 28. september 2012. Sundheds- og Kvartershuset er et 7.500 m2 stort multihus, som rummer en række forskellige funktioner. I huset findes der en bred vifte af sundhedstilbud, herunder praktiserende læger, hudlæger, fysioterapi, fitness og diverse kommunale sundhedstilbud. I huset finder du desuden Kaffé Fair, hvor du bl.a. kan få et sundt måltid mad.

 I huset findes der en bred vifte af sundhedstilbud, herunder praktiserende læger, hudlæger, fysioterapi, fitness og diverse kommunale sundhedstilbud

 

Selvom sundheden fylder meget i Sundheds- og Kvartershuset, findes der også andre tilbud i huset, som ikke kun handler om sundhed. F.eks. holder Center for Samskabelse til i huset. Desuden er nærpolitiet at finde i Sundheds- og Kvartershuset.


Se oversigt over husets, og de mange forskellige tilbud:

 

Oversigt over huset

Søg dokumenter
Tryk her for at søge
Se boliger
 
Navigation

Administrationsadresse

Himmerland Boligforening
Rendsburggade 22
9000 Aalborg

Tlf: 96 31 52 00

Cvr: 35 77 30 10

EAN: 5790001970789
© 2024 abhim.dk
 
 
Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen Vi benytter funktionelle cookies til at få websitet til at fungere optimalt. De anvendes primært til anonym trafikmåling via Google Analytics, for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre funktion og indhold.

OK